Şimdi Ara

Digiturk 433 no'lu kanal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce Facebook'da "Bu gece Digiturk 433. kanalda bir çıtırtı var!" şeklinde bir paylaşımda bulundu Digiturk resmi hesabı..

Nedir ki bu 433 no'lu kanal acaba?

Edit: Şömine Keyfiymiş.. Biz de yeni kanal sandık.. bu nedir yaaa...

Digiturk 433 no'lu kanal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi perp -- 4 Aralık 2013; 22:46:22 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Digitürk 433 Numaralı Kanal: Şömine Keyfi Evinizde

Digitürk 433 numaralı kanal olan Digitürk Şömine Kanalı, evinizin konforunda şömine keyfi yaşamanıza olanak tanır. Bu kanal, gece gündüz yanan gerçekçi şömine görüntülerini sunarak evinizde rahatlatıcı ve huzurlu bir ortam yaratır.

Şömine Kanalını açtığınızda, ekranınızda yanan bir şöminenin görüntüsünü göreceksiniz. Alevler dans ederken, etrafta odunların çıtırtıları duyulur. Bu gerçekçi görsel ve işitsel deneyim, gerçek bir şömine yakmanın tüm çekiciliğini evinize getirir.

Digitürk Şömine Kanalı, farklı şömine türlerine sahiptir. Klasik taş şöminelerden modern tasarımlara kadar çeşitli seçenekler arasından seçim yapabilirsiniz. Her şömine, kendi benzersiz görünümüne ve hissine sahiptir, böylece evinizin dekoruna uyumlu olanı seçebilirsiniz.

Bu kanal, soğuk kış gecelerinde evinizde sıcak ve davetkar bir atmosfer yaratmak için mükemmel bir yoldur. Şömine görüntülerini izlemek, stres atmanıza, rahatlamanıza ve zihninizi sakinleştirmenize yardımcı olabilir. Ayrıca, şömine sesi, uykuya dalmanıza veya meditasyon yapmanıza yardımcı olabilir.

Digitürk Şömine Kanalına Digitürk aboneliğinizle erişebilirsiniz. Bu kanalı 433 numaralı tuştan açabilir veya Digitürk Uygulaması üzerinden izleyebilirsiniz. Evinizde gerçekçi bir şömine deneyiminin keyfini çıkarmak için bugün Digitürk Şömine Kanalını açın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Resim gözükmüyor mobilim merak ettim duzeltebilir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne varmış yeni gördüm konuyu
  • Ne saçma bi olay la
  • quote:

Orijinalden alıntı: eghnacr

Ne varmış yeni gördüm konuyu

Şömine görntüsü var sadece. Bir şey yok
  • Her sene olan bir şeymiş. Millet yeni kanallar bekliyor adamlar neylen uğraşıyorlar.
    Kaç aydır doğru dürüst kanallar gelmez.
    Halen salon kanalları HD değil. Yazıklar olsun böyle platforma. Elin italyanı primafila kanalları hepsi HD veriyor. Dt kaç yıldır HD yapamadı. İşin garip tarafıda şu elinde bu salonlarda oynayan flimlerin HD versiyonu var ama yayınlamıyor bunu ne yapıyor ilerki aylarda mmx premerde HD yayınlıyor. Bunda bir iş var bence kasıtlı yapıyor gibi geliyor bana.
    Bakalım yeni yılda ne yapacaklar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.