Bildirim
DİGİTURK BEDAVA!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Senin arkadaş seni güzel kandırmış. Yasal abonelik almıştır. Sana kırdım demiştir. Cihazın kart girişi yoksa ortada bir yere digiturk ün cihazı gizleyip onun kumandasıyla açmıştır veya blocker'le kırmıştır ama Lig TV var mı? -
kırılıyor ama reciever ın kalitesiyle alakalı şuanda ben nextstar kullanıyorum kıran arkadaş başka bir marka önerdi.Bu arada yasal olmadığından buradan daha fazla bilgi vermiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: ozanunal
Senin arkadaş seni güzel kandırmış. Yasal abonelik almıştır. Sana kırdım demiştir. Cihazın kart girişi yoksa ortada bir yere digiturk ün cihazı gizleyip onun kumandasıyla açmıştır veya blocker'le kırmıştır ama Lig TV var mı? -
Gereksiz sallamalarda bulunmayalım. İşin receiver kalitesiyle alakası yok tamamen modül ve blocker kartla ilgili.quote:
Orijinalden alıntı: fuzbing
kırılıyor ama reciever ın kalitesiyle alakalı şuanda ben nextstar kullanıyorum kıran arkadaş başka bir marka önerdi.Bu arada yasal olmadığından buradan daha fazla bilgi vermiyorum.
Alıntıları Göster -
ben gözümle görmedim ama adam böyle dedi.BEnde 2 yıl önce ek donanımla kırmıştım ama çok pahalı olduğundan vazçgemiştik...quote:
Gereksiz sallamalarda bulunmayalım. İşin receiver kalitesiyle alakası yok tamamen modül ve blocker kartla ilgili.
Alıntıları Göster -
quote:
Gereksiz sallamalarda bulunmayalım. İşin receiver kalitesiyle alakası yok tamamen modül ve blocker kartla ilgili.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ozanunal
aynen öyle
-
bunu nedense hep arkadaşlar yada arkadaşların bi arkadaşları yapıyo ama ortada yok nedense bu arkadaşlar . birbirimizi kandırmayalımquote:
Orijinalden alıntı: surkentquote:
Orjinalden alıntı: ozanunal
aynen öyle
Alıntıları Göster
-
quote:
Orjinalden alıntı: derbreder
Abi bi arkadas bi kanala gelio biraz beklio ok deyip digiturke gecio onun nasıl olduunu sordum alırken olemis cihaz meta trojan
iyi yemişler seni vallaaaa
-
Niçin diğer şifreli kanallarda Digitürk'ün kullandığı sisteme geçmiyor? Multivizyon veya polsatçıların bizimkilerden nesi eksik? Bien varmı?quote:
Orijinalden alıntı: YaYaquote:
Orjinalden alıntı: derbreder
Abi bi arkadas bi kanala gelio biraz beklio ok deyip digiturke gecio onun nasıl olduunu sordum alırken olemis cihaz meta trojan
iyi yemişler seni vallaaaa
-
cevabı basit Multivision kanallarının 1000000 u aşkın abonesi var şifre sistemini bu şekilde değişmek demek bir sürü masraf demek hem zaten bu fransız kanalarının fıransada çözülmesi büyük suç çünkü adanlar abonelik yapıyor ama Türkiyede çözmek zaten leagal çünkü TR de onların yasdal abonelik birimleri var ama Tr de aboneliği olanı çözersen ve yakalanırsan geçmiş olsunquote:
Orijinalden alıntı: sofix
Niçin diğer şifreli kanallarda Digitürk'ün kullandığı sisteme geçmiyor? Multivizyon veya polsatçıların bizimkilerden nesi eksik? Bien varmı?
Alıntıları Göster
-
belkide yurt dışında dijitürkü bedava izleyenlerde vardır aynı bizim onların paket kanallarını bedava izlediğimiz gibi .quote:
Orijinalden alıntı: t_tunccan
cevabı basit Multivision kanallarının 1000000 u aşkın abonesi var şifre sistemini bu şekilde değişmek demek bir sürü masraf demek hem zaten bu fransız kanalarının fıransada çözülmesi büyük suç çünkü adanlar abonelik yapıyor ama Türkiyede çözmek zaten leagal çünkü TR de onların yasdal abonelik birimleri var ama Tr de aboneliği olanı çözersen ve yakalanırsan geçmiş olsun
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenramazan -- 30 Mart 2005, 19:56:07 >
-
Ya esasında benim merak ettiğim fransa'da da bizimkilerin digiturk'ten korktuğu gibi tps'den korkuyorlar mıdır?quote:
Orijinalden alıntı: ozmenramazan
belkide yurt dışında dijitürkü bedava izleyenlerde vardır aynı bizim onların paket kanallarını bedava izlediğimiz gibi .
Alıntıları Göster -
quote:
belkide yurt dışında dijitürkü bedava izleyenlerde vardır aynı bizim onların paket kanallarını bedava izlediğimiz gibi .
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ozmenramazan
sanmam hocam çözülse kesin duyarız
-
e türkiyede çözenler varmış baksana topiclerde görüyorum arasıra yok arkadaşım çözüyor işte eskiden extra cihazlarla çözüyordum çok pahalıya maloldu vazgeçtim bunlar küllüm yalan ozaman.quote:
Orijinalden alıntı: HYDRAquote:
Orjinalden alıntı: ozmenramazan
sanmam hocam çözülse kesin duyarız
Alıntıları Göster
-
CYRPTOWORKS şifreleme sistemi çözülmesi en zor şifreleme sistemidir çözebilen bir kart var ama digitürkü çözemiyor oda pentacardquote:
e türkiyede çözenler varmış baksana topiclerde görüyorum arasıra yok arkadaşım çözüyor işte eskiden extra cihazlarla çözüyordum çok pahalıya maloldu vazgeçtim bunlar küllüm yalan ozaman.
Alıntıları Göster -
bende şimdiye kadar cryptoworks u cozebilecek bir sistem görmedim gerçi crptoworks gömülü modülü olan bir receiver varsa yapılabilir gibi geliyor ama neyse gerek yok böyle şeylere....quote:
Orijinalden alıntı: HYDRA
CYRPTOWORKS şifreleme sistemi çözülmesi en zor şifreleme sistemidir çözebilen bir kart var ama digitürkü çözemiyor oda pentacard
Alıntıları Göster -
cryptovorks u ben çözerim hemde nas1l çözerim.......quote:
Orijinalden alıntı: LeoQnaD
bende şimdiye kadar cryptoworks u cozebilecek bir sistem görmedim gerçi crptoworks gömülü modülü olan bir receiver varsa yapılabilir gibi geliyor ama neyse gerek yok böyle şeylere....
Alıntıları Göster
AZ SONRA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aprancoz -- 30 Mart 2005, 23:02:18 > -
ya arkadaşlar dt nin yeni paketi nasıl birşey sizce avantajlı mı discovery falan varmış galibaquote:
Orijinalden alıntı: aprancoz
cryptovorks u ben çözerim hemde nas1l çözerim.......
AZ SONRA
Alıntıları Göster -
burda mı anlatacaksın_?quote:
Orijinalden alıntı: aprancoz
cryptovorks u ben çözerim hemde nas1l çözerim.......
AZ SONRA
Alıntıları Göster -
ilk soru: arkadasim D.T paketine ömür boyu para vereceksin.Reklamda farkindaysan uydu al1c1s1 ile kiyaslarken d1g1tal uydu al1c1s1na 250-300 YTL fiyati var belirli deil dito amma ve lakin tabiki onun fiyati sabit olur (tabii buda mechul ) çünki her ay ödeyeceksin......dgtl uydu alicisina bir sefer ödeyeceksin...quote:
Orijinalden alıntı: LeoQnaD
burda mı anlatacaksın_?
Alıntıları Göster
D.T. nin dil seçimi süper lig maçlari gibi avantajlari var ......
TERC0H SEN0N TABIKII.........
ikinci soru:tabiiki burda anlatmam anlatamam forum kurallar1na her zaman sayg1l1y1m.....
Benzer içerikler
- kablo tv kumanda uygulaması
- tv plus görüntü kalitesi
- dahili uydu alıcı ne demek
- belgesel kanalları
- digitürk sinyal yok
- çanaksız uydu alıcısı
- trt 1 frekans şifresiz
- starlink türkiye
- netflix indirme sınırı
- türksat frekans
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X