Şimdi Ara

DİGİTURK BEDAVA!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bi arkadas bi kanala gelio biraz beklio ok deyip digiturke gecio onun nasıl olduunu sordum alırken olemis cihaz meta trojan

• Senin arkadaş seni güzel kandırmış. Yasal abonelik almıştır. Sana kırdım demiştir. Cihazın kart girişi yoksa ortada bir yere digiturk ün cihazı gizleyip onun kumandasıyla açmıştır veya blocker'le kırmıştır ama Lig TV var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

Senin arkadaş seni güzel kandırmış. Yasal abonelik almıştır. Sana kırdım demiştir. Cihazın kart girişi yoksa ortada bir yere digiturk ün cihazı gizleyip onun kumandasıyla açmıştır veya blocker'le kırmıştır ama Lig TV var mı?
    kırılıyor ama reciever ın kalitesiyle alakalı şuanda ben nextstar kullanıyorum kıran arkadaş başka bir marka önerdi.Bu arada yasal olmadığından buradan daha fazla bilgi vermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuzbing

kırılıyor ama reciever ın kalitesiyle alakalı şuanda ben nextstar kullanıyorum kıran arkadaş başka bir marka önerdi.Bu arada yasal olmadığından buradan daha fazla bilgi vermiyorum.

Alıntıları Göster
    Gereksiz sallamalarda bulunmayalım. İşin receiver kalitesiyle alakası yok tamamen modül ve blocker kartla ilgili.
  • quote:

Gereksiz sallamalarda bulunmayalım. İşin receiver kalitesiyle alakası yok tamamen modül ve blocker kartla ilgili.

Alıntıları Göster
    ben gözümle görmedim ama adam böyle dedi.BEnde 2 yıl önce ek donanımla kırmıştım ama çok pahalı olduğundan vazçgemiştik...
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

aynen öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: surkent

quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

aynen öyle

Alıntıları Göster
    bunu nedense hep arkadaşlar yada arkadaşların bi arkadaşları yapıyo ama ortada yok nedense bu arkadaşlar . birbirimizi kandırmayalım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk İnternet
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: derbreder

Abi bi arkadas bi kanala gelio biraz beklio ok deyip digiturke gecio onun nasıl olduunu sordum alırken olemis cihaz meta trojan

iyi yemişler seni vallaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: YaYa

quote:

Orjinalden alıntı: derbreder

Abi bi arkadas bi kanala gelio biraz beklio ok deyip digiturke gecio onun nasıl olduunu sordum alırken olemis cihaz meta trojan

iyi yemişler seni vallaaaa
    Niçin diğer şifreli kanallarda Digitürk'ün kullandığı sisteme geçmiyor? Multivizyon veya polsatçıların bizimkilerden nesi eksik? Bien varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sofix

Niçin diğer şifreli kanallarda Digitürk'ün kullandığı sisteme geçmiyor? Multivizyon veya polsatçıların bizimkilerden nesi eksik? Bien varmı?

Alıntıları Göster
    cevabı basit Multivision kanallarının 1000000 u aşkın abonesi var şifre sistemini bu şekilde değişmek demek bir sürü masraf demek hem zaten bu fransız kanalarının fıransada çözülmesi büyük suç çünkü adanlar abonelik yapıyor ama Türkiyede çözmek zaten leagal çünkü TR de onların yasdal abonelik birimleri var ama Tr de aboneliği olanı çözersen ve yakalanırsan geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: t_tunccan

cevabı basit Multivision kanallarının 1000000 u aşkın abonesi var şifre sistemini bu şekilde değişmek demek bir sürü masraf demek hem zaten bu fransız kanalarının fıransada çözülmesi büyük suç çünkü adanlar abonelik yapıyor ama Türkiyede çözmek zaten leagal çünkü TR de onların yasdal abonelik birimleri var ama Tr de aboneliği olanı çözersen ve yakalanırsan geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    belkide yurt dışında dijitürkü bedava izleyenlerde vardır aynı bizim onların paket kanallarını bedava izlediğimiz gibi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenramazan -- 30 Mart 2005, 19:56:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozmenramazan

belkide yurt dışında dijitürkü bedava izleyenlerde vardır aynı bizim onların paket kanallarını bedava izlediğimiz gibi .

Alıntıları Göster
    Ya esasında benim merak ettiğim fransa'da da bizimkilerin digiturk'ten korktuğu gibi tps'den korkuyorlar mıdır?
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozmenramazan

sanmam hocam çözülse kesin duyarız

• quote:

Orijinalden alıntı: HYDRA

quote:

Orjinalden alıntı: ozmenramazan

sanmam hocam çözülse kesin duyarız

Alıntıları Göster
    e türkiyede çözenler varmış baksana topiclerde görüyorum arasıra yok arkadaşım çözüyor işte eskiden extra cihazlarla çözüyordum çok pahalıya maloldu vazgeçtim bunlar küllüm yalan ozaman.

• quote:

e türkiyede çözenler varmış baksana topiclerde görüyorum arasıra yok arkadaşım çözüyor işte eskiden extra cihazlarla çözüyordum çok pahalıya maloldu vazgeçtim bunlar küllüm yalan ozaman.

Alıntıları Göster
    CYRPTOWORKS şifreleme sistemi çözülmesi en zor şifreleme sistemidir çözebilen bir kart var ama digitürkü çözemiyor oda pentacard
  • quote:

Orijinalden alıntı: HYDRA

CYRPTOWORKS şifreleme sistemi çözülmesi en zor şifreleme sistemidir çözebilen bir kart var ama digitürkü çözemiyor oda pentacard

Alıntıları Göster
    bende şimdiye kadar cryptoworks u cozebilecek bir sistem görmedim gerçi crptoworks gömülü modülü olan bir receiver varsa yapılabilir gibi geliyor ama neyse gerek yok böyle şeylere....
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoQnaD

bende şimdiye kadar cryptoworks u cozebilecek bir sistem görmedim gerçi crptoworks gömülü modülü olan bir receiver varsa yapılabilir gibi geliyor ama neyse gerek yok böyle şeylere....

Alıntıları Göster
    cryptovorks u ben çözerim hemde nas1l çözerim.......

AZ SONRA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aprancoz -- 30 Mart 2005, 23:02:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aprancoz

AZ SONRA

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar dt nin yeni paketi nasıl birşey sizce avantajlı mı discovery falan varmış galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: aprancoz

AZ SONRA

Alıntıları Göster
    burda mı anlatacaksın_?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoQnaD

burda mı anlatacaksın_?

Alıntıları Göster
    ilk soru: arkadasim D.T paketine ömür boyu para vereceksin.Reklamda farkindaysan uydu al1c1s1 ile kiyaslarken d1g1tal uydu al1c1s1na 250-300 YTL fiyati var belirli deil dito amma ve lakin tabiki onun fiyati sabit olur (tabii buda mechul ) çünki her ay ödeyeceksin......dgtl uydu alicisina bir sefer ödeyeceksin...
    D.T. nin dil seçimi süper lig maçlari gibi avantajlari var ......
    TERC0H SEN0N TABIKII.........
    ikinci soru:tabiiki burda anlatmam anlatamam forum kurallar1na her zaman sayg1l1y1m.....

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.