Şimdi Ara

digitürk cihaz almasam....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben şimdi digitürk giriş paketi almak istiyorum hani bu fazla içeriği olmayan paket bende next 2000 plus uydu alıcı var onun kart giriş yeri var.şimdi bu giriş paketini sadece kart alıp gelip evde next cihaza takıp izleyebilirmiyim yani yeni cihaz istemiyorum bu türksattaki digi ye ait olan kanallar çeksin yeter böyle olur mu cevaplarınızı bekliyorum şimdiden tşkler

• Maalesef dıgı nin kendi cihazını kullanmanız gerekiyor.Yeni sistemde kartlar farklı makinalarda çalışmıyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_47658506/tm.htm
  • Merhaba;
    Yetkili Digiturk Bayisinden DCR 9001 cihaz istediğiniz takdirde Cryptoworks lü bir üyelik yaptırmış olursunuz.Bu kartın özelliği eşleşme olmamasıdır.Kartı Next marka uydu alıcınıza takarak ve anten girişlerinden birine Eutelsat kablosu takmanız halinde Digiturk yayınları kendi cihazınız üzerinden izleyebilirsiniz.
    Giriş Paketi bir Eutelsat uydusu paketidir.Dolayısıyla Turksat Digiturk paketindeki kanalların şifresi çözülmez.Turksattaki kanallarında bulunduğu(mmx speed hariç) giriş paketini sadece eutelsat kablosu ile izleyebilirsiniz.
    Saygılarımla;
    FB-SERKAN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.