Şimdi Ara

Digitürk digital müzik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, digitürk'te bildiğiniz gibi 24 saat yayın yapan digital radyolar var.
    Uydu alıcısını Logitech Z5500 marka 5.1 ses sistemime bağladım ama ses digital değil.Nedendir ?

• quote:

Orjinalden alıntı: zayzay

Merhaba arkadaşlar, digitürk'te bildiğiniz gibi 24 saat yayın yapan digital radyolar var.
    Uydu alıcısını Logitech Z5500 marka 5.1 ses sistemime bağladım ama ses digital değil.Nedendir ?

Sesin dijital olmaması nasıl mümkün olur ki anlayamadım? Biraz açarmısınız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

Merhaba arkadaşlar, digitürk'te bildiğiniz gibi 24 saat yayın yapan digital radyolar var.

Sesin dijital olmaması nasıl mümkün olur ki anlayamadım? Biraz açarmısınız..

digitürkün web sitesinde bu radyo kanalların 24 saat digital yayın yaptığını yazıyor, z5500 bağladım ama z5500 sesi digital olarak vermiyor,
  • Hangi bağlantı ile verdiniz..? Optik veya coax üzerinden bağlamak lazım..

Bir de, dijital olduğunda ne görmeyi bekliyorsunuz ki ekranda..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cfiliz

Hangi bağlantı ile verdiniz..? Optik veya coax üzerinden bağlamak lazım..

Bir de, dijital olduğunda ne görmeyi bekliyorsunuz ki ekranda..?

Coax tabiki..
    eğer digital yayınsa decoderin ekranında digital yazmalı demekki yayın digital değil.
  • Ekranda büyük ihtimalle stereo yazıyordur.Çünkü radyolar stereo yayın yapıyor.Buna digital kanallar dahil.(Hepsi değil tabiki.)
  • quote:

Orjinalden alıntı: harman35

Ekranda büyük ihtimalle stereo yazıyordur.Çünkü radyolar stereo yayın yapıyor.Buna digital kanallar dahil.(Hepsi değil tabiki.)

digitürk web sitesinde 24 saat digital yayın yazmış bu radyolar için yahuu olmayan şeyi ne diye yazıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    X-Fi için Dolby Digital Live!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: harman35

Ekranda büyük ihtimalle stereo yazıyordur.Çünkü radyolar stereo yayın yapıyor.Buna digital kanallar dahil.(Hepsi değil tabiki.)

digitürk web sitesinde 24 saat digital yayın yazmış bu radyolar için yahuu olmayan şeyi ne diye yazıyorsun

Aslında üşenmeyip linklerine yazmak lazım bu durumu..
  • Digital çıkışı olan bir cihazdan bağlantı yapman lazım senin logiteche. Bilgisaayr ses kartlarında da bir analog birde digital çıkış vardır zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.