Şimdi Ara

Digitürk DT-5103 HD fabrika ayarlarına döndürmüş bulundum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 5 gündür fişi takılmadan duran cihazı fişe taktım ve açtım, yazılım güncelleme aradı bulamadı, sinyal zayıf dedi, kolay kuruluma yönlendirdim, sinyal seviyesi %92 sinyal kalitesi %0 şeklinde hiçbir kanalı bulamadı. Uzun süre kapalı konumda kaldığında da benzer şeyler yapan cihazı biraz beklemeye aldım, belirli aralıklarla kolay kurulum yaptım ama sonuç fiyasko, yaklaşık 6 saatlik mücadeleden ve digiturk müşteri hizmetlerinde ses kayıtlarını dinlemekten bunalıp fabrika ayarlarına dönü tıkladım. Amacım gelişmiş kurulumdan tekrar cihazı kurmaktı ama cihazın kullanım klavuzundaki yönergeleri yapınca bu sefer sinyal seviyesi hatası yerine kanal bulunamadı uyarısı aldım. Bu aşamadan sonra ne yapmalıyım. Yarın teknik servis arayıp kaçta gelelim cihaza 20 TL sıkışmış diyecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 20 olsa gene iyi.25 den açıolar tarifeyi.bu aralar bu 5103 ler sıkıntı vermeye başladı.bence hazır servis çağırıp para vermişken cihaz değişimi isteyip humaxlara yönelin.özellikle 9505 falan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • servis ücreti ne kadar? aynı sorun bende de var.. tatilde yanımda götürdüm cihazı digi kanalları haricindeki kanalları gösteriyordu..kurulum yapmaya çalıştım hep sinyal uyarısı verdi.. bende sizin gibi fabrika ayarlarına döndüm.. kurulum yapmıyor şimdi ..hiçbir kanalı göstermiyor..inşallah eve dönünce düzelir.. düzelmesse servis çağıracağız mecburen.
  • drgripin kullanıcısına yanıt
    25
  • Ben tatildeyken binadan bir kiracı taşınmış, çanak bu vatandaşa aitmiş sanırım, yeni gelen her digitürk üyesini de bu çanağa çoklayıcıyla bağlamış teknik servis benim de hat bu çoklayıcı üzerindeymiş, arkadaş direk kabloları kesmek suretiyle mekanizmayı söküp götürmüş. Sinyal kalitesinin sıfır olmasını direk açıklıyor yukarı çıkan kablo boşta malesef. Servis geldi, benim balkonda atıl duran çanağı altı çatıya kurdu, cihazada bildiğimiz kolay kurulumu çaktı tüm kanallar geldi. Ücret: 55 TL

Ders: hattınızı başka çanağa taktırmayın kendi çanağınıza taktırın ve kendi çanağınıza başka hat da çektirmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hd 9505 modeli var dı bende aşağı yukarı 2 haftadır çeşitli sebeplerle sorunlar yaşadım servis aynı cihazdan bıraktı gitti yine aynı şekilde sorunlar devam etti bu defa bu cihazı bıraktılar dt5103hd cihazda portala giremiyorum var mı bu konuda bir bilgisi olan

• quote:

Orijinalden alıntı: FT5

Ben tatildeyken binadan bir kiracı taşınmış, çanak bu vatandaşa aitmiş sanırım, yeni gelen her digitürk üyesini de bu çanağa çoklayıcıyla bağlamış teknik servis benim de hat bu çoklayıcı üzerindeymiş, arkadaş direk kabloları kesmek suretiyle mekanizmayı söküp götürmüş. Sinyal kalitesinin sıfır olmasını direk açıklıyor yukarı çıkan kablo boşta malesef. Servis geldi, benim balkonda atıl duran çanağı altı çatıya kurdu, cihazada bildiğimiz kolay kurulumu çaktı tüm kanallar geldi. Ücret: 55 TL

Ders: hattınızı başka çanağa taktırmayın kendi çanağınıza taktırın ve kendi çanağınıza başka hat da çektirmeyin.

Apatmanlarda Çoklayıcı bağlamaya uygun mdu LNB kullanıyorlar. Yeni üye olduğunda oraya t yapıp baglıyorlar. Hesabı sizin kabloyu kesene odetmek gerek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.