Şimdi Ara

Digiturk DT-9103 HD IQ Kullananlar.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
5
Favori
25.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozan_26
    Kalite konusunda aman aman fark yok.Hantallıktan nefret ediyorsanız 9504,9103 ü asla aratmaz.IQ servisi çok hızlı çalışıyor.9103 te dizi film izlerken dakika atlayacaksanız 4 5 sn sonra tepki verirken bunda hemen veriyor.Hem servisin açılma hızı,hem içerik açılma oynatma hızı çok daha iyi.9103 ün kumanda hassasiyeti bazen açılıp kapanırken sapıtıyor,onun dışında diğer Digiturk kutularından farkı yok.Zaten Digiturk'un hızlı kanal değiştiren bir kutusu olmadığından kanal geçiş hızına pek takılmamak gerek.Sagemcom bile uçmuyor sonuçta

Kalitede çok bir fark yoksa siz neden değiştirmiştiniz acaba ? Valla aradaki bariz fark iq konusundaysa o zaman cihazı değiştirmeye değmez. Çok kullandığım bi özellik değil. Arada bazen bakıyorum. Bir de kaydetme özelliği arasındaki farkı biliyor musunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MavericKFive

quote:

Kalite konusunda aman aman fark yok.Hantallıktan nefret ediyorsanız 9504,9103 ü asla aratmaz.IQ servisi çok hızlı çalışıyor.9103 te dizi film izlerken dakika atlayacaksanız 4 5 sn sonra tepki verirken bunda hemen veriyor.Hem servisin açılma hızı,hem içerik açılma oynatma hızı çok daha iyi.9103 ün kumanda hassasiyeti bazen açılıp kapanırken sapıtıyor,onun dışında diğer Digiturk kutularından farkı yok.Zaten Digiturk'un hızlı kanal değiştiren bir kutusu olmadığından kanal geçiş hızına pek takılmamak gerek.Sagemcom bile uçmuyor sonuçta

Kalitede çok bir fark yoksa siz neden değiştirmiştiniz acaba ? Valla aradaki bariz fark iq konusundaysa o zaman cihazı değiştirmeye değmez. Çok kullandığım bi özellik değil. Arada bazen bakıyorum. Bir de kaydetme özelliği arasındaki farkı biliyor musunuz ?

HDD takmadığım için bilgim yok

9103 mavi ekranda kalmış,fişten çekincede güncelleme yapmaya çalışırken takılmıştı,sürekli kendini güncellemeye çalışıp açılmıyordu,servis 9504 getirdi,elinde o varmış,iyi de oldu

• quote:

quote:

quote:

HDD takmadığım için bilgim yok

9103 mavi ekranda kalmış,fişten çekincede güncelleme yapmaya çalışırken takılmıştı,sürekli kendini güncellemeye çalışıp açılmıyordu,servis 9504 getirdi,elinde o varmış,iyi de oldu

Alıntıları Göster
    sunny 5103 ten ben de bıktım bende de hd kanallar kumlu gösteriyor dostum bu kullandığın son cihazda vestel 9103 universal lnb uyumlu mu bilgin var mı ?

• 5103den vazgeçmeyin hocam, orda burda her cihazla ilgili sıkıntı okuyoruz, 5103le ilgili büyük bir problem yok. En azından bende yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once aradim dedim 9103 kutu cok yavas bana 7103 getirin dedim tamam dediler pazartesi takacaklar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HeyyMayk

Az once aradim dedim 9103 kutu cok yavas bana 7103 getirin dedim tamam dediler pazartesi takacaklar :)
    Servisimi aradınız yoksa müşteri hizmetlerinimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Servisi yani bana ilk kurulum yapan servisi.zaten ucretsiz 3 ay servis almak istiyorsaniz kurulum yapan servisi arayin herzaman bu benim degistirdigim 4. Kutu

• HeyyMayk kullanıcısına yanıt
    Benim 2-3 yıl olmuştur üyelikte vestel dt 9102 HD vardı humax 9502 hd değiştirmek için baya uğraşmıştım şimdi sapıtmaya başladı cihazda gidiciye benziyor cihaz takibi yapıyorum :) hayırlı olsun kutu hocam bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BonezCrusher -- 22 Şubat 2014; 21:39:34 >
  • quote:

quote:

Servisi yani bana ilk kurulum yapan servisi.zaten ucretsiz 3 ay servis almak istiyorsaniz kurulum yapan servisi arayin herzaman bu benim degistirdigim 4. Kutu

Dostum alemsin ya :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

quote:

quote:

Dostum alemsin ya :)

Alıntıları Göster
    Hocam hani çok memnundun cihazdan şimdi noldu yine değiştiriyorsun ? Burda yazılanlardan gaza gelme bence, memnunsan uğraşma. Ayrıca senden ücret almamaları garip. Bende bizim servisi bi arıyayım bakalım ücretsiz değişim yapacaklar mı ?

• quote:

Hocam hani çok memnundun cihazdan şimdi noldu yine değiştiriyorsun ? Burda yazılanlardan gaza gelme bence, memnunsan uğraşma. Ayrıca senden ücret almamaları garip. Bende bizim servisi bi arıyayım bakalım ücretsiz değişim yapacaklar mı ?

Servis elemnı var bitane uyuz oldum lavuğa.kıllığına degistiriyorum gelsin gitsin lavuk..

• quote:

quote:

Servis elemnı var bitane uyuz oldum lavuğa.kıllığına degistiriyorum gelsin gitsin lavuk..

Alıntıları Göster
    Humax 9502HD arıza yapınca bana DT 9103HD kutusunu verdiler şimdilik güzel görüntü kalitesi filan cihaz görünümü.

• quote:

Humax 9502HD arıza yapınca bana DT 9103HD kutusunu verdiler şimdilik güzel görüntü kalitesi filan cihaz görünümü.

Alıntıları Göster
    Bu cihaz mdu-4 lnb ile uyumlu mudur arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: blue mc

Bu cihaz mdu-4 lnb ile uyumlu mudur arkadaşlar

Alıntıları Göster
    İşte size 9103 görüntü çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gakkoş34

İşte size 9103 görüntü çok iyi

Alıntıları Göster
    9103 cihazı fabrika ayarlarına döndürmek zorunda kaldım. Tekrar eutelsat kolay kurulumda daha önce 20 lerde olan HD kanalların yerine SD leri gelmiş. Tekrar HD leri 20. sıralara nasıl alabilirim. ?
  • blue mc B kullanıcısına yanıt
    Online işlemler canlı destek veya mh yi arayıp sorunu iletirseniz çözerler.
  • quote:

Online işlemler canlı destek veya mh yi arayıp sorunu iletirseniz çözerler.
    Bugün bende aranıza katıldım. Deneyimlerimi paylaşacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: usnn

Bugün bende aranıza katıldım. Deneyimlerimi paylaşacağım :)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar banada bugün bu cihazı kurdular ama daha aktif olmadı trt 1 sadece çalışıyordu oda çamur gibi bir görüntü aktif olunca düzelirmi acaba?
  • arkadaslar turksat uzerinden ligtv uyesiyim, verdikleri scart girisli cihaz cok dandik oldugu icin talebim uzerine 25 tl karsiliginda dt9103 hd cihaz getirdiler. Hic olmazsa ekranda karincalanma yok, daha rahat izliyorum kanallari. Simdi sorum su, ben trthd atvhd gibi ucretsiz kanallari eklemek istiyorum, Menu-kurulum-gelismis kuruluma girip frekans giriyorum fakat aramayi baslatamiyorum. Acaba dijiturk kurnazligi mi var, yoksa ben mi beceremiyorum. Fikri olan??

• redboxer82 kullanıcısına yanıt
    Turksatta HD yayın yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.