Şimdi Ara

Digiturk DT-9103 HD IQ Kullananlar.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
5
Favori
25.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HDD e görüntü kaydını nasıl yapacağım acaba ?
  • Yükleyici versiyonu: 3.223
    Yüklenen versiyon : 17

Yeni yazılım gelmiş. Açıldı şimdi hd kalitesi artmış gibi geldi bana

Edit: firmware: 7.2s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymanali2006 -- 18 Ağustos 2015; 11:49:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün cihazın kurulumu yapıldı, HD kalitesi DSMART HD makinasına göre berbat.

DT-9103 HD yanında dsmart hd 4k gibi gösteriyor, daha ilk kurulum yapıldığında fark ettim sanki görüntü kumlu gibi gösteriyor tek kelime ile çamur gibi bunun hd'si. Acaba sinyal kalitesi filan alakası var mıdır, her salona gittiğimde sinirlerim bozuluyor. böyle bir hd olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 27 Ağustos 2015; 23:21:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Bugün cihazın kurulumu yapıldı, HD kalitesi DSMART HD makinasına göre berbat.

DT-9103 HD yanında dsmart hd 4k gibi gösteriyor, daha ilk kurulum yapıldığında fark ettim sanki görüntü kumlu gibi gösteriyor tek kelime ile çamur gibi bunun hd'si. Acaba sinyal kalitesi filan alakası var mıdır, her salona gittiğimde sinirlerim bozuluyor. böyle bir hd olmaz.

mavi vformat tuşundan orjinal seçeneğine ayarla hem sd iyi olur hem de hd'ler bir nebze düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytilki -- 27 Ağustos 2015; 23:24:09 >
  • quote:

Bana bugün DT9104 HD takıldı, bir kaç gün öncesine kadar Sagemcom 6101 vardı. HD'lerde sanki kalite düşüşüne geçti Digiturk. Gerçekten çok kötü HD yayınları şuan. Fazladan kanal geldiğinden sıkıştırmaya mı gitti görüntüleri anlamadım ama bir an önce çözülmesini dileriz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: haymanali2006

Yükleyici versiyonu: 3.223
    Yüklenen versiyon : 17

Yeni yazılım gelmiş. Açıldı şimdi hd kalitesi artmış gibi geldi bana

Edit: firmware: 7.2s

Hocam bende Mayıs sürümü var sürekli sizin versiyonda yüklemeye çalışıyor ama hep kilitleniyor cihaz siz nasıl yükleyebildiniz acaba sürekli ethernet bağlı!

• sile S kullanıcısına yanıt
    Ekstra birşey yapmadım, yanlız yükleme uzun sürüyor, takılıyor gibi görünüyor ama devam ediyor. Bende takıldı sandım bir iki sefer.

• DT-9103 HD makinada bugün gaziantep - bjk maçını izledik, görüntü kalitesi o kadar berbatki görüntüyü incelemekden ilk yarıya odaklanamadım. Acaba TV de mi sorun var diyerek başka TV'ye taktık onda da aynı. Diğer maçlara baktım, viareal maçı dahada felekatti, dsmart hd de ispanya ligi macları bunun yanında 4k cam gibi gözüküyor. Bu digiturk hd tam bir rezillik, iade etmeyi düşünüyoruz.
  • quote:

DT-9103 HD makinada bugün gaziantep - bjk maçını izledik, görüntü kalitesi o kadar berbatki görüntüyü incelemekden ilk yarıya odaklanamadım. Acaba TV de mi sorun var diyerek başka TV'ye taktık onda da aynı. Diğer maçlara baktım, viareal maçı dahada felekatti, dsmart hd de ispanya ligi macları bunun yanında 4k cam gibi gözüküyor. Bu digiturk hd tam bir rezillik, iade etmeyi düşünüyoruz.

Lig tvleri hd yayın olarak mı sd olarak mı kullanıyorsunuz ? sd ise mavi tuş olan vformat tuşuna basın o seçenek 1080'se orjinal yapın sdler bir nebze daha iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytilki

quote:

DT-9103 HD makinada bugün gaziantep - bjk maçını izledik, görüntü kalitesi o kadar berbatki görüntüyü incelemekden ilk yarıya odaklanamadım. Acaba TV de mi sorun var diyerek başka TV'ye taktık onda da aynı. Diğer maçlara baktım, viareal maçı dahada felekatti, dsmart hd de ispanya ligi macları bunun yanında 4k cam gibi gözüküyor. Bu digiturk hd tam bir rezillik, iade etmeyi düşünüyoruz.

Lig tvleri hd yayın olarak mı sd olarak mı kullanıyorsunuz ? sd ise mavi tuş olan vformat tuşuna basın o seçenek 1080'se orjinal yapın sdler bir nebze daha iyi olur.

50HU6900
    DT-9103 HD (VFORMAT 1080i)
    Kanal 77 LIG TV HD (377'de ki lig tv ile denendi yine istenilen kalite alınmadı)

Sadece lig tv hdsinde yok digiturk de tum hd kanallar bulanık, arkada bir karıncalı bir görüntü var gibi gözüküyor dsmart hd ye göre. Daha ilk kurulduğunda fark ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 29 Ağustos 2015; 1:08:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HULKBABA

quote:

Bana bugün DT9104 HD takıldı, bir kaç gün öncesine kadar Sagemcom 6101 vardı. HD'lerde sanki kalite düşüşüne geçti Digiturk. Gerçekten çok kötü HD yayınları şuan. Fazladan kanal geldiğinden sıkıştırmaya mı gitti görüntüleri anlamadım ama bir an önce çözülmesini dileriz...

9104 nasıldır? Humax istedim yokmuş en yenisi bu dediler 9104 getircekler. Artık cihaz ne kadar yeni ise konusu bile yok nette :)
    Bilen kullanan başkaları var mı?

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    D smart turksat kullaniyor digi eutelsat aslinda turksati kullansalar daha iyi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baytilki

quote:

50HU6900
    DT-9103 HD (VFORMAT 1080i)
    Kanal 77 LIG TV HD (377'de ki lig tv ile denendi yine istenilen kalite alınmadı)

Sadece lig tv hdsinde yok digiturk de tum hd kanallar bulanık, arkada bir karıncalı bir görüntü var gibi gözüküyor dsmart hd ye göre. Daha ilk kurulduğunda fark ettim.

Kardeş Vformatı Orjinal seçeneği yapın bari sdlerde iyi izlersiniz bulanıklık falan gider düzelir. Hd'lerin kalitesi o kadar maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba
    Bu cihazla aynı anda digitürk ve Türksat izlenir mi?
    Üyeliğimi sonlandıracağım, türksat izlemek istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.