Şimdi Ara

Digiturk DT-9103 HD IQ Kullananlar.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
5
Favori
25.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mh yi aradım. 9102 cihazım var aşırı ısınıyor dedim. Cihaz bozuk değilse kendiniz degistirmek istiyorsanız 35 tl servis bedeli var dediler. Bunlar siyirmis iyice. Servise kendim götürsem yine de alırlar mi o parayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: h_k_yavuz

Mh yi aradım. 9102 cihazım var aşırı ısınıyor dedim. Cihaz bozuk değilse kendiniz degistirmek istiyorsanız 35 tl servis bedeli var dediler. Bunlar siyirmis iyice. Servise kendim götürsem yine de alırlar mi o parayı.

Siz kaç aydır üyesiniz? ilk 3 ay değişimde ücret alınmıyor. Ben bir de böyle bilgiye ulaştım. Resimde olduğu gibi cihaz değişimlerinde ücret almamaları lazım normalde.
     Digiturk DT-9103 HD IQ Kullananlar..

• 8 ay kadar oldu sanırım üye olali.

• quote:

8 ay kadar oldu sanırım üye olali.

ilk 3 ay hakkı bitmiş oluyor ama. paylaştığım resimde olduğu gibi değişimde ücretten bahsetmiyor orada. o referansla m.h ile konuşun. benim bildiğim sagemcom hariç hiçbir cihaz değişiminde ücret kesilmemesi lazım.
  • quote:

Mh yi aradım. 9102 cihazım var aşırı ısınıyor dedim. Cihaz bozuk değilse kendiniz degistirmek istiyorsanız 35 tl servis bedeli var dediler. Bunlar siyirmis iyice. Servise kendim götürsem yine de alırlar mi o parayı.

her cihaz ısınır hocam normaldir
  • sshyzhe kullanıcısına yanıt
    Valla hocam sık sık bakıyorum. Cihazı açalı 1 saat olmadan dahi ateş gibi geçiyor.

• YENI DT 9103 ALDIM..BU CIHAZA YENI FREKANS EKLENEBILIR MI?? TESEKKUR EDERIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylan45

YENI DT 9103 ALDIM..BU CIHAZA YENI FREKANS EKLENEBILIR MI?? TESEKKUR EDERIM
    quote:

Orijinalden alinti: ceylan45

YENI DT 9103 ALDIM..BU CIHAZA YENI FREKANS EKLENEBILIR MI?? TESEKKUR EDERIM

türksat veya eutresat hangisini kullanyyorsan tekrardan kurulum yapty?yn zaman yeni frekanslaryn çykmasy lazym
  • tekrar kurulum yapsamda malesef frekanslar ayni kaliyor..DT 9103 yeni frekans Eklenebilirmi bilen varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceylan45

tekrar kurulum yapsamda malesef frekanslar ayni kaliyor..DT 9103 yeni frekans Eklenebilirmi bilen varmi?

cevap veren olmazsa akşam bakım cevap yazarım
  • Cihazda ikilemde kalanlar için diyorum görüntü kalitesi güzel cihazın pek önemi yok önemli olan TV.
  • Uyeliğimi kapattığım zaman bu cihaza yazılım atarak v.b. normal alıcıya çevirebilir miyim? Apartman sistemimizde 3 çanak var fakat Türksat kanallarını ekleyemedim.
  • Bugün bu uyduyu getirdiler dahavönce 5103 vardı.

• İlk izlenimim 5103 e göre sd kanal kalitesi daha iyi, hd kalitesi de biraz daha iyi. 5103 tasarım bakımından iyi.
  • Bazen donuyor fişi söküp takmak gerekiyor. Sizde de oluyor mu?
  • 9103 e 2 gün zor dayanmıştım....
    Görüntü kalitesi hakında çok bir şey diyemem (daha öncece yazmıştım) ama çok yavaş gelmiş ve o iki günde de donma yaşamıştım.

Şimdi 5103 var bence sanki bi tık daha iyi (göreceli olarak) ama bu da çok iyi sayılmaz...

Tekrar ediyorum, verdiğimiz bu aylık ödemelere karşın verdikleri bu kutular (bence) çok büyük haksızlık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: True_Sun

9103 e 2 gün zor dayanmıştım....
    Görüntü kalitesi hakında çok bir şey diyemem (daha öncece yazmıştım) ama çok yavaş gelmiş ve o iki günde de donma yaşamıştım.

Şimdi 5103 var bence sanki bi tık daha iyi (göreceli olarak) ama bu da çok iyi sayılmaz...

Tekrar ediyorum, verdiğimiz bu aylık ödemelere karşın verdikleri bu kutular (bence) çok büyük haksızlık...

Önce 5103 vardı onun kasa kalitesi, görünümü 9103ten daha iyiydi. Görüntü kalitesi 9103 biraz daha iyi gibi ama arasıra donması beni rahatsız etti.
  • 7103 beş ay sonra kendini kitledi ve öldü bir hafta sonra ücretsiz olarak 9103 taktılar bunun geçişler yavaş ancak asla 7103 kullanmayın
  • Eski tüplü televizyonda bu kutuyu kullanıyoruz, hd kanallar ile sd arasında tv tüplü olduğu için fark yok
    Kanal geçişi yavaş geliyor, scartlı kanal geçişi hızlı olan bir model var mıdır?

• 13.01.2015 v6.35 güncellemesi gelmiş, ses çubuğu altta çıkarken, sağ tarafa niye geçmiş diye bakarken gördüm

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.