Şimdi Ara

Digiturk DT-9103 HD IQ Kullananlar.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114
Cevap
5
Favori
25.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diğer odadaki sunny marka uydu alıcımda türksat a bağlı atv hd trt hd cikiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şu ana kadar 4 cihaz değişen biri olarak nazizsine görüşlerimi belirteyim öncelikle 7103 denedim görüntü vasat sinyal sorunu vardı artıları çok hızlı
    Ikinci olarak 9502 menü berbat ilk açılışta sorunlu görüntü vasat kayıt sorunu vardı üçüncü olarak 9103 bunların içinde en iyisi görüntü muhteşem inanılmaz farklı zaten önemli olan da bu sanırım hızı biraz yavaş 7103 e göre kayıt sorunu yok menüsü çok güzel ki 7103 ile aynı bence 9103 en iyisi bu arada servise 5103 sordum her televizyonla uyum sağlamadığını yeni bir cihaz olduğunu söyledi umarım yardımcı olmuşumdur

• 9103 universal lnb uyumlu mu ?
    saygılar.
  • evet universal lnb uyumlu.

• Arkadaşlar 9103'ün görüntü kalitesi mükemmel derken neyle kıyasladığınızı, hangi şartlarda kullandığınızı da yazın lütfen. Ben de yeni abonelik başlattım ve 9103 bağlandı. Fakat LG 55LM760S'in kendi uydu alıcısı ile kıyasladığımda, hem HD hem de SD yayınlar bariz birşekilde daha kötü. Özellikle SD yayınlardaki fark çok kötü.

TV 55 inch ve 4 m'den izliyorum. Dolayısıyla kalite farkını çok net farkedebiliyorum.
    SD kanallarda upscale işlemini TV'de veya ses sisteminde yaptırmama rağmen birşey değişmiyor. Yine de çok kötü.

HD'lerde ise kalite farkı az da olsa var. (ATV HD, TRT HD Türksat)

Ben de cihazımı değiştirmeyi düşünüyordum ama en iyisi 9103 ise, ozaman mecburen katlanmak zorundayım.

İnsanlar bütçesinden biraz daha fazla para ayırıp, bir üst model için 300-500 fazla para versem mi acaba diye düşünürken, böyle kötü bir uydu alıcısı, verdiğiniz farkın boşa gitmesine neden oluyor.

Eğer benim gibi sadece lig tv izlemek için alıyorsanız ve eğer büyük ve orta-üst model bir televizyonunuz varsa, bence hiç bu işe bulaşmayın.

Tabi 40 inc bir TV'yi 8 metreden izlerseniz hiçbirşey farketmezsiniz. Ozaman SD bile alabilirsiniz :)

• Bugün yeni üyelik başlattım. Ürün kuruluma gelecekler. 9504 talep ettim ama servisin elinde yokmuş. IQ olan başka bir cihaz getirecekler. Servis elimizde yok. Çok sıra beklersiniz biraz sıkıntı var bu ara dedi. Daha sonradan degisim talep etsem 25 TL teknik servis parası mı alırlar ? Ne yapmamı tavsiye edersiniz ? 9504 yoksa hangi modeli kabul edeyim. Hangi modeli kesinlikle kabul etmeyeyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: okttay

Bugün yeni üyelik başlattım. Ürün kuruluma gelecekler. 9504 talep ettim ama servisin elinde yokmuş. IQ olan başka bir cihaz getirecekler. Servis elimizde yok. Çok sıra beklersiniz biraz sıkıntı var bu ara dedi. Daha sonradan degisim talep etsem 25 TL teknik servis parası mı alırlar ? Ne yapmamı tavsiye edersiniz ? 9504 yoksa hangi modeli kabul edeyim. Hangi modeli kesinlikle kabul etmeyeyim ?

Üye olduktan sonra 3 ay ücretsiz kutu değişimi yapıyorlar plus kutular hariç.televizyonunuz orta ve daha düşük bir seviyedeyse altech Dt 7103 ortadan üst ise Sunny 5103

• altech Dt 7103 verdiler.

Servisin ellerinde Humax 9504 yokmuş gelince değiştirecekler.

Farklı bir problem var. Superonline Huawei hg253 modem açıkken wirelessi kapalı bile olsa Show TV HD ve aynı TP deki kanallarda mozaikleşme oluyor. Modemin kapattığımda kanallar düzeliyor. Digiturk servisi tekrar geldi modeminiz bozuk dedi. Ne iş anlamadım.
  • Eskiden humax 9504 kullaniyordum şimdi yeni kayıt başlattım 9103 getirdiler siz hangisini önerirsiniz 9103 kalsın mı yoksa kutu değişimi talep edip 9504 istiyim mi

• alig07 kullanıcısına yanıt
    Ben 9103 kullanıyorum tv kaliteli olması lazım cihazlar fark etmiyor tv önemli.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Lg 55la620s benim tv bana 9504 daha iyi geldi ama yine de uzmanlarına sorayım dedim

• Bende 3 gün önce digitürk 9103 hd kutu aldım. görüntüde vs hiç sorunum yok ama modemimden ethernet ile bağladığım halde internet kurulumunu yapamıyorum. eternet kurulumundan ayarları otomatik olarak değiştirdim, sonra test et dedim ama sürekli başarısız diyor. En sonunda kutuyu başka bir arkadaşıma götürdüm bozuk mu diye onun internetinde hemen çalıştı. demekki benim internetim ile ilgili . modem ayarları ile uğraşmaya çalışıyorum ama şimdiye dek beceremedim. Bir bilgisi olan varsa gerçekten çok memnun olurum.
  • 22 nisanda gelen yeni yazılım ile birazda olsa sd kanallarda görüntü iyileşmiş..

• herkese merabalar.bende evimde 9103 kutu kullanıyorum.görüntü kalitesinden memnunum,memnun olmadığım genelde herkesin belirttiği cihazın menü geçiş hızı.benim tv samsung 40 es5500 model smart tv.42 inç.tv yi samsung kendi wifi dongle si ile internete bağlıyorum.bu cihazıda kablosuz olarak bağlamak istiyorum.mth ile görüştüm servislerinde buna uygun wifi cihazları satıldığını söylediler.varsa eğer bu cihazaı kullanıp internete kablosuz olarak bağlanan görüşlerini almak isterim.onun dışında bu konuda bilgisi ve tavsiyesi olan arkadaşların tecrübelerini bilmek isterim.herkese iyi forumlar...
  • 9103 modelini bende kullanıyorum 84 ekran Philips HD ready özellikli tv.de sorun yaşamadım.Birkaç kez güncelleme aldım cihaz biraz ağır çalışıyor özellikle elektrikler gidip geldiğinde kutunun açılması 2dk yı bulabiliyor onun haricinde TRT HD yayını mükemmel , standart LİG tv yayınıda 576p olmasına rağmen netliği iyi, diğer LİGTV2 ve 3 kanallarında yayın SD kalitesinin bile altına düşebiliyor..

İyi bir yayın için herzaman çanağın yönünü ve sinyal kalitesini iyi takip etmek gerek zamanla rüzgarın etkisiyle çanağın yönünü değişebiliyor %72-75 olan sinyal gücünü sinyalmeter cihazıyla %93 e kadar çektim kıyaslama yapmadım ama öncekine göre bir fark var çok bariz bir fark olmasa bile pixellenmeler daha azaldı..
  • Vestel 9103 kullanıyorum. Özellikle SD yayınlar çok kötü olduğu için arkadaşımın Humax 9504'ünü denedim. Eğer kalitede iyileşme olsaydı değişim talep edecktim fakat kalitede hiçbir iyileşme olmadı. TV LG 55LM760S. Her iki cihaz da, tvnin kendi uydu alıcısının Tüksat'taki kalitesinin yanına bile yaklaşamaz.

Lig Tv için mecburen katlanıyorum.
  • Frekansların sinyal kuvveti görüntü netliğini etkilemez, eğer sinyal seviyesi çok düşükse ve gürültü oranı çok çok yüksekse görüntüde mozaiklenme olur, o zamanda tam bir resim olarak izlenmez zaten.

• Selamlar,
    Ben de 9103 kullanıyorum ve internet bağlantısı için digitürk servisi tarafından sağlanan aşağıdaki ürünü kullanıyorum

Digiturk DT-9103 HD IQ Kullananlar..

siz bunu dışarıdan daha uygun fiyata temin edebilirsiniz. Aşağıda hepsiburada linki var burdan inceleyin isterseniz.
    http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-wr702n-150mbps-kablosuz-n-tasinabilir-router/productDetails.aspx?productId=bd101414&categoryId=60001272

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimy34 -- 12 Mayıs 2014; 18:44:51 >
  • merhaba,
    bu 9103 cihaz universal lnb uyumlu mu ? ve iq özelliği var mı bu cihazda ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.