Şimdi Ara

Dİgitürk DT5103 HD IQ CIHAZ INCELEME (SS li -VİDEOLU) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
527
Cevap
1
Favori
46.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuR_BeY

quote:

Orijinalden alıntı: lazpanyol

quote:

Orijinalden alıntı: TuR_BeY

Arkadaşlar bende DT9103HD var fakat cihaza elektrik alamıyorum... Müşteri hizmetleri aradım 25 lira servis ücreti vs bahsetti... Garantili değil mi bu cihazlar...

Cihaz yeni takildiysa 2-3 haftalık ücret almazlar

Yok hocam geçen sene almıştım...

O zaman ücret alırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihaz dun tekrar güncellendi ama kafayı yedi yayın gidiyor mozaiklenoyor sürekli.2.18 oldu

• 2.18 güncellemesini bulmuyor cihaz ne yapabilirm.
  • Fabrika ayarlarına dönüm yeniden kur belki düzelir

• Maalesef ben fabrika ayarlarına da döndüm yine bulmuyor yeni yazılımı.

• Şimdi baktım, bendeki versiyon 2.17.
    2.18 yazılımı bende de bulamadı.

• ben de de 2.17 vardı yeni yazılım ara dedim 2.18 oldu. Kendisi güncellememiş nedense. Ses tuşu sağ tarafa geçmiş onun dışında görsel değişiklik yok.
  • 2.18 yazılımını yükledim. Ses barının sağda çıkması dışında hiç bir şey değişmemiş. Dalga geçer gibi. Ayıptır.

• 2 gündür başlardaki hd kanallar gitti. Kaç kere kurulum yaptım düzelmedi. Mesela trt 1 hd için 323 e gitmem gerekiyor, eskisi gibi 23 te yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali119

2 gündür başlardaki hd kanallar gitti. Kaç kere kurulum yaptım düzelmedi. Mesela trt 1 hd için 323 e gitmem gerekiyor, eskisi gibi 23 te yok.

Dostum bende de oluyor arasa öyle, yine oldu, müşteri hizmetlerini ara hemen düzeltiyorlar.

• samsung tv aldığım için ücretsiz 1 yıllık digiturk hd hediye ettiler bugün servis 5102 cihaz bağladı hd görüntüsü samsungun dahili uydu alıcısıyla hemen hemen aynı sd kalitesi samsungun çok üzerinde cihazda donma takılma yok kanal geçişleri hızlı belkide bu kadar sorunsuz olması interaktif özelliği olmaması düz cihaz olmasından kaynaklanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolalper

quote:

Orijinalden alıntı: ali119

2 gündür başlardaki hd kanallar gitti. Kaç kere kurulum yaptım düzelmedi. Mesela trt 1 hd için 323 e gitmem gerekiyor, eskisi gibi 23 te yok.

Dostum bende de oluyor arasa öyle, yine oldu, müşteri hizmetlerini ara hemen düzeltiyorlar.

Bugün düzeldi çok şükür. Müşteri hizmetleriyle yazıştım düzeldi, geçen de yazışmıştım ama düzelmemişti.
  • Bİlmiyorum ama bence bu güncelleme ile özelikle HD kanallarda görüntü baya iyileşti. Acaba bu güncellemeden mi yeni uydudan mı ona da emin değilim gerçi fakat ligtv filan bile acayip netleşti
  • kutu 9102 taktılar kanal gecıslerı feci yavaşladı 5103 u geri taktırdım sizce 5103 9102 den daha mı iyi ?
  • 9102 daha eski bir cihaz. 5103 daha yeni model. Daha iyi olma ihtimali yüksek

• bariz 5103 daha iyi 9102 de kanal değiştirip cay koyup geliyorum az cakal degıl bu bayıler
  • Şu menü değişse iyi olacak, yıllardır aynı. Yeni kutuların bazısı değişik ama hepsi değişse güzel olur

• sagem in menüsü çok güzel ama onun içinde ekstra para isityorlar
  • Bana da servis bu kutudan taktı DT 9101 vardı Vestel'in cihazı aşırı yavaştı şuan ki cihaz gayet iyi bu açıdan görüntü kalitesi de gayet iyi tek sıkıntım kumandası çok kullanışsız geldi bana birde babam biraz yaşlı kullanmakta zorlanıyor biraz bunun dışında gayet memnunum şu anlık.

Ekleme; Şu sıralar bu cihaz güncelleniyor diye bir hata veriyor digital kartınızı çıkarmayın diye yazıyormuş servisten gelen eleman öyle dedi böyle problem olursa servisi ara dedi cihazı değişiyorlarmış. Sorunu yaşayan arkadaşlar olabilir diye yazdım.

• 2 hafta önce aldı güncelleme. 2.17 den 2.18 e yükseldi. Cihaz hızı gayet iyi, kibar.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.