Şimdi Ara

DİGİTURK'e Daha Çocuk Kanalı Gelmeli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10 Mart'ta Cartoon Network kanalının da gelmesiyle Digiturk'te çocuk kanallarının sayısı 7'ye çıktı.
    64 ve 68 nolu kanallara yakında yeni kanallar gelir mi? Hangi kanalların gelmesini isterdiniz?

Animax ve Baby First kanalları YAKINDA gelse keşke..

61 - Baby TV / 24 saat

62 - Jetix / 16 saat

63 - Jetix Play / 12 saat

65 - Nickelodeon / 24 saat

66 - Jojo / 17 saat

67 - Disney Channel / 24 saat

69 - Cartoon Network / 24 saat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeGeND06 -- 14 Mart 2008; 19:33:22 >

• d-smart
    Cartoon Network

Nickelodeon

D-Çocuk

Kidsco

Luli Tv

• valla yumurcak tv gelsin gerisini ne gelir bilmem ama 10 çocuk kanalı dolarsa 1 kanal daha gelirse kanal numaraları değişecek kombile başka kanal numarasını verir mesela yurtdışında 15-20 tane çocuk kanalı var
  • yeter bence bu kadar cocuk kanali diger kanal turlerine biraz egilseler daha iyi olur
  • Bence de yeterli zaten hiç kalkmıyorlar başından...
  • Yeterli ama Digiturk'te dur durak bilmiyor ki.. Çocuk kanalları 7'den 9'a çıkarsa, Animax ve Baby First gelirse biz napıcaz şimdi..
  • Yeterli bu kadar bence..
  • gelsin gelsin ben çocuk değilim ama akşamları yani gecede izliyorum ne yapalım uykum yok canım sıkılıyor izliyorum çok güzel şeyler geliyor ama jetix ve jojo 24 saat yayınlarsalar süper olur
  • Hocam beni muhattap almıyorsun ama tekrarlayım hd olarak gelişmler ne aşamada?Gelecek kanallar planı nedir?Eurosport hd geleceği söyleniyor?Ama ben dsmarta gelecek diye duymuştum.aydınlatabilir misiniz?

sevgiler.
  • Bence de gelmeli hali hazırda olan kanallardaki çizgi filmlerin %90 ı çooooook dandik dağıtım firmalarının bedavaya verdiği filmler
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeGeND06

Yeterli ama Digiturk'te dur durak bilmiyor ki.. Çocuk kanalları 7'den 9'a çıkarsa, Animax ve Baby First gelirse biz napıcaz şimdi..

Gelir gelmez kilitlemek lazım
  • aslında 64. nolu kanalı bir tanesi geliyormuş digiturk forumda üyeliyim millet diyor ki
    31 mart 2008 tarihinde itibaren 64. nolu kanalında Baby Firts yayına girecek diyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: 24 Jack Bauer

aslında 64. nolu kanalı bir tanesi geliyormuş digiturk forumda üyeliyim millet diyor ki
    31 mart 2008 tarihinde itibaren 64. nolu kanalında Baby Firts yayına girecek diyor

Ahanda bi kanal daha çıktı
  • Yakında ANİMAX'te geliyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeGeND06

Yakında ANİMAX'te geliyor..

Alınız bi tane daha
  • valla http://media.digiturk.tv/forum/index.php ordan üyeliyim digiturk hakkında forum yazıyor gayret güzel mükemmel yani ama kanal istekleri doluuu
  • hiç çocuk kanalı olmasın daha iyi. 3,5 yaşındaki kızımı tv başından kaldıramıyoruz. beyin gelişimi için hiç de iyi değil. tv'lerdeki çocuk kanalları geleceğimizin teminatı elatlarımızın gelişimini olumsuz etkiliyor. mümkün olduğunca seyrettirmeyelim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: resmonse

hiç çocuk kanalı olmasın daha iyi. 3,5 yaşındaki kızımı tv başından kaldıramıyoruz. beyin gelişimi için hiç de iyi değil. tv'lerdeki çocuk kanalları geleceğimizin teminatı elatlarımızın gelişimini olumsuz etkiliyor. mümkün olduğunca seyrettirmeyelim.

İşte sorun orda mümkün pek olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.