Şimdi Ara

DİGİTÜRK'E HD KANALLAR MESAJI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • türksat ta ücretsiz olarak izlenebilen yeni tüm hd kanalların digitürk te hepsini görmek istiyoruz. türksatt ücretsiz veriyor
    digitürk e aylık 7 tl sadece hd yayın ücret ödüyoruz aşağıdaki kanalların gelmesini istiyorum . teşekürler

TRT HABER HD
    BEYAZ TV HD
    KANAL A HD
    TV2 HD
    CNNTURK HD
    HABERTURK HD
    TVNET HD
    BUGÜN TV HD
    ÜLKE TV HD
    SEMERKAND HD
    MCJ MEDIASA HD

• DİGİTÜRK E BU ŞEKİLDE MESAJ İLETTİM TÜRKSATTA İZLENEN HD KANALLARIN GELMESİ İÇİN BAKALIM NE YAPACAKLAR
  • Bende hayret ediyorum nasıl gelmez bunlar millet normal uydu da izliyor biz paramızla izleyemiyoruz şaka gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

Bende hayret ediyorum nasıl gelmez bunlar millet normal uydu da izliyor biz paramızla izleyemiyoruz şaka gibi

s.a hocam

mesajını at yukarda mesajı digitürk canlı yardım dan
  • Bugün MH yi arayıp sordum.
    Ulusal hd kanallar ve diğer digi paketler hd olarak zamanla Turksat üyeliklerine gelecek, dendi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtcakir

Bugün MH yi arayıp sordum.
    Ulusal hd kanallar ve diğer digi paketler hd olarak zamanla Turksat üyeliklerine gelecek, dendi.

NORMAL EUTSAT ÜYELERİNE GELMEYECEK MİŞ Mİ
  • şu yazdığın kanallar hd olsa ne olur olmasa ne olur der kaçarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 21 Eylül 2014; 3:23:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

şu yazdığın kanallar hd olsa ne olur olmasa ne olur der kaçarım.

HaberTürk De Euro 2016 Eleme Maçları Oluyor CnnTürk De İse Nba Maçları Oluyor Trt Haberdede Bundesliga Var Hd İzlemek Varken Neden Sd Ye Tahammül Etsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesin09 -- 21 Eylül 2014; 4:59:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.