Şimdi Ara

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.002
Cevap
13
Favori
156.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    11305 ve 11306 yı denedim fakat sonuç aynı oldu. Daha önce hep 11305 deniyordum fakat bir arkadaşın ekran görüntüsünde 11306 yazdığını görüp onu da denedim fakat sonuç değişmedi. Sitede eskiden eutelsat vardı sonra turksat a geçtiler, diğer tüm kanallar var fakat 4k kanalı ne yazıkki bu frekanstan çıkmıyor bende.
  • fafafa F kullanıcısına yanıt

Benim tv lg kanal tsramadan buldum 306 yi guncelle dedim otmatik geldi

Eski 4K’yı silip deneyin
  • mhakan78 M kullanıcısına yanıt
    Sinyal yol bende o frekansta. Belki sitelerde frekans güncellemsi yapıyorlardır. Onlar sisteme eklemezse bizde çıkmıyordur gibi. Tahminim bu yönde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fafafa

Sinyal yol bende o frekansta. Belki sitelerde frekans güncellemsi yapıyorlardır. Onlar sisteme eklemezse bizde çıkmıyordur gibi. Tahminim bu yönde.
    Öyle bir şey olsa bizdede çıkmaz
  • alper_love kullanıcısına yanıt
    Başka bir şey gelmiyor aklıma, frekansları denedim, ekran görüntüsünde de görünündüğü gibi sinyal yok bende.
  • Bende Sony xh da yapamadım Manuel 4k arama yapan var sa yardımcı olabilir misiniz
    Turksat merkezi sistemden sinyal alabiliyorum.
  • Beyler ne taktiniz 4k ya boyle! 4k mac falan çekilmiyor ki nasıl yayinlansin? 77 deki hd yayini upscale edip 400.kanala basiyorlar. Son 2 sezondur boyle, maliyet dolayısıyla 4k çekilmiyor maclar.

İz tv belgeselleri icin de zaten değmez acin YouTube dan 4k belgesel izleyin.

Özetle, son bi daha yazayim 4k mac yayini falan yok, hepsi tamamen digiturkun üc kağadı!
  • mhakan78 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Siz.de eski eutelsat da 4k abonelik varmıydı dün kaç kez aradım beni ekleyemediler sizleri söyledim onlar eutelsat dan türksata geçen aboneler dedi sizde öylemisiniz
  • kamasiz K kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru 4k modülü kuran servisteki çocuk ta aynı şeyi söyledi gözle anlayamazsın abi dedi bana bari ücretsiz yapsalar aç gözlü digitürk her müşteriye ayrı pazarlık yapan bein grubu ücretsiz yapmaz hayatta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 8 Ağustos 2022; 18:55:56 >
  • fener16 kullanıcısına yanıt

Teknik servisteki elemanların bilgisi 0 önce bi eğitim alsınlar sonra konuşsunlar.

Evet pandemi sonrası digiturk 4k mac cekmeyi birakti, 77.kanaldaki hd yayin upscale edilerek 400 kanala veriliyor, aradaki farki anlamak icin sahin gozlu olmak lazim. Ara ara 4k kanalda 2020 oncesi gercek 4k cekilmis maclar veriliyor aradaki farki ordan anlarsınız. Nasil olsa millet yer diye digiturk boyle bir çakallık yapiyor iste.

• ertugrulkose E kullanıcısına yanıt
    Modül üyelik mi hocam bende e18-4 ülkesel bölgesel kanal uyarısı veriyor Türksat demi sizinde
    Ben eski değilim şu an 4K yok bende. Satışa açılsın ekletirim belki.
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

Müşteri hizmetlerinde karşına Bu işten anlayan biri çıkarsa şansına yaparsın benim şansım da kinci aramamda başardım Teknik arıza bölümüne ulaşıp oradan hata kodunu söyledim o şekilde açtılar. Türksat modül benimde.

• ertugrulkose E kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağol deneyim teknik arıza bölümü dediğiniz teknik destek sanırım
  • İstanbulda 120cmlik tek Türksat antenine bir adet quattro, bir adet de digiturk mdu yanyana monte edip hem Türksat kanallarını hem de Digiturk yayınlarını izleyebilirmiyim

• Arkadaşlar 2 hafta önce müşteri temsilcisi ile görüşüp geçiş sağlanması için talepte bulundum ancak hem 4k aboneliğimin sonlanacağı ve yeni cihaz geleceğini söylediler ama hala ne gelen var ne giden arıyorum talep ileticez diyorlar yayında size hemen geldiler mi ? birde 4k abonelik ne olacak acaba ileride geri gelir mi cihazlar enazından hızlıydı normal hd kutulara göre

• İyi günler Forumdaslar Malûm Türksat geçişi yapıldı yalnız Eutelaat uydusu üzerinden de yayın alıyorum kolay kurulum yapınca sadece Türkiye ulusal kanallar E 18-4 hatası veriliyor bu kanalları OİM den sinyal göndererek artırabilir miyiz Çözümlerimiz bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.