Şimdi Ara

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.002
Cevap
13
Favori
156.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fafafa F kullanıcısına yanıt

dostlar sorunun hafif bir çanak ayarı olduğunu düşünüyorum neden diye soracak olursanız bizim sitedeki bazı apartman sakinleri fox tv yi izleyemiyor fox tv de bu digitürk 4k bandında durumu bilgilendiririm

• afakan55 A kullanıcısına yanıt
    Benim fox yayınınımda sorun yoktu fakat 4k frekansını bulmuyordu. Aynı frekans olduğuna emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafafa -- 13 Ağustos 2022; 10:20:31 >
  • Neden taşınıyor
  • qeduxSA kullanıcısına yanıt
    Ev sahibi oğlum almanyadan gelecek çık demiş
  • Turksat ta 4 k kutuya trt 4k eklenmiş
  • Ben 4k yı iptal ettirdim pazar günü kutu değişimini bugün yaptılar 9506 takıldı wifi adaptörü ile herhangi bir sıkıntı yaşamadım kutu hızını görüntü kalitesini beğendim .Çanak yön değiştirme işlemini de başka servis yapıyormuş kasıma kadar yapılır dendi..
  • alex1010 kullanıcısına yanıt
    Degisim icin ucret ne kadar olmuş ben mh'yi aradım çanak yön değişimi için zaten bilgilendirilceksiniz o zaman yapılır dedi
  • Ücretsiz değiştirdiler kutu değişmini herhangi bir ücret talep etmediler 4K kutu türsatla uyumsuzmuş zaten bende iptal edin 4kyı dedim onlarda kutuyu ücretsiz değiştirdi çanak yönü içinde kasıma kadar aranırsınız dendi

• alex1010 kullanıcısına yanıt
    Uyum sağlandı dediler bana
  • djangobjk kullanıcısına yanıt

dostum merhaba öncelikle tv nin android olduğunu düşünüyorum buna dayanarak bir flasdiski biçimlendir ve tv den kanal yedeğini al daha sonra tekrar benimle iletişime geç sana dosya gönderecegim o dosyayı söylediğim klasöre ekleyip kanal listesini tv ye yükleyeceksin eger androidse çalışacagını düşünüyorum

• Bugun digiturkten geldiler turksat gecis icin , buyuk kayit ozellikli hddli kutu var , yeni ayarlara gectikten sonra guidea basinca rehberdeki yayin akisinin cogunu goremiyorum , bununla birlikte fox tv 26 da yok ve nerede bilemiyorum , 4k yayinim yok , nasil duzelir bu ayarlar kolay kurulum yaptim problem devam ediyor

• darnglove D kullanıcısına yanıt
    Sagem plus İQ kutu vermişler online işlemler de paketlerim kisminda gozukuyor mu onun icin ucret yansitiyorlar mi,müsteri hizmetlerini arayıp sinyal göndermelerini isteyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 22 Ağustos 2022; 23:37:41 >
  • benim evde eutelsat cekiyor turksat cekmiyor balkon duvari var, catiya da yasak takmak, sanirim kapattiracagim baska cözum gelmiyor aklima.

• Beni bu sıralar arıyorlar bilerek açmıyorum telefonları söyleyecekleri konuyu tahmin edebiliyorum Eutelsat'tan Türksat yönüne çanak çevirme için arıyorlar %90 Eutelsat yayınım kesilene kadar devam 4K kutudan iyi kutu yok sonuna kadar kullanmakta kararlıyım.

• merhaba arkadaşlar son durum nedir acaba sagem 4k uydu alıcı kullanıyorum telefonuma mesaj geldi eutelsattan türksata geçiş sağlıyacağız diye 4k kutuyu kullanamıyacaksam ne anlamı var ki?modül kullandırıyorlar mı birde bilgisi olan varmıdır?

• turksata döndürürken lnb değiştirilip 4k kutuyu kullanmaya devam edenler var
  • Geçiş tamamlanmış mı, 4k cihaz isteyebilir miyiz artık?

• darnglove D kullanıcısına yanıt
    Hocam eutelsat tayım hala fox falan bendede gitti
  • Eutelsat uzerinden Salon ve Yan Oda olarak 2 aboneligim var,Turksata gecilince yine 2 kutu ayni anda calisabilecek mi acaba?

(Eutelsat ustunden gelen paket yayinlarin hepsi vertikal veya horizontal olarak verildiginden ayni anda 2 3 kutu calisabiliyor diye biliyorum.)

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.