< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Turksat geçince de FOX ve TV8 de takılmalar vs olabiliyor. Sinyal iyi de olsa lnb kablo da yeni... Digitürk kaynaklı mı bilemedim. Turksat geçince bende HUMAX 9506 kutuda şöyle bir problem de oldu. (Cihaz süper hızlı sorun yok sinyalde de sıkıntı yok.) Kanallarda yayınlanan program, film, dizi bilgisi görünmez oluyor. Özellikle uzun süre cihaz kapalı kalınca açılınca oluyor. Sadece digitürk (Digitürk logosu çıkıyor bazı kanallarda bilgi bandında bu kanallara geçince bilgiler geliyor) kanallarına geçince tüm rehber bilgisi tüm kanallara ekleniyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 1 Eylül 2022; 20:29:26 > -
Sagemcom Plus IQ kutu kullananlar geçişte sorun yaşadı mı?
Bir de merkezi sistemi olanlar icin digiturk yetkili servisin her eve girmesi gerekiyor mu? Yoksa onlar çatıdan ayarladiktan sonra biz kutudan ayar ceksek yetiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merkezi sistemde sagemcom iq + kullanıyorum.
Geçiş yapılırken alt için komşuma geldiler merkezi lnb yı değiştirdiler.
Bu sırada yayın gitti "adamları bulup Noluyoruz" dedim.
Abi kolay kurulum yap sonrada 20 dk bekle tamam dedi.
Tüm kanalları aldı.
Ancak sagemcom kutu turksat a geçtiğinden beri bende adam gibi çalışmadı / çalışmıyor.
Arada sırada kendini resetliyor, kanal bilgileri asla doğru olmuyor. Program saatleri vs saçma sapan.
Yine arada sırada kart uyumsuzluğu hatası veriyor kendi kendine geçiyor.
Kanal geçişleri norma hızda ancak yine kafasına göre takılıyor hatta yine kilitlendi sanıyorum sonra tak tak tak arka arkaya atıp kendine geliyor.
Çok kere servisi aradım yok güncelleme gelecek yok şu olacak vs diyip durdular ama değişen bir şey yok.
Kutu değiştirin dedim ellerinde yok vs vs vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 4 Eylül 2022; 13:29:54 >
Teşekkürler bilgiler için. Yeni yazılımla düzeltirler umarım.
-
Türksata geçtiler, 4k kutuyu aldılar, mdu 5 lnbyi aldılar, hd kutu yayın kalitesi çok kötü, kaydet 4k vs yok, yıllar öncesine döndük
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim servisi geldi eutalsatta yayınlar kesilecek mecbur değişmesi gerekiyor cihazın dediler severek kullandığım 4k plus cihazımı aldılar 9506 HD düz cihaz taktılar hiç memnun değilim müşteri hizmetlerini aradım ekim kasım gibi Türksat destektekleyen cihazlar bayilere geleceği söyledi inşallah diyorum sabırsızlıkla bekliyorum
Gelmezse aboneliği iptal edecem, her geçen gün geriye gidiyor
Aynen kasıma kadar beklicem zaten bende ocakta tahütüm bitiyor Türksat uyumlu 4k plus cihaz cihaz gelmezse Digitürk ee Ocakta tahütüm yenilemicem
Kayıt özelliği olan Turksat destekli kutu yok mu simdi?
Yok dendi bana, gelince haber vercez dendi ama geleceği de belli değil
Aynen Yok ekim kasım gibi Türksat uyumlu 4k cihazın bayilere geleceğini söylediler
Arkadaşlar eutusat iptal mi oldu bizim yayın gitmiş uydu değişikliği vb şeyler söyleyip yeni kutu getireceklermiş ama bizim kutu 4k ne olacak şimdi evde değilim bende bilmiyorum ne getirecekler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eutalsatta yayınlar kesilcek dediler 4k cihazım Turksatı desteklemiyormuş Benim 4k plus kutuyu aldılar yerine HD cihaz cihaz bağladılar Ekim Kasım gibi Türksat uyumlu 4k cihazlar bayilere gelecek ozaman istekte bulunursunuz dediler
Çalışmıyor. Calismasi icin ciftli lnb takiliyor. Ben oyle yaptim digiturk teknik servis 130 tl para aldi.
Benim 4k kutu nazar değmesin gayet iyi çalışıyor türksatta da. 399/400 kanallar süper
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hangi kutu var hocam sende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Kurulumu siz mi yaptınız
Servis yapıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X