< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! (20. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Humax 9506 da digiturk portal a bağlanıyor ama portalda özellikle yabancı diziler izlenemiyor.
Diğer kutular da bu sorun var mı?
Deneyen ya da izleyebilen arkadaşlar var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu sorun 13 Eylülden itibaren başladı Humax 9506 ile 9505 cihazlarda Yabancı Film Dizi izletmiyor
Araya yine bir yalandan yerli ve milli masalı sıkıştırmasalar olmuyordu, son uyduyu takip etmedim ama uzun yıllardır Fransızlar ile yapılmıyor muydu bu iş ben mi yanlış hatırlıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
türksatın internet sitesine gir ve 5b uydusuna tıkla üretici firme yeerli ve milli airbus yersen
-
Teşekkür ederim.
Sizin bu cevabinizdan sonra tekrar Mh yı aradım.
Daha önce bana sorunun genel olduğunu söylüyorlardı.
Israrcı davrandım ve humax larda yaşan bir sorun olduğunu söyledi.
Sagemcom +iq yu değiştirip bunu vermişlerdi. vermişlerdi.
Saçma sapan iş yapıyorlar.
Sanırım sistemlerini tam entegre etmeden uydu geçiş yapılıyor ve sıkıntılar çıkıyor.
Keşke 22 yıllık alışkanlık olmasa.....
Slm arkadaslar eurelsat ile turksat arasinda uydu yonu acisinda cok fark varmi ne kadar cevirmem lazim uyduyu duvara gelme durumu var oyuzden soruyorum
Merkezi sistem kullananlar için geçiş nasıl oluyor ? Teknik ekibin gelmesine gerek var mı?
-
42 derece işte hocam
-
Merhaba benim Türksat uydusuna geçişim yapıldı net geo premier 2 ve bbc earth harici tüm kanallar var acaba bu genel bir sorun mu sizde durum nedir bu kanallar sanırım aynı frekans 11180 29750 cihaz 9506
Slm ben yurtdisindayim uyduyu turksata cevirince kanallar gelecek mi ?
4K Zapper kutu kullanıyorum... Türksat"a geçiş yapılırken LNB değişikliği yapılacak mı? Yapılırsa ücret alıyorlar mı? Teşekkürler
-
Umarım uydu geçi?i sonrası izlemelik bir kaç kanal koyarlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sagemcom 9100 kutu santral üzerinden kullanıyorum. Turksat geçici yapıldı lnb değişti 2 gün sorun yoktu sonra sinyal komple gitti. Oraya bak buraya bak hatta yedek santral vardı dedik santral mı değiştik yine yok sinyal abonelerde. Antenden gelen kabloyu direk bir kutuya santrale girmeden yollarsak sorunsuz çalışıyor kutu.
LNB’ye mi bir şey oldu anlamadık servise ulaşmak kabus zaten her aramada servis para diyorlar. Oysa sorunu onlar yarattı.
Saçma sapan bir sorunla uğraşıyoruz 😡
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 30 Eylül 2022; 14:45:12 >
-
Dün itibarıyla Türksata geçişim yapıldı...
Daha önce kullandığım 4K Zapper kutu yerine kayıt özellikli Sagem 4K kutu takıldı...LNB değişikliği yapıldı ancak herhangi bir ücret talep etmediler...
İlk kurulum yapıldığında bazı kanallar yoktu ancak bu normalmiş..Birkaç saat sonra kolay kurulum yapınca hepsi geldi...
Görüntü kalitesi ve kanal geçişleri çok iyi TRT 4K ve 400.kanal mevcut...
Beinconnect ile ilgili bir sorun yok..Bağlantı yapılabiliyor ve dizi-film izlenebiliyor
bu kutudan şimdilik bir ücret alınmayacakmış, Kasım"da ne olur bilinmez..
Sonuç olarak ben çok memnunum
-
Sagemcom cihazın model numarası nedir hocam paylaşabilir misiniz?
Humax 9506 larda portal sorunu giderildi.
Uetli / yabancı içerikler artık seyredilir durumda..
4k plus cihaza ücret alınmıcak denmesinde bir yanlışlık olabilir online işlemlerde paketlerim bölümünden kontrol ettiniz mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Servisle konuştum Türksat uyumlu yeni model numaralı 4k plus cihazlar 15 ekimde gelcek dedi bende ilk siparişi verdim bakalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Horoz2048 -- 1 Ekim 2022; 3:5:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X