Servisle konuştum Türksat uyumlu yeni 4k plus hardiskli cihaz gelecek dedi 15 ekimde sizin cihaz modelini ve görsel ararsanız mutlu oluruz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! (21. sayfa)
-
-
Ben de sorun devam ediyor Yeni yazilimmi geldi bir versiyona bakarmisin ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam, benim kullandığım cihaz Sagemcom DT-61440 UHD 4K cihazı görselini evde olmadığım için atamıyorum kusuruma bakmayın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet özellikle hemen baktım, hiçbir ücret görünmüyor..
-
DT 6144O Sagemcom 4K
-
Dünden beri bende yayın yok sizde mi öyle eutelsat
Yayınımızı Eutelsat'tan alıyorduk. Abonelik yenileme sırasında Digiturk kendiliğinden uydu yönü ve receiver değişecek diyerek servis yazmıştı beklenen Turksat geçişi için.
Bugün servis aradı ve "merkezle konuştuk, siz sorun yaşamayacakmışsınız" diye gelmekten vazgeçti. Digiturk müşteri hizmetlerindeki teknik destekle görüştüğümüzde de "servisler bizden daha iyi biliyorlar, sorun yaşamayacaksınız dedilerse öyledir, bir sorun olursa da bizi ararsınız. Çoğu müşterinin geçişini güncellemeyle yapıyoruz." dedi.
Bizim şimdi bir şey yapmamıza gerek yok mu, Digiturk Turksat'a geçince hiçbir müdahale olmadan devam edebilecek miyiz?
Digiturk alıcısı: Sagemcom DT61440UHD
-
Fimware 1.00.28
Yukleyici sürüm 5.1.3
DT61440UHD modeli türksatı destekliyor mu şimdi? Biz zaten yıllardır bu modeli kullanıyorduk kutu değiştirmemize gerek kalmayacak o zaman.
-
Teşekkür ederim Hocam Benim Cihaz 1.00.27 de kalmış MH yi arayıp sinyal ve Yeni yazılım talep ederim.
Sanırım sıra ile geliyor güncelleme.
Ama evet Mh ye ısrarla talepte bulunun.
Ben bir nevi bezdirdim adamları.
Gerçi sagemcom dan bu kutuya geçtim / geçmek zorunda kaldım.
Kasım Aralık ayına kadar sistemin oturmasını bekleyip tekrar akıllı kutu talebinde bulunurum sanırım.
Aslında Humax 9506 iyi kutu görüntüsü iyi portal hızı ve ara yüzü fena değil ancak kanal geçişleri yavaş ve bir süre siyah ekranda kalıyor (geçişlerde) o bir tık sinir bozucu...
61440 4k plus cihazın yeni Türksat tam uyumlu modeli 15ekimde gelcek dedi servis bende şimdiden sıramı ayırttım
Bu cihaz sa ben bu cihazı 4 sendir kullanıyorum Türksat ile tam uyumlu olmadığı için topluyoruz dedi teknik servis 15 ekimde yeni modeli gelcek dedi onu takalım size dediler tamam dedim şimdiden yeni cihazı ayırttım
Müşteri hizmetlerini arayıp Eutelsat'tan sinyal aldığınızı tekrar hatırlatmanız gerekiyor...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Turksat'a geçtikten sonra beIN kanallarında kalite olarak düşüş söz konusu oldu mu? Ben hala Eutelsat'tayım, yakın zamanda Turksat'a taşınacağım. Kanal kalitelerinde genel olarak nasıl bir durum söz konusu acaba?
Teşekkürler,
-
Merhaba arkadaslar. Yurt disinda yasayip eutelsattan turksata gecen oldu mu? Yani 7 dereceden 42 dereceye digiturk icin.
Evet ise; kanallarda herhangi bi degisiklik oldu mu? Euro kanallari mi var sadece yoksa bi degisiklik yok mu?
-
Arkadaşlar 4K kutu kullanıp, Türksata geçişten dolayı aranıp ücretsiz şekilde modüle geçen var mı, beni geçen gün aradılar geçiş olması gerekiyor diye 4K kullanmaya devam etmek istediğimi belirttim, modülü de ücretsiz alabileceğim bilgisi verildi, bugün servis geldi ısrarla 120 tl servis bedeli çıkar diye diretti bende değiştirmedim kutumu, hd kutu ile değiştirebiliyoruz ücretsiz olarak diye bilgi verdi
-
Ben 10~15 yıl kadar önce Digitürk kullanmıştım, sonra aynı filmleri tekrar veriyorlar diye sıkılıp kapattırdım. 2000 senesi Radyo, TV & Sinema mezunuyum. Maç izlemek falan o kadar ilgilenmiyorum, vaktim de yok zaten. Ben aslında Ankara'da evde kablo tv abonesiyim şu an. Ama tekrar şu aralar uydu kurdurmayı düşünüyorum. Bu forumda yazılanları okudum. Bize kurulan çanak ta 7 dereceye kurulmuştu zamanında. Apartmanın yönü itibarı ile bizim daireden Türksat 42 derece apartmanın içine doğru giriyor hafif. Dolayısı ile çatıya koymak gerekiyor anteni.
Bu son fırlatılan uyduyu araştırdım, şu 31 dereceye giden Türksat 5A uydusunu. Hala kanal listesi hiçbir yerde yok. Bu kanalı çekme imkanı olan bir Donanımhaber üyesi varsa şayet, bu uyduda çıkan kanalları (tabi varsa hala test yayını bi gidip bi geliyor yazmışlar) yazabilir mi aceba? Madem uydu fırlatıldı, bu uydu hala neden kullanılmıyor? Bizim dairenin konumunun Türksat 42 dereceye ters düştüğü gibi, başka lokasyonlarda da aynı durum söz konusu olabilir.
Telefona yön ve derece bulucu kurdum. Tam 32 dereceden sağa doğru (yani 32 derece ve altındaki) çıkan yayınları alabilirim balkondan. Bu arada, 7 derecedeki Eutelsat'ta normal Türk kanalları çıkıyor mu hala? 10~15 sene evvel çıkıyorlardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blacksapparow -- 3 Ekim 2022; 11:20:22 >
-
-
tam tersine görüntü daha netleşti...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X