Şimdi Ara

Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.002
Cevap
13
Favori
156.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Servis ayarlamayı yeni mi yaptı aynı cihaz var bende de görüntü kalitesi nasıl kimisine cihaz degişcek diyorlar hâla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 12 Eylül 2022; 12:53:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam cihaz değişmeyecek turksat destekli lnb takicaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim servis geldiğin de eutalsat da yayınlar kesilecek dediler 4k plus cihazınTürksat desteklemediği için 9506 HD modeli ile değiştirdiler ekim kasım gibi tekrar Türksat uyumlu yeni 4k cihazlar bayilere geleceğini söylediler

• maxplanck M kullanıcısına yanıt

Aynı cihaz servis Türksat desteklemiyor diye bendekini aldılar nasıl olur açıklık getirirmiisiz

• Ellerinde turksat destekli lnb olmayabilir

• Mdu5 lnb yi söküp mdu 1 taktılar. Merkezi sistemdeki eutelsatı turksata çevirdiler. Şu an daha iyi görüntü alıyorum eskisinden. Hatta bana gelmediler apartmandan başka bi komşu için gelmişler. Ben gelince sadece tarama yaptım o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azıcık yağmur yağınca çoğu kanal gidiyor. 77. kanalda gitmiş bugün. Digitürkten elemanlar gelip uydunun yönünü döndürecekler mi çünkü çatıda. Baya sıkıntı oraaya çıkmak komşularda evde olmuyor. Sadece kutuyu mu değiştrecekler?

• Dün digitürk beni de aradı gelip uyduyu çevireceğiz dediler ancak ben işte olduğum için olmadı.

Turksat a geçince umarım çoğu kişinin yaşadığı problemleri bizde yaşamayız.

• mehmet_le M kullanıcısına yanıt
    Ne alaka calismayacak turksata cevirdinmi butun kanallar gelir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • çatıdan ayar yapmışlar ancak evde kimse olmadığı için kutudan kurulum yapamadılar ne yapmak gerekiyor acaba kutu üzerinden eve gidince yapayim

• Benim kanallarda da çok fazla mozaiklenme olmaya başladı. 4k kutu çalışıyor gayet güzel dedik nazar değdi. Turksat ızdırap oldu. Yan odayla beraber iki üyelik var . İptal ettireyim yol yakınken. 4k kutuyu alıp hd verdikten sonra bir anlamı yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turksat a geçince sagemcom + iq ile çok sıkıntı yaşadım. 1 kere servis geldi ellerinde + iq cihaz olmadığını değişim yapamayacaklarıni zaten değişim olsada bir şey değişmeyeceğini Ekim kasım aylarını beklememi söylediler.

Ancak 2 gün once kutu dayanilmayacak kadar saçmaladı. Digiturk Mh ile biraz kavga dövüş yaşadıktan sonra bugün cihaz değişti

Yine sagemcom + ig hy 6100 geldi.
    Ve tüm sorunlardan arınmış bir şekilde kullanmaya başladım.

Problemler çözüldü. Sonuçta Ekim kasım daki yeni cihazları beklemeye gerek kalmadı.

Giden hy 6101 gelen hy 6100.

Bu arada kumandayı da aynı anda değiştirmek istediğimde (yeni kutu ile gelen kumanda yı almak eskisini vermek istediğimde) onun için 80 TL talep ettiler ki bu bana garip geldi...

• kayıt özelliği çalışıyormu

• Servis geldi lnb değişimi yapıldı sadece 4k plus cihazı değiştirmediler

• Onemli olan 4k kutu gelmesi degil, 4k kanal olacak mi ? Hatta o da onemli degil. Kanal da kalabilir ama 4K icerik olacak mi

Soz gelimi ,maclar

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    400 de devam maçlar hepsi değil tabi yine aynı takımlar.

• Arkadaslar ben yurt disindayim. 12 yildir tr den getirdigim kutuyu eutel uzerinden kullaniyordum. Anteni bugun turksat a ayarlamaya calisiyorum bir turlu olmuyor. Sinyali bulamiyorum. Once fabrika ayarlarina mi alinmali kutu? Anteni cevirmedigim yer kalmadi. Digiturk sinyal aplikasyonundan yerini asagi yukari buluyorum ama olmuyor bir turlu sinyal goremiyorum. Ne tavsiye edersiniz?

• Evet arkadaşlar Eutelsat ile bir devrin sonu
    Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.!

• prof01 P kullanıcısına yanıt
    Bende tam aynısını atıyordum.
    Digitürk Eutelsat’tan Türksat’a taşınıyor.!

• Şimdi Eutelsat'ta yayın yok mu ulusal kanalları açtığımızda bu yazı mı çıkıyor?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.