Arkadaşlar, digiturk, eski siyah kutusunda, kumandadaki guide fonksiyonunun çalışabilmesi için, kutuya telefon hattının bağlı olması gerekli mi? Ben bir türlü çalıştıramadım.. ne kadar beklersem bekliyim sürekli boş açılıyo guide..
hayır telefon bağlı olmasına gerek yok.
hocam, kesinlikle açılmıyor guide ya.. hiçbir kanalda.. yani açılıyoda yüklenmiyo içeriği.. neden olabilir acaba?
Ayarlardan olabilir. Bazı kanallarda zaten çalışmayabilir ama tüm kanallarda çalışmıyorsa sorun olabilir.
O Philips kutularda hiçbir zaman hiçbir şey doğru düzgün çalışmazdı. Guide fonksiyonu 10 denemenizin 2'sinde çalışmıyor ise durumu normal karşılayabilirsiniz fakat bu sayıdan fazla ise müşteri hizmetlerini arayın "bıktım bu Philips kutudan ya bana bu hafta içinde yeni Vestel'lerden getirin ya da üyeliğimi iptal edin" deyin, birkaç güne gelir Vestel kutunuz, sorun da uçar gider.
DT nin yeni kutularından da eski kutularından da nefret ediyorum.Arkadaşların yazdığı doğru yeni ile işliyor.Ama garip.Bazen tüm yayın akışını gösteriyor 10 dk sonra bir şeyi etiketlemek için açıyorsunuz bakıyorsunuz bir program sonrasını göstermiyor.Ek olarak yeni kutunun kumanda tuşları tama fecaat.Kaç kere yanlış bastığımı hatırlamıyorum.
Guide fonksiyonu çalışmıyor ise fişi prizden çıkart 10-15 saniye bekle tak. Daha sonra guide desteği olan bir kanal aç mesela Show TV yaklaşık bir dakika hiçbirşeye basmadan bekle.Bu süre zarfında uydudan tarih ve saat bilgilerini alacak. 1 dakika sonra İnfo tuşuna bas o anki program bilgisi varsa güncelleme başarılıdır.Guide tuşuna bas ve bekle program bilgileri gelecektir gelmiyorsa şansına küs Ben bu yöntemle alıyordum sorunsuz şekilde
Yazılımında da sorun olabilir, tabi üstte yazanlarla olmazsa.
sağolun arkadaşlar deneyeceğim.. vestel kutusu daha mı iyi sizce.. kanal geçişleri daha hızlı eski kutudan, sizce eskisi mi daha iyi yeni kutu mu? çok bişey farkediyo mu aralarında..
quote:
Orjinalden alıntı: aeks sağolun arkadaşlar deneyeceğim.. vestel kutusu daha mı iyi sizce.. kanal geçişleri daha hızlı eski kutudan, sizce eskisi mi daha iyi yeni kutu mu? çok bişey farkediyo mu aralarında..
Kanal geçişi bence çok büyük bir ayrıntı değil ancak diğerinde olduğu kadar memnun iseniz kanal geçişi bir artı ve daha iyi olup olmadığını kullanarak öğrenirsiniz zamanla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme