Şimdi Ara

DİGİTÜRK HDMİ KABLOSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun Aleyküm Arkadaşlar aklıma takılan bir sorun oldu size danısmak istedim

Dün digitürk +plus İQ paketine gectım teknik servis geldi yenı bir uydu alıcısı,modem,kumanda,scart falan getirdiler taktılar eski uyuduyu kumandıyı aldılar takıldıgım nokta yeni gelen uydu alıcısı kutusunda sıfır kullanılmamıs hdmi kablosu vardı onu takmayın eski uydudakı hdmi kablosu takıldı yenı hdmi kablosunu alıp gittiler onu neden takmıyorsunuz dedgmde buna gerek yok ikiside aynı dedi o an uykuluydum hemen gıtsınlerde ugrasmıyım diye birşey demedım sonra aklıma takıldı bir sıkıntı olur mu olmaz mı neden eski uydudakı hdmi kablosu takıldı sıfır kutuda takılmadı onu merak ettım teşekkür ediyorum şimdiden :)

• sıkıntı olmaz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: computeron

sıkıntı olmaz..

görüntüde falan 5 kat daha renki daha canlı görüntü diyordu dun takıldı hd daha aktifleşmedi aktifleşmesini bekliyorum ikiside aynı kablo aynı eski yeni farketmıyor zaten makınayi kıralıyoruz iptal edilgnde gelip alacaklar makinayi falan herşeyi değil mi ?
  • yeni kutuyla gelen kablo senin hakkın olan bişey neden verdinki,madem senin adına geldi herşey ister eski ister yeni senindir teknisyenlerin bu bizde kalacak deme hakları yok..gerçi kimsenin günahını almıyayım ama herkese böyle yapıp o yeni kabloları satmadıkları ek kazanç yapmadıkları ne malum!!!??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent 73

yeni kutuyla gelen kablo senin hakkın olan bişey neden verdinki,madem senin adına geldi herşey ister eski ister yeni senindir teknisyenlerin bu bizde kalacak deme hakları yok..gerçi kimsenin günahını almıyayım ama herkese böyle yapıp o yeni kabloları satmadıkları ek kazanç yapmadıkları ne malum!!!??

benımde kafama takılan bu oldu işte eskiyle yeni aynı kablo sadece birisi kullanılmamıs jilatınınde aradım digitürk servisini sordum bana bir sıkıntı olmıyacagını ıkısınınde aynı kablo oldugunu söyledi zaten sadece değişmesi gereken ürünlerın değiştini söyledi kumanda değişmesi gerekiyorsa kumanda scart değişmesi gerekiyorsa scart diye ama kafam karıstı tatmin olamadım diye hdmi kablosu pahalı birşey değil 5 10 tl önemli değilde merak ettım sadece yenisini kutudan cıkanın neden takılmadıgını

• quote:

Orijinalden alıntı: bulent 73

yeni kutuyla gelen kablo senin hakkın olan bişey neden verdinki,madem senin adına geldi herşey ister eski ister yeni senindir teknisyenlerin bu bizde kalacak deme hakları yok..gerçi kimsenin günahını almıyayım ama herkese böyle yapıp o yeni kabloları satmadıkları ek kazanç yapmadıkları ne malum!!!??

servisle konustum mevcutta varsa hdmi kablo yenisi takılmazmış ikisde aynı kalitede ikisde aynı işlevi görüyormuş zaten size sadece kullanım ıcın veriliyor herhangi bir ücret ödemiyorsunuz makinaya modeme kumandaya kurulama dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygzyaman

Selamun Aleyküm Arkadaşlar aklıma takılan bir sorun oldu size danısmak istedim

Dün digitürk +plus İQ paketine gectım teknik servis geldi yenı bir uydu alıcısı,modem,kumanda,scart falan getirdiler taktılar eski uyuduyu kumandıyı aldılar takıldıgım nokta yeni gelen uydu alıcısı kutusunda sıfır kullanılmamıs hdmi kablosu vardı onu takmayın eski uydudakı hdmi kablosu takıldı yenı hdmi kablosunu alıp gittiler onu neden takmıyorsunuz dedgmde buna gerek yok ikiside aynı dedi o an uykuluydum hemen gıtsınlerde ugrasmıyım diye birşey demedım sonra aklıma takıldı bir sıkıntı olur mu olmaz mı neden eski uydudakı hdmi kablosu takıldı sıfır kutuda takılmadı onu merak ettım teşekkür ediyorum şimdiden :)

Bir yakınımın dükkanı var . Orada digiturk hdmi kablo da satılıyor. O da toptancıdan alıyor. Toptancı da servis elemanından

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RGB SCART KABLO
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.