Şimdi Ara

Digiturk iptal talebinden sonra sunulan teklifler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
8.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 03.02.2011 tarihinde tekrar aranmam için müşteri hizmetlerini aradım ama hala geri dönüş yok. Bende turksatı bırakıp eutelsattan abone oldum.
  • Arkadaşlar bizde Digiturk iptal ettirdik yayını kestiler.Sadece 1 kez aradılar ve hiçbir teklifte bulunmadılar.Üstelik 7 yıldır üyeliğimiz vardı.25tl normal ulusal kanallara para veremem.Eskiden güzel bir öneride bulunup cezbederlerdi müşterilerini.Artık öyle değiller.Böyle yaparak çok müşteri kaybederler çook...
  • Ben 2 sene önce üye olmuştum kampanyadan.Benim üyeliğim direkt olarak skandallarla başladı zaten.Digitürkü kurmaya gelen adam "ilk 3 ay eve fatura yok"dedi.Digitürk bayiisindeki görevlide öyle dedi.Fakat 3 ay sonra bir baktık ki 3 aylık borçtan dolayı yayın kapanmış.Bayiye gittim,isyan ettim ama taahhüt olduğu için bir şey yapamadım.2 yıllık sürem doldu ve Aralık-Ocak faturasını yatırmadım.Reciever'ım da bozuk.Kanallar kafasına göre açılıyor ya da açılmıyor.Kalan borcumu da ödeyip kapatacağım üyeliğimi.En iyisi uydu arkadaş,yemişim Lig Tv'yi..
  • Aradılar dün,üyeliğinizin iptaline karalıymışsınız de evet dedim size 5 şampiyon takımın maçını 39,90 dan verelim dediler çok para dedim. peki dediler sonra arayacaz dediler olur dedim örttüm telefonu...
  • bana sunulan teklif;
    giriş paket + 2 temel + şampiyonlar paketi + film paketi
    9*68=612/12=51 tl
    üzerine 360 tl ye ereyondan giriş spor paketi diye satılan aylık 55 tl lik indirime denk gelen
    şifreyi satın alıp dt e onaylattıktan sonra size kalan +4 tl daha var...
    onuda diğer teklifleri 12*10 tl karşılığı dt plus ta kullanılabilir. üzeri bana ait...
  • quote:

Orijinalden alıntı: akoner

bana sunulan teklif;
    giriş paket + 2 temel + şampiyonlar paketi + film paketi
    9*68=612/12=51 tl
    üzerine 360 tl ye ereyondan giriş spor paketi diye satılan aylık 55 tl lik indirime denk gelen
    şifreyi satın alıp dt e onaylattıktan sonra size kalan +4 tl daha var...
    onuda diğer teklifleri 12*10 tl karşılığı dt plus ta kullanılabilir. üzeri bana ait...

Ereyondaki paketi alın diye müşteri hizmetlerinden mi teklif geldi ? Şunun için soruyorum giriş paket + 2 temel + şampiyonlar paketi +6 ay HD pakete 54,90 a abone oldum, ereyondan paket siparışını verdim yolda. Uygulama hakkında bilgim yok.
  • hocam ben aynısını hızlıal dan aldım ve şifreyi onlara okutup tanımlatınca 55.9 tl lik indirm kaznıyorsun.
    sen istediğin pakette istediğin gibi kullan,faturandan 55 tl düşer...
    ereyonda 360/12=30 tl ye paketi izlersin...
  • hocam bende aynı mantıkla aldım zaten. Fakat aklıma takılanlar ereyon müşteri hizmetleri mevcut abonede olsanız 40 TL aktivasyon vereceksiniz demesi.

Sorum:
    Şifre aktivasyonu için ekstra ücret istedilermi.
  • benimkinde yoktu,pazarlık yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus
    hocam bende aynı mantıkla aldım zaten. Fakat aklıma takılanlar ereyon müşteri hizmetleri mevcut abonede olsanız 40 TL aktivasyon vereceksiniz demesi.

Sorum:

Yok dostum onlar ne anlar digi den biz komşuya kurarken eski uyelige aktivasyon olmayacaktı biz ilk ay tüm kanallar açık kalsin ve hd ye geçmek için 40lira verdik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

hocam bende aynı mantıkla aldım zaten. Fakat aklıma takılanlar ereyon müşteri hizmetleri mevcut abonede olsanız 40 TL aktivasyon vereceksiniz demesi.

Sorum:

Yok dostum onlar ne anlar digi den biz komşuya kurarken eski uyelige aktivasyon olmayacaktı biz ilk ay tüm kanallar açık kalsin ve hd ye geçmek için 40lira verdik.

Hocam bugün akşam şifreyi aldım, şimdi müşteri hizmetlerini aradım tarihi geçmiş dedi, kayıt oluşturdu ilgili bölüm inceleyip size geri dönüş sağlıyacak dedi. İnşallah uğraştırmazlar ereyon ve digiturk müşteri hizmetleri arasında telefon trafiğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 7 Şubat 2011; 22:10:24 >

• Birde bu ay için fatura çıkarmışlar 31,15 TL bu ne dedim. İlk ay faturanız, size indirim yapılmış dediler.
  • Ayın kaçında üye oldun
  • 03.02.2011
  • quote:

quote:

quote:

Sorum:

Hocam bugün akşam şifreyi aldım, şimdi müşteri hizmetlerini aradım tarihi geçmiş dedi, kayıt oluşturdu ilgili bölüm inceleyip size geri dönüş sağlıyacak dedi. İnşallah uğraştırmazlar ereyon ve digiturk müşteri hizmetleri arasında telefon trafiğiyle...

Oha. kampanya uzatildi dese idin. yine ara başkası ile konuş.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sorum:

Oha. kampanya uzatildi dese idin. yine ara başkası ile konuş.

Kayıt oluşturdum dedi akşam fazla kurcalamayım dedim yarın öğleden sonra arıyacam zaten.

• Bende aldım şifreden bugün elime ulaşıcak elimizde patlamaz inşallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuRoBoY

Bende aldım şifreden bugün elime ulaşıcak elimizde patlamaz inşallah :)

Ereyonu aradım kampanya mart sonuna kadar uzatıldı diyor, digiyi aradım kaydınız var 48 saat içinde tarıfınıza bilgi verilcek dediler, bekliyorum şimdilik.
  • bu digitürk gerçekten çok amatör davranıyor. telefon ediyorsunuz kapatın diyorsunuz, indirimli teklifler geliyor hemen pazarlığa giriyorlar. bu nedir yaa bakkaldan 3kg domates mi alıyoruz da böyle pazarlık yapıyorsunuz, bir servis satıyorsanız onun fiyatını tam olarak belirleyin alan alsın almayan da almasın kardeşim!
  • Biraz önce digitürk finans merkezinden olduğunu söyleyen bir bayan aradı, şifrenin onayını gerçekliştirdi gerekli birime haber verecem şifreniz işleme alınacak dedi. Akşama işlem gerçekleşince haber veririm. Ereyonun şifrelerde sıkıntı yok...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.