Şimdi Ara

Digiturk iptal talebinden sonra sunulan teklifler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
8.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İptlal ettirdim. aradılar ayda 39 a lig tv li bi paket var onu izleyin dediler. sözleşme yok istediğiniz an 7,99 luk pakete geçebilirsiniz dediler.
    ilk ayda tum kanallar acık dedıler.. tamam dedık.. ılk ay tum kanallar acık ılzedık. kapanınca acalım lıg tv yı dıye aradım. 39 falan dedım konustuk anlastık benı oyle kalmaya ıkna ettınız hadı ac dedım.. yok dedı 67 tl den asagı acamam sana lıg tv yı dedı karsıdakı ses. Sonra dedım yuh sıze. Iptal edın uyelıgımı.. Ikı kere aradılar ıptal sebebımı sordular, anlattım mevzuyu.. dınleyınce hmm allah alah tuh burda da yok oyle bır sey dıyorlar.. teklıfler yapıyorlar sacma sapan ve hıc bırı su 39 dan asagı degıl. hepsı 50 tl ler cıvarında . 3 senelık uyeyım en basic pakette lıg tv ızlemek ıcın, sozlesmelı yada sozlesmesız, ne kadara kadar ızleyebılırım.. sınırları ne olur teklıflerınde sızce ? ona gore bastırcam..cunku dun yıne aradılar. araba kullanıyordum konusamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sado77 -- 24 Ocak 2011; 19:56:26 >

• valla sizinki bana teklif ettiklerinin yanında iyimiş. 6 yıllık dt abonesiydim kurtuldum o zibidilerden rahatım. teledünya neyime yetmez.onların hd maç diye verdikleri ayrı.doluyum burda satırlara sığmaz. sadece gelelilim sizi 2 kere aramışlar beni 6 kere 1.5 ayda. artık anlatmaktan gına geldi. aboneliğim boyunca lig tv den aşağı paket kullanmadım. sundukları saçma sapan teklifi söyleyeyim. spor paketini 59 dan veriyorlardı + 19.90 dt+ çok geldi birde öğrendimki millet nerelere nasıl syerediyor iptal ettim. işte bundan sonra bir ilk 85*9 ilk 3 ay ödemesiz dediler bide eğer dt+ olcaksa 19.90 da vericem. zam yapıyorlar ama ilk 3 ay meselesine olayı aynı gösterip sonradan gene geçirecekler. yok dedim. sonra işte biri daha aradı gene cenk ettik olmadı. sonra en son bi kadın daha aradı tam artık küfür safhasındayım. gene bu paketi söyledi yok sistemleri değişmişmiş. falanmış filanmış.imkansızmış bundan ucuza seyredilemezmiş vs vs vs. bende dedim tamam peki siz teklfi yaptınız 39tlye dt+ dahil 1 yıl veya 2 yıl taahhüt vererek seyrederim. yok olmaz dedi. tamam olmazsa aramayın kardeşim her arayana aynı şeyi söylüyorum verirseniz alırım dedim. pazarlığını yap her aradıklarında değerli müşterimiz falan diyorlar valla sen benden değerliymişsin. eğer devam edicem diyorsan al alabildiğin kadar. bastır. ama çok rahatladım karamehmetin bir şirketinden daha kurtuldum. rahatladım valla.

• Geçen aylarda Spor paketi üyeliğim biterken kapatmak istedim kapatmayın HD reciever verelim(5 defa aradılar tabiki) dediler. Bende şu an LCD yok aldığım zaman olurmu tamam dediler. Bugün aradım LCD aldım diye yok efenim kampanya yokmuş talepte ben bulundumya tam iyi polis kötü polissiniz dedim emeinim 10 defa arayıp kapatmayın diyecekesiniz bundan eminim dedim bakalım ne olacak.
  • garip kısmı 39 tl lık teklıflerını yaptıktan sonra. bız boyle bır teklıf yapmamısız, yaptıysakta yanlıs olmus sıze 67 den ızletcez kusura kalmayın degerlı musterımız sayın sado77 bey dedıler. e degerlıysem ve bana 67 ye sunuyorsanız bu teklıfı sezon basında yenı abonelerı 34.90 a aldınız hangı daha degerlı anlamadım dedım.

dıgıturku kapattıran mutlu aıleler klubunde yasamaya devam o zmn. :)
  • Eğer size telefonda taahhüt ettikleri bir fiyat varsa ve siz o fiyata göre üyeliğinizi devam ettirmeye karar veriyosanız bu fiyatı vermek zorundalar arkadaşlar arandığınız günü saati her seferinde bir kenara not edin şu gün şu saatteki konuşmamızda bana şu fiyat söylemiştiniz bende o yüzden devam ettim şimdi fazla fiyat söylüyorsunuz kabul etmiyorum dediğiniz anda geriye dönük olarak konuşmaları inceliyorlar ve hakkınızı veriyorlar bana 2 kere aynı numarayı çekmeye çalıştılar ilk seferinde ucuz 2. seferinde pahalı fiyat söylediler ucuz veremeyiz dediler bende kardeşim incelenmesini istiyorum kayıtların dedim 2 gün sonra finans servisinden aradılar ilk söylediğimiz fiyattan devam edebilirsiniz dediler o bakımdan aranızda geçen konuşmanın tarih ve saatini not alın

• banada 34,90 ödediğim turksattan şampiyonlar paketine 30.01.2011 tarihinde fax çekerek iptal talebinde bulundum. Bugün 2 aramadan sonra 3. aramada teklifleri sunmaya başladılar aynı paketi 3 ay ücretsiz 39,90x9 olarak teklif ettiler.
  • benim kuzene de 48 liradan ligtv açalım demişler üstelik taahhütlü yayın alıyolar ve kapatma talebinde bile bulunmadılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cureshot88

benim kuzene de 48 liradan ligtv açalım demişler üstelik taahhütlü yayın alıyolar ve kapatma talebinde bile bulunmadılar

Sizin kuzen 20-30 TL fatura ödüyorsa ondan ne kadar fazla para alırsak kardır mantığıyla lig tv açalım demişlerdir ki zaten güncel lig tv fiyatı 49,90 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

banada 34,90 ödediğim turksattan şampiyonlar paketine 30.01.2011 tarihinde fax çekerek iptal talebinde bulundum. Bugün 2 aramadan sonra 3. aramada teklifleri sunmaya başladılar aynı paketi 3 ay ücretsiz 39,90x9 olarak teklif ettiler.

Aynı paketi (5 maç + ailecek kanalları) mi önerdiler yoksa sadece 5 maçtan oluşan lig tvmi önerdiler? Ben de Turksat üzerinden modülle ailecekli lig tv (5 maç) paketini 34,90'a izliyordum ancak sadece 5 maçın olduğu lig tv için 39,90 x 9 istediler, kabul etmedim.
  • hocam net olarak şu desem yalan olur çünkü gönülsüz dinlediğim için pek dikkat etmedim ama dediğiniz gibi olabilir. bugün ayın 1 2-3 sefer daha ararlar o zaman dikkat ederim

Siz iptal işlemini gerçekleştirdiniz mi ?
  • Büyük uğraşlar sonucu bende fax çekerek 31.01.2011 tarihinde işlemlerimi başlattım, 3 dafa aradılar duymamışım ama şu anda 34.9 lık paketi bana 20tl yede verseler kabul etmeyecem onlara inat ben kazanacağım
  • Bir arkadaşıma iptal talebinden sonra 1 ay lig tv açmışlardı bende bundan esinlenerek bi denemek istedim fakat operatör anında "peki kapatalım efendim" demesi üzerine telefonu kapatmayı tercih etmiştim :)
  • Eleman bana kapattırmakta kararlımısınız dedi evet dedim. üstünden bir ay geçti ne arayan var ne soran, digital kart için bile aramadılar...
  • eskisi kadar ısrarcı olmuyorlar, daha önceki senelerde günde 5 defa arıyorlardı. Pazar günü 3 aramadan sonra arayan soran yok
  • Ayın 17'si itibariyle benim de Turksat üzerinden ailecek+Lig Tv uyeligim sona erecek.. Ben de yeni teklifleri merak ediyorum...
    Yukarıda arkadaşın bahsettigi 39,90 x 9 ay şeklindeki teklif acaba sadece LigTV mi yoksa LigTv+Turkmax+İzTv falan dahil mi?
  • ararlar dostum ararlar...
    sen hele bir kapattıracam de kapat soora ararlar..
    22.90 sinema izliyom bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

Ayın 17'si itibariyle benim de Turksat üzerinden ailecek+Lig Tv uyeligim sona erecek.. Ben de yeni teklifleri merak ediyorum...
    Yukarıda arkadaşın bahsettigi 39,90 x 9 ay şeklindeki teklif acaba sadece LigTV mi yoksa LigTv+Turkmax+İzTv falan dahil mi?

Hocam teklif bana yapılda ama inan sadece 9 maçmı yoksa ilecek paketi bilmiyorum. Tekrar ararlar diye bekledim ama aranmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

hocam net olarak şu desem yalan olur çünkü gönülsüz dinlediğim için pek dikkat etmedim ama dediğiniz gibi olabilir. bugün ayın 1 2-3 sefer daha ararlar o zaman dikkat ederim

Siz iptal işlemini gerçekleştirdiniz mi ?

Benim de yarın itibariyle sona eriyor en son 10 gün önce aramışlardı, 2 ay spormax hediye (istedim diye), 9 ay x 39,90 lig tv 5 maç (yani ailecekli lig tv değil) önermişlerdi. Ailecekli lig tv için 9x 39,90'a verin ya da 8x39,90 sadece 5 maç lig tv verirseniz olur dedim onlar kabul etmedi

Yarından sonra kesilecek, fax çekmesem dondurulur mu yoksa fatura mı edilir? Eğer devam edecek olursam (iyi teklif gelirse) 2 aylık dondurma hakkım işlesin istemiyorum, sezon arasına denk getiriyordum çünkü. Teklif gelmezse de fax çekmeden bayiisine modül+kart teslimi yapsam sorun çıkarırlar mı?

• Hocam fax çekmezsen 44,99 olarak fatura keserler ve iptal ettiremezsinde. Sen imkanın varsa şimdi fax çek, yarı sabah fax çeksende üçkağıt yapıp fax işleme alınana kadar fatura kesilmişti diyip iptal işlemini 03.03.2011 olarak yaparlar sende 44,99 TL ödemek zorunda kalırsın.
  • 7-8 defa aradılar ama bana ulaşamadılar 03,02,2011 de de yayınımı kapattılar, sorun yok
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.