Şimdi Ara

Digiturk iptal talebinden sonra sunulan teklifler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
0
Favori
8.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ewet şimdi digiden aradılar ereyondan aldığım kodu hesabıma aktive ettiler ve 03.03.2011 ila 03.03.2012 tarihleri arasında hesabıma 55,90 TL olarak indirim yapılcakmış.
  • ozaman senin 12 ayda 12 lirada hesabında birikecek. Hayırlı olsun güle güle kullan modül bozulurdu 1-2 seneye zaten iyi oldu sana:D
  • evet 12 TL artacak onuda bir şekilde kullanırım artık. Modul bozulsada bağırıp çağırıp değiştirtiyordum
  • Bence en iyisi uydu bırakın digitürkü bence lig tv istiosanızda kahveye gidin
  • Ekonomik paket DT Plus üyesiyim. Bugün aradılar. Bana özel kampanya yapmışlar; ayda 14,99TL ekstra ödeyerek tüm sinema kanalları ve erotik kanalları sınırsız izleyebilecek mişim.
    Bir düşeneyim sonra arayın dedim. "Bugün tekrar arayım mı?" diye sorduğunda "Yok sen gelecek hafta ara" dedim.
    Teklif iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTimberwolves

Bence en iyisi uydu bırakın digitürkü bence lig tv istiosanızda kahveye gidin

Buda bir fikir ama bazıları kahve yerine evinin rahatında izlemeyi tercih eder... o yüzdenki 2 digital platforma üyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: MTimberwolves

Bence en iyisi uydu bırakın digitürkü bence lig tv istiosanızda kahveye gidin

Buda bir fikir ama bazıları kahve yerine evinin rahatında izlemeyi tercih eder... o yüzdenki 2 digital platforma üyeyim

45 ekospor hd digiturk 28 aile+full hd d-smart total 73 lira her ay ödüyoruz. Ama keyfinide sürüyoruz çok şükür. TV sadece maçtan ibaret değil ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

Ekonomik paket DT Plus üyesiyim. Bugün aradılar. Bana özel kampanya yapmışlar; ayda 14,99TL ekstra ödeyerek tüm sinema kanalları ve erotik kanalları sınırsız izleyebilecek mişim.
    Bir düşeneyim sonra arayın dedim. "Bugün tekrar arayım mı?" diye sorduğunda "Yok sen gelecek hafta ara" dedim.
    Teklif iyi mi?

Hocam erotik kanalları bilmem tercih meselesi ama dizi kanalları güzelde film kanallarında vizyondan yeni çıkmış olmasada yeni filmler olsa güzel olurdu. 8-10 senelik SD filmleri convert edip HD olarak yayınlıyorlar.
  • Daha önce de yazdığım gibi 34.90 TL olarak devam eden Turksat uzerinden Ailecekli ligTV aboneligim bu ay bitiyordu.
    Yeni faturayı kesip gondermisler ve tam tahmin ettigim gibi yeni fiyat.. 47,45 TL.
    Yani %35 gibi bir zamla karşı karşıyayım..

Deneyimli arkadaşlara danışmak istedigim konu bu faturayı ödemeden hemen itiraz edebiliyor muyum?
    Muhtemelen yeni teklif yapacaklardır...Yapacakları teklif bu aydan itibaren gecerli oluyor mu..
    Aksi takdirde en azından ilk ay için bu faturayı kuzu kuzu ödemek zorundayım gibi geliyor bana :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzykay -- 9 Şubat 2011; 11:55:32 >
  • Sayın @ozzykay

Çıkan faturayı kuzu kuzu ödemek zorundasınız. Digide öde izle sistemi olduğundan ve ne hikmetse ay ortasında yayını kapatamamalarından ! her ayın 3.de diğer ayın 3.ne kadar fatura çıkarıyorlar. Yani sizin sözleşmeniz ayın 07.02.2011 de bitiyorsa 03.02.2011 den 07.02.2011 kadar sözleşme bedelinizden geri kalan sürede yani 07.02.2011 den 03.03.2011 e kadar kendi güncel fiyatlarından fatura kesiyorlar.

Siz ancak fatura çıkmadan yeni anlaşma yaparsanız yani 03.02.2011 tarihine kadar anlaşırsanız, anlaştığınız fiyattan fatura çıkıyor.
  • İptal ettirmeyi düşünüyorum bende bakalım teklif gelecek mi taahhütü doldu, artık benim dediğim olur heralde, verdikleri hizmete göre pahalı geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @RİF_D

İptal ettirmeyi düşünüyorum bende bakalım teklif gelecek mi taahhütü doldu, artık benim dediğim olur heralde, verdikleri hizmete göre pahalı geliyor.

Hiç onların aramasını bekleme her ayın 3.de yeni fatura çıkıyor, taahütünüz bittiği ay arayın fazla fatura ödemek istemiyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

Daha önce de yazdığım gibi 34.90 TL olarak devam eden Turksat uzerinden Ailecekli ligTV aboneligim bu ay bitiyordu.
    Yeni faturayı kesip gondermisler ve tam tahmin ettigim gibi yeni fiyat.. 47,45 TL.

Deneyimli arkadaşlara danışmak istedigim konu bu faturayı ödemeden hemen itiraz edebiliyor muyum?
    Muhtemelen yeni teklif yapacaklardır...Yapacakları teklif bu aydan itibaren gecerli oluyor mu..
    Aksi takdirde en azından ilk ay için bu faturayı kuzu kuzu ödemek zorundayım gibi geliyor bana :(

Benim de ay ortasında bitiyordu, itiraz edince bir sonraki ay için indirim yaptılar, iki ayın ortalaması hesaplı oldu. Mart'ın 3'ünde kapatmak üzere, bu şartlarda bir ay uzatabilirsiniz, sonra istediğiniz teklif gelirse devam edersiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_44027201/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44393530 burada bahsetmiştim.

• Arkadaşlar konu belki burası değil ama sizce spor paketine nekadar vereyim 71TL
    Dediler sinema kanalları spormax felan dahil bende 55-60TL olurmu dedim dönücekler.?
    Sizce nasıl fiyat ve nekadara izliyorsunuz şuanda.??
    Sizce değermi 70-75tl vermek 5maç şampiyonlar takımı yeter geri kalan vakite
    digiturk plus dividigi formatını kullanırım yada filmi izlerim değilmi sinema paketinide
    Alınca dvdigi club vod özlellik yani açılıyor değilmi.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceptic

quote:

Daha önce de yazdığım gibi 34.90 TL olarak devam eden Turksat uzerinden Ailecekli ligTV aboneligim bu ay bitiyordu.

Benim de ay ortasında bitiyordu, itiraz edince bir sonraki ay için indirim yaptılar, iki ayın ortalaması hesaplı oldu. Mart'ın 3'ünde kapatmak üzere, bu şartlarda bir ay uzatabilirsiniz, sonra istediğiniz teklif gelirse devam edersiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_44027201/mpage_1/f_/key_//tm.htm#44393530 burada bahsetmiştim.

Gelen faturayı kuzu kuzu ödemek zorunda kaldım ancak itiraz için aradım.
    Turksat uzerinden ligtv (5 maç) için 39.90 teklif ettiler.. kabul ettim..

• Kamu kampanyalı süper paket ayda 45 lira Dün aradılar uzattım ben de.. 3.yılım oluyor.. bu fiyattan tekrar girmem zor olur, neyseki yamuk da yapmıyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 18 Şubat 2011; 10:35:32 >
  • 7 senelik üyeliği iptal ettirmek istedim şampiyonlar paketine ayda 54.90 ilk üç ay ücretsiz ligler tatil olduğunda da alt paketlere geçiş opsiyonu veriyorlar.39luk paketlere sadece Türksat için dediler.Hdyi de içine koymaları için zorladım ama onu sadece 67.90 lık pakete yaparız dediler karar verirsem sonra ararım dedim.Daha iyi teklif alan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi labrodorit -- 18 Şubat 2011; 12:16:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celtavigo

Geçen aylarda Spor paketi üyeliğim biterken kapatmak istedim kapatmayın HD reciever verelim(5 defa aradılar tabiki) dediler. Bende şu an LCD yok aldığım zaman olurmu tamam dediler. Bugün aradım LCD aldım diye yok efenim kampanya yokmuş talepte ben bulundumya tam iyi polis kötü polissiniz dedim emeinim 10 defa arayıp kapatmayın diyecekesiniz bundan eminim dedim bakalım ne olacak.

Artık malum dilekçe olmadan iptal talebini dikkate almıyorlar. Dilekçe yazdım HD reciver vermediğiniz için kapatacğım dedim. Tabiki Hemen döndüler ve 1 yıl hediye ettiler.(Daha önce MH'ne demiştim Digitürk yıllık 600 TL aldğı müşteriyi 7,90*12=95 TL için bırakmaz diye ama dilekçeyi görünce U dönüşünü hemen yaptılar.)

• quote:

3 ay ücretsiz izlemeyide teklif etmedilermi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

3 ay ücretsiz izlemeyide teklif etmedilermi ?

Valla Turksat uzerinden aboneliklerde pek açık kapı bırakmıyorlar..
    Ellerinden geldigince Eutelsat'a geçirip oradaki paketler üzerinden promosyon vermeye çalışıyorlar.
    Ancak ben zaten DSmart abonesiiym. Sadece LigTV için geçtigimiz yıllarda DT almıştım. Elimdeki modulu ve kartı bir hafta kendi evimdeki cihaza takıyorum.. Bir sonraki hafta kardeşime gidiyorum sorasında bir arkadaşa.. böylesi daha iyi oluyor benim için. Mobil aboneyim yani :)
    39,90 iyi bir teklif gibi geldi. Daha ucuzunu bulamam düşüncesiyle kabul ettim..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.