Şimdi Ara

digiturk iq wireless sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

digitürkün yeni iq kutularından alayım dedim, kuran arkadaşlar getirdi bağlantıları yaptılar buraya kadar ok herşey. modem kutuya uzak diye bir aparat getirdiler, laptoplarından benim wireless ı tanıtıp kutuya bağlayacaklardı. neyse eleman taktı laptopuna, kendi laptopunun modemi dahil olmak üzere evdeki bütün telefonlar ps3 falan benim wireless ı görürken bu aparatları görmedi, bozuktur diye yenisini getirdiler dün o da görmedi, civar komşuların bazı wirelesslarını alıyor ama benim superonline fiber modemi görmüyor, sorunu kendisi de çözemedi, supeonline ı aradık şifreleme yöntemini değiştirdi o da çözüm olmadı, bilen, duyan veya bu sorunla karşılaşmış ve çözebilen var mı acaba ?

teşekkürler

• Cihaz TP-linkmi mavi bişey küçük sen bir girip ayarlarına bak belki birşeyi atlıyorlardır diyecem ama tecrubeli olmalılar bu konularda gelenler acaba fiberin modemimi farklı olduğundan kaynaklanıyor diyecem ama alakası olmaması lazım.
  • aynen tp link, ayarlara bakıyoruz arkadaşlar da baktı da birşey yok ki ayarında, search for wireless kısmı var bakıyoruz oraya benim modemi daha orda görmüyor, dedim bunlar gitsin bari başka bilen ekip varsa onu yollayın, bugün aradı bir ekip diyor ki sinyali azdır o yüzden almıyordur sinyali =) dert başka ama derman olamadınız bir genel servis merkeze falan sorun durumu dedim daha dönmediler. hakkaten çok saçma evdeki her alet bu sinyali görüyor, teknik servisin elemanlarının telefonları bile gördü neticede benim sinyali bi bu alet almadı =) bildiğin çözemiyoruz sorunu. modem superonline'ın verdiği Huawei HG253 bu arada
  • Modemin Ssid'si gizli mi? Benim de başıma gelmişti. Bağlanılacak modemin ssid si gizli olduğu için görmüyordu. Fiber modemden olacağını sanmıyorum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimy34 -- 21 Temmuz 2013; 18:44:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimy34 kullanıcısına yanıt
    kısıtlı bilgimle şunu sorayım o zaman, ssid gizli olsa ps3 veya iphone un da görmemesi gerekmez mi? ssid'den kastınız yoksa başka birşey mi?
  • acorpse kullanıcısına yanıt
    Ssid gizli olsa bile bir kere tanıtıldıktan sonra cihazlar modemi görürler. Siz modeme erişebiliyorsanız web üzerinden bence bir ayarlarına bakın.
    Ama daha önce hiç tanıtılmamış bir cihaz modeme erişmeye çalıştığında listede görüyorsa o zaman ssid gizli değil farklı bir durum söz konusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selimy34

Ssid gizli olsa bile bir kere tanıtıldıktan sonra cihazlar modemi görürler. Siz modeme erişebiliyorsanız web üzerinden bence bir ayarlarına bakın.
    Ama daha önce hiç tanıtılmamış bir cihaz modeme erişmeye çalıştığında listede görüyorsa o zaman ssid gizli değil farklı bir durum söz konusu.

yok aynen dediğiniz gibi, misal teknik servisin elemanları da geldi kendi smartphonelarından direk benim modemi gördüler, sanırım bu bağlamaya çalıştıkları o wireless aparatla alakalı bir sorun, o alet benim modemi görmiyor, onu çözemedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: acorpse

quote:

Orijinalden alıntı: selimy34

yok aynen dediğiniz gibi, misal teknik servisin elemanları da geldi kendi smartphonelarından direk benim modemi gördüler, sanırım bu bağlamaya çalıştıkları o wireless aparatla alakalı bir sorun, o alet benim modemi görmiyor, onu çözemedik

hocam aynı sorun benim başıma geldi, modem markası zte. ttnet'in hiper internetine geçince ttnet bunu vermişti yanında, bundan birkaç ay önce digiturk iq bağlattı ama o bağlantı anında modemi göremediler. Evdeki tüm aletler görüyor wireless'ı ama digiturk'un o aparatı göremedi, sonuç olarak aylardır iq'yu internetsiz olarak kullanıyorum. Çözüm buldunuz mu acaba?

Ya da başka bir çözüm önerisi olan var mıdır, ayarlardan falan aşılması lazım böylesi bir sorunun. Ttnet de zte de topu diğerine atıyor digiturk zaten nasıl bir firma ortada. Mağdur olan bizler oluyoruz...

• 1 yıl 1 ay sonra gelen cevap
  • hakkaten =) çözüm hiç bulunmadı o işe bu arada, elektrik prizinden internet dağıtma opsiyonunu tercih ettim, çok başarılı cayır cayır çalışıyor o adaptörler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.