Şimdi Ara

-Digiturk- İzlerken Ekranda Sifre Cikti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
2
Favori
64.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • D-smart'ın avukatlığını yapan arkadaşım paylaşmıştı benimle.

Gelen ihbar üzerine polislerle baskına gittikleri oluyor (hotel, restraunt,cafe..vb) ve normal izleyici gibi izlerken merkezden o bölge için kod döndermesini istiyor ve ekrandaki koda göre ticari paketi olup olmadığını kontrol ediyorlar, üyenin bilgisine ulaşıyorlarmış. Sonrasındada baskın yapıyorlarmış. Digiturk'de de benzer bir durum söz konusu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERPmühendisi -- 21 Kasım 2011; 15:39:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERPmühendisi

D-smart'ın avukatlığını yapan arkadaşım paylaşmıştı benimle.

Gelen ihbar üzerine polislerle baskına gittikleri oluyor (hotel, restraunt,cafe..vb) ve normal izleyici gibi izlerken merkezden o bölge için kod döndermesini istiyor ve ekrandaki koda göre ticari paketi olup olmadığını kontrol ediyorlar, üyenin bilgisine ulaşıyorlarmış. Sonrasındada baskın yapıyorlarmış. Digiturk'de de benzer bir durum söz konusu olabilir.

Evet en mantikli cevap bu olsa gerek tesekkurler :)
  • Bence kaçak yayını tespit etmek içün
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBERTAN

quote:

Orijinalden alıntı: neskali

Gine kart paylaşımını engelleme için yapılan şeylerdir....

Gine nedir ya Allahını seversen GİNE ne demek ? ya ''gene'' dersin yada yine'' bu kadar basit. bu kadar cahil oluşunuz beni çıldırtıyor

arkadaş niye böyle tepki verdin anlamadım doğru ben cahilim sen bilim adamı gel senle dünya tarihi,peygamberler tarihi,mason locaları,siyaset tarihi, pc , uydu platformları,cardsharing

vs... tartşalım....

Sen çıldırmışsın benimse hakkım olsun dimi biraz....
  • tamam kardeş kusura bakma özür dilerim
  • rica ederim eğer benim yazdıklarımdanda sen kırılmışsan bende senden özür dilerim...
  • Bu aksam çıktımı.

Ben maçtaydim göremedim :)
  • quote:

DT de ticari ligtv logosu degisik zaten kod gondermeye gerek oldugunu zannetmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobithekobi

quote:

DT de ticari ligtv logosu degisik zaten kod gondermeye gerek oldugunu zannetmiyorum...

Tucari paketler koltuk, otelse oda sayisi uzerinden fiyatlaniyor. Baskasinin yerinden paket alip biluyuk bir cafede veya itelde yayin yapmama durumunu kontrol ediyorlar sanirim.

• bence paylaşım satan yerlerden üyelik alıp onunla izleyerek yakalayabilirler, ben olsam öyle yapardım..
  • Şifre yine çıkmaya başladı.

Bu is canımı sıkmaya başladı!
  • Hemde inadına pozisyonun ortasında çıkıyor.Ve artık daha sık çıkıyor
  • Sezon başından itibaren bütün büyük maçlarda bu çıkıyor ve en son Fenerbahçe-trabzon maçında tavan yaptı.Her seferinde aradım müşteri hizmetlerini ama herbiri farklı bir teknik sorundan bahsetti.Hele dün aradığım bayan maçı daha kaliteli izlememiz için yapılan bir çalışma olduğunu söyleyince bastım kalayı.Artık irite olmuş durumdayım ve maç izlerken o kodlar çıkınca maçı falan bırakıp 1 saat müsteri hizmetleriyle kavga ediyorum. Dün artık dayanamadım ve iptal edin dedim, bu seferde kıvırdılar telefonda üyelik iptali yapamıyorlarmış fax göndermemiz gerekiyormuş falan filan.MAç izleme zevkimide aldılar elimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atla

quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

quote:

Orijinalden alıntı: OBERTAN

quote:

Orijinalden alıntı: neskali

Gine kart paylaşımını engelleme için yapılan şeylerdir....

Gine nedir ya Allahını seversen GİNE ne demek ? ya ''gene'' dersin yada yine'' bu kadar basit. bu kadar cahil oluşunuz beni çıldırtıyor

Fazla uste gitmemek kaydiyla haklisiniz :)

Ayrica sifre icin;

Bende kampanya yada hediye verirler diye kaydettim ama nerdeeeee

bende hediye falan vardır diye fotoğrafını çektim

Kampanya konularında hep görüyorum seni, her yerde de kampanya arıyorsun be dostum

• Sifre benim umrumda degil illegali tesbit edecekler diye.. benim yayinimin icine etmelerine hakklari yok.. Kapatdirdim uyeligimi .. Hosca kalin...
  • sifre çıkması gerçekten de yayın zevkini öldürüyor.. menü ayarlarında 10sn, 20 sn. vs diye ayarı var, ama kapatılamıyor. ben en düşük 10 sn'ye getirdim, yine de her 3-5 dakikada bir ekranda gözükünce hoş olmuyor.. en azından boyutunu küçültüp ekranın logosuna doğru köşelere alsalar o da olur..
  • Yakinda sifre girmeyen paket yaparlar 8 tl de ona isterler, taahutlu olursa 4,90...
  • Zamanın da cine5 de böyle kodlar çıkartıyordu, muhtemel dreambox gibi kaçak yayın yapanlara extra güvenlik gibi geldi bana. Hemen exit tuşuna basarak kurtulabilirsiniz ( irdeto mail gibi )
  • Bende de çıktı kanald felan izlerken internetten paylaşanları yakalamak içindir.
  • Çok can sıkıcı doğru bende de yaşanıyor.Bunu paylaşımı önlemek için takip açısından yapıyorlar ama bizleri rahatsız ediyor..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.