Şimdi Ara

-Digiturk- İzlerken Ekranda Sifre Cikti (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
64.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kanal d yalan dünya oynuyor. Aynı kod çıkıp duruyor.
    Gine çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sinir bozucu bir şey köşede çıksın niye ortada çıkıyor.
  • köşelerde çıksa bari harbi tam ortada çıkıyor, insanı deli ediyor.
    dünyada da böyle mi bu?
  • Çözüm bulan var mı acaba?
     -Digiturk- İzlerken Ekranda Sifre Cikti
  • yazılımı güncelleyin. belki yeni versiyon çıkmıştır. bende hep köşelere yakın çıkıyor. merkezde çıkmadı hiç.
  • adamlar korsan yayında kodu engelliyor, yasal üyeler ekranın göbeğinde 1 saat kod izliyor .nasıl bi iş bu
  • buna hala çözüm yok mu heriflere şikayet ettim kaale alınmamış, hala ekranın ortasında çıkıyor hemde uzun süre, ikide bir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jawsap

adamlar korsan yayında kodu engelliyor, yasal üyeler ekranın göbeğinde 1 saat kod izliyor .nasıl bi iş bu

Gitsin başka yerde engellesin ortaya koymak zorundalar mı ? Paramızla rezil oluyoruz resmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende çıkıyor ama ortada büyük bir şekilde değil kenarda köşede 3 tane ya yana bir kanal logosu kadar kanal listesini açınca gidiyor kapatınca başka yere zıplıyor ama max 2 dk dahada çıkmıyor
  • yahu çıksın işte ne var :)

kenarlarda çıksın demişsiniz de o zor, korsan yayın yapanlar dikkat ettiyseniz ekranın tamamını almıyor. zoomlu gibi yayın yapıyorlar. ondan dolayı ortaya yakın yerler tercih ediliyor bence.
  • Arkadaşlar sorununuz devam ediyorsa RTÜK'e internetten konu ile alakali şikayet yazisi yazin ben yazdim ertesi gün digiturkten aradilar daha önce ücretli gönderdikleri servisi ücretsiz gönderdiler bunlarla anca boyle başa cikilir herkes yazsin RTÜK'e

• Önceden bi kod cikardi. Sag solda bi yerde dururdu. Sonra kaybolurdu. Simdi kocaman pencere aciliyor. Cıkışa basmayinca kapanmiyor. 2-3 dakikada bir cikiyo. Kumanda elimde cikar cikmaz cıkışa basiyorum. Ulan paramizla rezil oluyoruz. Bu nedir yaaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Önceden bi kod cikardi. Sag solda bi yerde dururdu. Sonra kaybolurdu. Simdi kocaman pencere aciliyor. Cıkışa basmayinca kapanmiyor. 2-3 dakikada bir cikiyo. Kumanda elimde cikar cikmaz cıkışa basiyorum. Ulan paramizla rezil oluyoruz. Bu nedir yaaa.

Tam yerini hatırlamıyorum ama menü tuşuna basıp kurcalayarak posta diye bir kısım var orayı bul. İçindeki postaları yani mesajları sil artık eskisi gibi çıkacak şifre ekranı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukonar

quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Önceden bi kod cikardi. Sag solda bi yerde dururdu. Sonra kaybolurdu. Simdi kocaman pencere aciliyor. Cıkışa basmayinca kapanmiyor. 2-3 dakikada bir cikiyo. Kumanda elimde cikar cikmaz cıkışa basiyorum. Ulan paramizla rezil oluyoruz. Bu nedir yaaa.

Tam yerini hatırlamıyorum ama menü tuşuna basıp kurcalayarak posta diye bir kısım var orayı bul. İçindeki postaları yani mesajları sil artık eskisi gibi çıkacak şifre ekranı.

Bilgilendirme için teşekkürler, eve gidince bakar bulurum...
  • Her üyede ayrı kod çıkar.
    İnternetten veya İptv vs. gibi yerlerden kaçak yayın yapanları tespit etmek için kullanılır.
    Olay şöyle oluyor.
    Digiturk sanıyorum her dekodere aynı anda belirli dakikalarda ekrana kod yapıştırıyor.
    Bu kod çıktığı anda dekoder ve kumanda deaktif oluyor yani kaçak yayın yapan şahıs kanal değiştiremiyor kumandadan kanalı kapatamıyor vs.

Bu esnasa Digiturk çalışanları da sen ben gibi kaçak yayınları net üzerinden izliyorlar ve kaçak yayında ekranda gördükleri numarayı kaydediyorlar.
    Bu numaranın hangi üyede çıktığını kolaylıkla sistemlerinde bulup kaçak yayın yapan üyeyi tespit ediyorlar.
    gibi.
  • « ya ''gene'' dersin yada yine'' bu kadar basit » demişsiniz.

"ya da" ayrı yazılır. "yada" şeklinde bitişik yazılmaz... Hassas olduğunuzu gördüğüm şu hususta sizi uyarmak istedim...
  • maçlar oynadığı zaman bu şifrelemeler yine gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flydragon12

« ya ''gene'' dersin yada yine'' bu kadar basit » demişsiniz.

"ya da" ayrı yazılır. "yada" şeklinde bitişik yazılmaz... Hassas olduğunuzu gördüğüm şu hususta sizi uyarmak istedim...

Teşekkür ederim.
  • Kodların yazı fontlarının biraz daha küçültülmesi gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.