Şimdi Ara

-Digiturk- İzlerken Ekranda Sifre Cikti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
2
Favori
64.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar su anda kanal d yi izlerken 11 harften olusan sifre gibi bisey cikti ekranimda bu nedir bilgisi olan varmi 1 dakika sonrada ekrandan kayboldu :) jioiohjfuen buyuk harf hepsi aynen bu sekilde yaziyodu cozemedim bilgisi olan varmi acaba?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Digitürk Ekranda Çıkan Şifreyi Kaldırma

Digitürk izlerken ekranda şifre veya harfler çıkmasıyla karşılaşabilirsin. Bu durumun birkaç nedeni olabilir.

Nedenleri ve Çözümleri:

• CA Modülü Sorunu: CA modülü, Digitürk yayınlarını şifreleyen bir cihazdır. Yerinden oynamış veya arızalıysa ekranda şifre veya harfler çıkabilir. CA modülünü çıkarıp yeniden takmayı dene.

• Kablo Bağlantısı Sorunu: Digitürk alıcın ile TV'n arasındaki kablo bağlantısı gevşek veya hasarlıysa bu soruna yol açabilir. Kabloyu kontrol et ve gerekirse değiştir.

• Alıcı Yazılımı Güncellemesi: Digitürk alıcının yazılımı güncel değilse ekranda şifre veya harfler çıkabilir. Alıcını güncellemeye çalış.

• Yayın Sorunu: Bazen geçici yayın kesintileri veya hataları nedeniyle ekranda şifre veya harfler çıkabilir. Bu durumda beklemek ve yayının tekrar normale dönmesini sağlamak gerekebilir.

Digitürk Ekranda Çıkan Şifre veya Harfleri Kaldırma Adımları:

• CA modülünü çıkarıp yeniden tak.
    • Kablo bağlantılarını kontrol et ve gerekirse değiştir.
    • Digitürk alıcını güncelle.
    • Yayının tekrar normale dönmesini bekle.

Yukarıdaki adımları uygulamana rağmen sorun devam ediyorsa Digitürk müşteri hizmetleri ile iletişime geçmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Aynı şekilde dün maç izlerken çıkmıştı bugün de çıktı.Herkese farklı bir şeyler çıkıyor herhalde ben de yazan daha farklıydı ama o da 11 harfli

Var mıdır bilgisi olan
  • Gine kart paylaşımını engelleme için yapılan şeylerdir....
  • Dünden bu yana bende de çıkmaya başladı.

Tüm kanallarda çıkabiliyor.

Ve o şifre ekranda iken kumanda çalışmıyor.
    Şifre gittikten sonra hersey normal seyrine donüyor.

Ama cok sinir bozucu
  • Çözüm önerisi olan var mı?
  • Bende henüz çıkmaması ilginç, tüm problemler bir şekilde beni bulur. Bu arada Türksat kullanıcısıyım.

Çıktığı zaman sizlerle paylaşırım :) Müşteri hizmetlerini arayıp şikayet belirtmekte fayda var.
  • Tek bende çıksa şikayet edecektim de başkalarında da çıktığına göre bu bize bir işaret olabilir :D

Arayıp soran varsa bilgilendirsin bir zahmet takiptey
    im
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de de çıktı çok sinir bozucu hep aynı kod çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: neskali

Gine kart paylaşımını engelleme için yapılan şeylerdir....

Gine nedir ya Allahını seversen GİNE ne demek ? ya ''gene'' dersin yada yine'' bu kadar basit. bu kadar cahil oluşunuz beni çıldırtıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: OBERTAN

quote:

Gine nedir ya Allahını seversen GİNE ne demek ? ya ''gene'' dersin yada yine'' bu kadar basit. bu kadar cahil oluşunuz beni çıldırtıyor

Fazla uste gitmemek kaydiyla haklisiniz :)

Ayrica sifre icin;

Bende kampanya yada hediye verirler diye kaydettim ama nerdeeeee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dgkn_ngn

quote:

quote:

Fazla uste gitmemek kaydiyla haklisiniz :)

Ayrica sifre icin;

Bende kampanya yada hediye verirler diye kaydettim ama nerdeeeee

bende hediye falan vardır diye fotoğrafını çektim

• birkaç yıl önce de digiturk benzer uygulama yapıyordu. amaçları kart paylaşımı yapanları ve internet üzerinden yayın yapanları tespit etmek. tabii bunları yaparken ekranın her tarafından çıkan reklamlar yetmezmiş gibi birde bu çıkınca izleyicilerin maç kayfi zehir olabiliyor.
  • Bu şifreler sadece maç varken mi çıkıyor.

Çünkü maç saatleri dışında hiç denk gelmedi.
  • Aynen maç sırasında çıktı bana da
  • Bu aksan ben maçta olacağım.

Bursaspor-Samsun macında bu şifre çıkarsa tekrar yazın buraya. Ona göre digiturku arayacağım
  • O çıkan numaralar, sizin Digi'deki abonelik bilgilerinizdir.
    İnternet üzerinden yayın yapanları tespit için kullanılır.
    O numarayla yayının hangi aboneden dağıldığı bulunur ve kartı iptal edilir.

Promosyondur diye numaranın fotografını çeken arkadaş
  • Dün akşam maç esnasında ara ara bendede çıktı.
  • quote:

quote:

Ya da ayrı yazılır...

http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: zucchero

quote:

quote:

Ya da ayrı yazılır...

http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com

Konu digitürkten, edebiyat dersine döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sake_16 -- 21 Kasım 2011; 13:47:05 >

• Biraz önce Digitürk Müşteri Hizmetlerni aradım.Ekranda çıkan 11 harfli şifre sorununu söyledim ve benim gibi bu sorunu yaşayan çok insan var dedim.

Bana bir çözüm yolu söylediler ama şuan evde olmadığım için deneyemiyorum.Aşağıda yazılan çözüm yolunu deneyen arkadaşlar sorunun çözülüp çözülmediğini yazarlarsa,bizi bilgilendirmiş olurlar.

Kumandanın MENÜ Tuşundan EKRAN AYARLAR'ndan LOGO değiştirildiğinde sorunun gideceğini belirttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huaserk -- 21 Kasım 2011; 15:44:49 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.