Şimdi Ara

-Digiturk- İzlerken Ekranda Sifre Cikti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
99
Cevap
2
Favori
64.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu şifre bende de çıkıyor. bir çözüm bilen var mı? konuyu digitürk yetkillileri ile konuşan falan. varsa bi yardım etsin lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine.

quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eyiandac

quote:

Diyelim ki ben yayın yapıcam tv'im üzerinden. orda çıkan kodun üzerine bi şerit çekerim o broadcast yayın programlarında bu tür şeyler ziyadesiyle var. ozaman nerden anlıcaklar çok akıllı digiturk sakinleri ?? :)

Digiturk de salak ya senin ekranında şifre çıktığını sistemden göremiyor

ya tamam kapatıcam işte o kodu. benden başka bisürü kişide çıkıyor kodu ekranda görmedikçe nasıl bilecek benim yayın yapıp yapmadığımı?

Kod hep farklı yerlerde çıkıyor. Tüm televizyona mı şerit çekeceksin

bende hep aynı yerde cıkıyo. sol üstte

Bende hep tam ortada cikiyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dün akşam aradım çağrı merkezini
    sordum- beklemeye aldı,
    2dk sonra döndü ve daha kaliteli hizmet almamız için vs.
    aynı kalıp cevabı verdi,
    şifremizle yaşamayı öğrenelim arkadaşlar...
    digiturk ün bu işi çözmeye niyeti-gayreti-kabiliyeti yok anlaşılan.
  • Çok sinir bozucu bir şey, hem para veriyoruz, hem de ekranımızda böyle saçma bir şey görüyoruz. Bunun sebebi ne çok merak ettim?
  • sifre cok sinir bozucu uzun zamandir bendede cikiyor belki polis yayina giriyordur :)
  • İnternetten illegal bir şekilde yayın yapanları belirlemek için yapılan bir sistem katlanacağız artık
  • şuan ortak bir protesto çekelim rezillik birşey değil.
  • geçen sezon maçlarda sadece bir kere çıkardı bir daha da çıkmazdı oysa şimdi maç yayını baylayınca hiç değilse 4 kere çıkıyor ve işin daha saçma tarafı maçı seyretmiyor olsan bile (örneğin kanal d seyrediyorum) ekranda nal gibi duruyor, taahhütüm olmasa iptal ettireceğim. fuck you digiturk
  • aynı olay bende yaşıyorum d smart ta smart sporu izlerken alt köşede çıkıyor ama digitürkte hangi kanal olursa olsun farketmiyor üstelik kumanda işlevini yapmıyor ne ses kısma ne kanal değiştirme çok saçma ekranın ortasında acaba ayarlardan kapatma gibi birşey var mı?
    edit: lig tv de maçlar başlayınca çıkıyor 3 hafta öncesine kadar çıkmıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cazador35 -- 27 Ağustos 2013; 21:52:05 >
  • lig maçlarını kaçak yayın yapıyorlar kimin yayınını alarak yapıyorlar onu tespit için muhtemelen. çünkü herkese farklı kod çıkıyor gibi.
  • Eskiden sağ alt köşede sadece harfler yazıyordu. Sanırsam şu anda D-Smartta sistem o şekilde. Ama böyle ekranın ortasında çerçevelenmiş bir şifre çıkması 1 dk bile olsa göz zevkini bozuyor. Maçlarda pozisyon anında çıkıyor bazen deli ediyor insanı. Bir de yeniliyorsanız
  • Düşünce iyi fakat uygulama berbat.. Madem kaçak yayın bulmak için yapılıyor, arkadaş aboneye özel kutlama, bilgi mesajı gibi şeyler gönder veya ne bileyim alt yazı geç... Ama yayının içine etme!
  • 2 dk ekranda yazı şifre ne kadar insanın sinirini bozar ki çıksın varsın ya ne olur ki
  • Kaçak yayın yapanlar belli bir yerde çıksa orayı kapayacak bir yazı falan koyuyorlar, bundan dolayı ekranda rastgele bir yerde çıkıyor.

Ama bunları tespit edelim derkende, parasını verip izleyen izleyiciyi de rahatsız etmiş oluyorlar...
  • Geçen seneki digiturkplay hesabımda izlerken çıkıyordu fakat bu seneki play hesabımda izlerken çıkmadı hiç
  • kaçak yayın dediğiniz olay ne ? dreambox filan mı ?
  • İP TV
  • Digiturk kaçak yayınlarla mücadele için trilyonlar harcıyor. Bu parayı her yıl zam yaparak sizden çıkarıyor,fikstüre,maç saatlerine hatta kimin şampiyon olacağına bile karışıyor siz çıkmış ekrandaki koddan dert yanıyorsunuz :)
  • Broadcast yapanları tespit edebilmek için bu kod uygulaması mevcut digiturk te. Ayrıca o kod ekrana gelince kanalda değiştirilemiyor
  • Ben de hep kanal değiştirilemiyor diye okudum ama nedense bende kod varken kanal değiştirilebiliyor)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.