Geçen sene digitürk'ün aylık 48 liralık 12 ay, 12 ay sonra cihaz müşteride kalma tahahütlü türksat üzerinden lig tv li paketini aldım. ağustos ayında aboneliğim bitecek. ve üyeliğimi devam ettirmeyeceğim. Tabiki makine bende kalacak. İşte asıl sorun bundan sonra. Arkadaşım bu sene 34.99 liralık türksat üzerinden lig tv li paketi alacak. Benim merakım bu sene üye olduğu lig tv li makinedeki kartı alıp benim iptal ettirdiğim makineye taksam lig tv yi izleyebilirmiyim? Mesela arkadaş beşiktaşlı ben galatasaraylıyım. galatasaray maçlarında arkadaşımdan kartı alsam gs maçını izleyebilirmiyim?
Teşekkür ederim cevaplarınız için
izlersin bende turksattan modüllü ailecek paketi var, evde 4 reciver var ondan ona dolaştırıp duruyorum. Reciverlardan sadece 1 'i digiturk uyumlu( vestelden lig tv kampanyalı olarak aldığım).
Arkadaşının kartı irdeto değilse ve senin cihazda irdeto değilse izlersin.
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Kardeş benim kullandığım irtedo kart makimada vestel dc 9002 sanırım ama diğerini almakdık daha sizin cevaplarınıza göre alacağız. şuan da 31 temmuz son gün olan kampanya var digitürk'ün uygun olursa alacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: MaCKiNaC
quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Kardeş benim kullandığım irtedo kart makimada vestel dc 9002 sanırım ama diğerini almakdık daha sizin cevaplarınıza göre alacağız. şuan da 31 temmuz son gün olan kampanya var digitürk'ün uygun olursa alacağız.
O vakit çalışmaz Recevir değişerek kullanabilirsiniz ancak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme