Şimdi Ara

digitürk kazığı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • digitürkün damga vergisi adı altında aldığı 8 tl canımı sıktı ve digitürkü aradım, devlete benim adıma damga vergisi ödediğinizi söylüyorsunuz madem benim adıma yapıyorsunuz bu 8 tl yi damga vergisi olarak ödediğinize dair sizden bilgi istiyorum dedim. call center daki abla digitürk kurumsal bir firma olduğu için başka bir yere gitmez bu para devlete ödenir dedi. bende tamam o zaman sizden bunun belgesini istiyorum diye ısrar ettim önce verecek cevap bulamadı sonra kurumsal firma olduğumuz için damga vergisi yatırılacağı sözleşmede yazıyor dedi, ben yine ısrar ettim tamam sözleşmede yazıyor olabilir ama ben bu paranın damga vergisi olarak devlete yatırılıp yatırılmadığını bilmek istiyorum dedim. malesef bu kadar detaylı bir bilgiyi veremeyiz dedi. arkadaşlar ben bu saatten sonra artık bu 8 tl nin damga vergisi olduğuna inanmıyorum. bu işin peşini bırakmayacağım çünkü her müşterisinden 8 tl aldığını düşünürsek devasa bir rakam çıkar karşımıza. sizden isteğim eğer digitürk abonesiyseniz arayıp damga vergisinin ödendiğine dair belge isteyin.

• tek seferlik mi
  • evet tek seferlik alıyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: barlas20

evet tek seferlik alıyorlarmış

uğraşmaya değmez o zaman.
  • kontratlı telefon alırken 11 tl gümrüklerde 50 tl felan. 8 tl için bu kadarşey yapmaya gerek yok bence.sözleşmede yazıyormuş zaten.ama sizde haklısınız,kanıtını sunması gerek.
  • digitürkün şu anda yaklaşık 3 milyon abonesi var. 3.000.000 x 8 = 24 milyon TL yapar ki bu da az bir rakam değil. amaç 8 tl nin peşinde koşmak değil varsa illegal bir şey onu ortaya çıkarmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürk Modül Hak.
    3 yıl önce açıldı
    DİGİTÜRK TÜRKSATA ÇEVİRME
    14 yıl önce açıldı
    tv + rezilliği
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.