Şimdi Ara

Digiturk Keyif Paketleri Hakkında soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bimeks'in malum kampanyasından yararlandık ve giriş paketi + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketini aldık.

Giriş paketi + şampiyonlar paketi gayet net.
    Lakin keyif paketleriyle ilgili sorularım olacak..

keyif paketlerinden bir tanesini kesin belgesel paketi seçmeyi düşüyorum.
    2inci için sporsever paketi ile müzik ve eğlence paketi arasında kararsız kaldım..

Eğlence paketini seçersem; NTVSPOR HD'yi ve FB TV'yi izleyebilir miyim? Giriş paketinde var görünüyor...
    Spor paketini seçtim diyelim; Turkmax kanalını izleyebilir miyim? O da giriş paketinde var görünüyor.
  • yok mudur yardımcı olacak kimse?
  • quote:

Orijinalden alıntı: perp

yok mudur yardımcı olacak kimse?

Belgesel ve çocuk paketini seçtim.Ntv spor hd izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sporda eurosport foxsport vs yabancı kanallar var ntvspor fbtv giriş paketinde zaten. müzik eğlence seç.
  • quote:

Arkadaşlar Bimeks'in malum kampanyasından yararlandık ve giriş paketi + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketini aldık.

2inci için sporsever paketi ile müzik ve eğlence paketi arasında kararsız kaldım..

Eğlence paketini seçersem; NTVSPOR HD'yi ve FB TV'yi izleyebilir miyim? Giriş paketinde var görünüyor...
    Spor paketini seçtim diyelim; Turkmax kanalını izleyebilir miyim? O da giriş paketinde var görünüyor.

digiturk un film kanalları berbat.şov un 3.sınıf filmlerinden beter filmler var.çoğu zaman izlemeden geçiyorum.ayrıca bu filmler sürekli banda sarmış tekrar ediyor.belgesel kanalları var ama ntv de de aynısını görebileceğin belgeseller.ayrıca hd kanallarda ki belgesellerin %60 ı hd olmayan çekimler.onun yerine erotik seç daha mantıklı
  • Müzik eğlence paketinde birşey yok, evde çocuk yoksa belgesel ve sporsever paket en uygun olanıdır, çocuk varsa belgesel ve çocuk tercih edilebilir diğer paketler tırt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memotembelgezer

quote:

Arkadaşlar Bimeks'in malum kampanyasından yararlandık ve giriş paketi + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketini aldık.

digiturk un film kanalları berbat.şov un 3.sınıf filmlerinden beter filmler var.çoğu zaman izlemeden geçiyorum.ayrıca bu filmler sürekli banda sarmış tekrar ediyor.belgesel kanalları var ama ntv de de aynısını görebileceğin belgeseller.ayrıca hd kanallarda ki belgesellerin %60 ı hd olmayan çekimler.onun yerine erotik seç daha mantıklı

Film paketleri berbat mi ? Tek basina moviemax festival kanali bile yeter . Bu ayin premier filmlerinden x man birinci sinif son kaptan yenilmez amerika morining call filimleri oldukca iyiydi . Ayrica movimax starda gecen pazar 1 yildiz iki film kusaginda kenu revvers sean pean. Filmleri vardi bunlar mi kotu sence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bilgi için teşekkürler arkadaşlar.
    Belgesel + müzik ve eğlence paketlerini seçtim..
  • kesinlikle belgesel paketi al discovery kanallarının gelmesiyle mütiş oldu gerçi bir kaç kanalda eksildi ama yinede iyiler hd kanal bakımındanda en fazla belgeselde kanal var bide 3d tvin varsa şuan için belgesel paketiyle digitürk 3d ile 3d belgeseller izlenebiliyor. film yayınlarında kapanıyor. çokcuk paketi nickelodeon ile iyileşti hemde hd kanalıda var evde çocuk varsa kesinlikle almalısın ama olmasa bile nicelodeon animasyonları için alınabilir. bunların haricinde müzik paketi alınabilir ama ondada pek birşey yok. ntvspor hd ve fb tv hertürlü izlersin film kanallarıda mütiş. primier ve star hd yetiyor herzaman için izlenebilecek birşeyler bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustiabi -- 15 Ağustos 2012; 15:48:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.