Şimdi Ara

Digiturk mü? Ben ettim siz etmeyin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Para için insanı yalancı çıkaran başka bir şirket görmedim.

2 ay önce Kampanya vardı. Film paketi 12 aylık taahhüt verene 6 ay 7 TL, kalan 6 ay 14 TL diye. 3 aydır 14 TL alıyorlarmış bende yeni farkettim. Aradım müşteri hizmetlerini, anlattım durumu. Böyle bir kampanyamız ne geçmişte ne de güncel olarak bulunmamaktadır diyor. Web sitesine baktım ordan da kaldırmışlar. Ses kayıtlarını inceleyin diyorum, kampanyanızı iptal edelim diyorlar.

Aman diyeyim, dikkat edin bunlara. Hem kendinizde görüşmeleri kaydedin, hem kampanyaların fotoğrafını çekin. Yoksa adamı böyle yalancı çıkartırlar.

Şimdi BTK.ya da yazı yazacağım, gerçi bir sonuç çıkacağını da sanmıyorum.

• Uzun zamandir 12ay taahhutle ilk 4 ay 7 TL sonraki 8 ay 14 TL olan bir film paketi kampanyası var.İlk 3ay da dizi paketi hediye idi acaba bunu mu soyluyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gefe16

Uzun zamandir 12ay taahhutle ilk 4 ay 7 TL sonraki 8 ay 14 TL olan bir film paketi kampanyası var.İlk 3ay da dizi paketi hediye idi acaba bunu mu soyluyorsunuz?

Bunu bile söyledim, böyle bir kampanyamız da yok sadece 24 ay taahhütlü kampanyamız var dediler.
    Sanıyorum web sitelerini d-smart hazırlıyor bunların, kampanyalarından haberleri yok.
  • ekomeko E kullanıcısına yanıt
    Btk ya yazin bakalim sonuc ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam pakedi direk digiturk ten mi aldınız yoksa bi bayi aracılığı ile mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karasahinemre

Hocam pakedi direk digiturk ten mi aldınız yoksa bi bayi aracılığı ile mi?

Müşteri Hizmetlerinden üye olmuştum kampanyaya
  • LigTV ye 57 lira ödemeye başlayınca kapattırdık. Ay geçtikçe fiyatının artması saçmalık değil de ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.