Şimdi Ara

Digiturk Play Görüntü Küçülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce 2012-2013 sezonunu satın aldım.

Infinite player sanırım ne olduğunu bilmiyorum, onda yayın daha net ve hiç donma olmuyor ancak yayını full ekran yaptıktan 1-2 dk sonra ekran küçülüyor. Şöyle ki;

Full ekran yaptığımdaki görüntü:
    http://d1208.hizliresim.com/10/m/c1y95.png

1-2 dk sonraki görüntü:
    http://d1208.hizliresim.com/10/m/c1yc4.png

yardımlarınızı bekliyorum. ( netim 8 mbps ancak akk yüzünden 3 mbps oldu, sorun olacağını sanmıyorum çünkü takılma falan hiç yok. )

• lütfen yardım edin
  • çok sağolun arkadaşlar
  • bende merak ettim takip.
  • Aynı durum bende de oluyor dostum. sebebini çözemedim. tekrar refresh yapınca tekrar tam ekran oluyor ama 2-3 dakkaya tekrar küçülüyor. tv ye bağlıyorum laptopu ondan mı dedim ama bağlamadan da küçülüyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvanch

Aynı durum bende de oluyor dostum. sebebini çözemedim. tekrar refresh yapınca tekrar tam ekran oluyor ama 2-3 dakkaya tekrar küçülüyor. tv ye bağlıyorum laptopu ondan mı dedim ama bağlamadan da küçülüyor..

:( bi de çok rahatsız ediyor görüntü, digitürk play sayfasındaki canlı yardım yeri de sağolsun hiç ilgilenmiyor, mecbur böyle izleyeceğiz
  • çözümü bulundu mu bu sorunun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpbor

çözümü bulundu mu bu sorunun ?

hayır, hala küçülüyor ekran
  • ben canlidestekte bu sorunu ilettim.servismiz calisiyor dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpbor

ben canlidestekte bu sorunu ilettim.servismiz calisiyor dediler

teşekkür ederim, ben yazdıgım halde cevap gelmemişti, umarım düzeltirler sorunu..
  • şimdi de reklam izletme çıkarmışlar bu ne ya, 30 snlik reklamı zorla izletiyor maçı izlemek için, kaçak yayın yapan siteleri geçtiler.
  • Diğer yayınlar da öyle mi hani yayın 2, yayın 3 falan var ya.
  • Aynı sorun bende'de oluyor.

Tahminimce, program hd yayınlarda internet hızı ile uyumlu olması için otomatik çözünürlüğü düşürüyor, yada silverlight programının ayarlarında monitör çözünürlüğü arasında uyumsuzluk var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salinas -- 25 Ağustos 2012; 15:29:39 >
  • bendede aynı problem var mail attım ama hala düzeltmediler.
  • arkadaşlar aynı sorun bendede vardı görüntü çözünürlük ayarı1280x720 olduğunda tam ekrandan biriki dakika sonra yanlarda daralmalar oluyordu
    çözünürlüğü 1280x768 yapınca sorun ortadan kalktı
  • Peki bu ekran küçülme sorunu pc'den görüntü aktarınca değil de, tv içerisindeki DigiturkPlay uygulamasından maç izlerken oluyorsa?

Bu durumda ne yapabiliriz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.