Şimdi Ara

Diğitürk play HDMI kablosu izleme yetkiniz yok diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diğitürk play aldım almaz olaydım ıphone 7ye taktım diğitürk playı açmadı arkadaşlar yetkiniz yok diyor onun için ne yapmamız lazım ???

• Standart kalite seçtiyseniz digiturk playi smart tv'de kullanamıyorsunuz. Uygulama hdmi ile bağlanıldığını algılayıp engel koyuyor olabilir.

Eğer bilgisayarınız varsa onunla deneyin. Digiturku arayıp sorabilirsiniz. Sonucu merak ettim.
  • Dtplay hdmi kablo ile çalışmaz. Adamlar smarttv için özel satış yapıyorlar. Zamanında bir güncelleme ile android box'larda bile dtplay aplikasyonunun çalışmasını engellemişlerdi insanlar tv'den izlemesinler diye. Jailbreak ile bir tweak vardı araştırırsan forumda da olacaktır. Dtplay uygulaması hem jailbreakli olduğunu hem de hdmi bağlı olduğunu anlamıyor.

E tabi sorunu net bir şekilde yazarsan daha güzel anlaşılır. Başlık ve içeriği birleştirip telefonu tv'ye bağladığın sonucunu çıkardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone nasıl indircez

• Pumperking'in yukarıda bahsettiği tweak Displayout idi. Ama yaklaşık 3 yıldır güncellenmediği için, telefonunuz jb'li bile olsa, (hatırladığım kadarıyla) ios 7 ve altı bir sürüm yüklü değilse görüntüyü aktaramazsınız.
  • Iphonedan tvye hiçbir şekilde aktaramazsınız. Artık jb ile de çözüm yolu yok.

• Tweak yazarına mail attım güncelleyin diye.
    Maalesef display out emekli oldu dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.