Şimdi Ara

Digiturk Play Yayın Kalitesine Bu Sezon Yükseltsin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu konuda mail atmak lazım. Bir digiturk play abonesi değilim. Hiç olmadım da ama birçok kez deneme fırsatı buldum. Hala 1800k yayın veriyor.

İstediğim kalite 3000k. Ama sizler kalite konusundan pek bahsetmiyorsunuz. Resmen 1800k çamur gibi kaliteyi kabulleniyorsunuz.

Ülkemizde akn belası kalktı. Artık kota sorunu falanda yok.

Yani 3000k yayını her ev izleyebilecek seviyede.

800k
    1200k
    1800k
    3000k

Olarak yap. Kimin internet hızı neye yetiyorsa öyle izlesin. Yada kalite kalite paketler sun. Azıcık hizmet yani.

• Geçen Euro league maçı izleyeyim dedim. Dt Play i Tvden açtım yayın çamur. Sonra PC den kaçak yayın bulup TV ye bağladım aynı kanal hem daha önde hem de adam gibi HD yayın izledim. Tabi maç sonu aboneliğimi iptal ettim. Parasıyla bile izleyemiyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DT hiçbir yenilik yapmaz beklememek lazım onlardan yenilik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmeehhmet

Geçen Euro league maçı izleyeyim dedim. Dt Play i Tvden açtım yayın çamur. Sonra PC den kaçak yayın bulup TV ye bağladım aynı kanal hem daha önde hem de adam gibi HD yayın izledim. Tabi maç sonu aboneliğimi iptal ettim. Parasıyla bile izleyemiyoruz.
    Herkes sizin gibi yapsa elbette kaliteyi yükseltecekler. Herkes mail atsa bu iş çözülür. Belki yanlış anlayanlar olacak ama verdikleri kalitede hatta daha iyisi internet ortamında geziyor zaten.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Hocam,

59 TL gibi bir fiyata kalite daha yüksek olmalı kesinlikle. İnternet üzerinden daha kaliteli izlenebildiği için bir anlamı kalmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin Bilgin

Hocam,

59 TL gibi bir fiyata kalite daha yüksek olmalı kesinlikle. İnternet üzerinden daha kaliteli izlenebildiği için bir anlamı kalmıyor.
    Onu demek istiyorum. Derbi haftası adamlar 50 liraya haftalık paket satıyor. O adam paketi derbi için alacak. 50 liraya git bir kafeye ye iç hem de uhd maç izle.

İnsanlar bu kadar sömürülmez yahu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Az kalite çok fiyat politikası var maalesef bunlarda. Hem digiturk hemde digiturk Play için geçerli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.