Şimdi Ara

DIGITURK + PLUS | Genel Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.818
Cevap
22
Favori
460.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cinman

ayin 7 si ve 8 inde digiturk normal receiverlarda da kötü idi
    digiturk plus alanlar üzülmesin diye mi yayın kötüleşti bilinmez ama :)
    vestel ve philips aynı görüntü kalitesi vermiyor mu ?

Valla ayın 7'si 8'ini bırak bende 1 haftadan fazla bir süredir DT aldığımdan beri en kötü yayın kalitesinde.Acayip uyuzum.DCR receiver kullanıyorum.Yani normal üyelik.
  • Bende philips var ve yılbaşından bu güne kadar inanılmaz güzellikte yayınlar alıyorum.
    Pazar günü kurulumuna gelecekler Plus'ın.
    Sd yayın bakalım nasıl olacak.

Bu arada Ankara'dayım ve altın scart ile bağlı TV'ye fark edermi bilmem ama
  • Aktarılan görüntü ya da ses analog ise en kaliteli kabloyu kullanmakta fayda var. Kablo ne kadar kaliteli olursa görüntü ya da seste o kadar kaliteli olur. Ancak aktarılan veri dijital ise, kaliteli kablo almaya gerek yok.
    Özellikle HDMI konusunda, aktarım ya 0 dır ya da 1 dir. Yani ya görüntü aktarılır ya da aktarılmaz. Dolayısıyla kalitesiz görüntü ya da kaliteli görüntü söz konusu değildir.

Diğer detaylar için:http://forum.donanimhaber.com/m_16397841/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: pj

Bende philips var ve yılbaşından bu güne kadar inanılmaz güzellikte yayınlar alıyorum.
    Pazar günü kurulumuna gelecekler Plus'ın.
    Sd yayın bakalım nasıl olacak.

Bu arada Ankara'dayım ve altın scart ile bağlı TV'ye fark edermi bilmem ama

• Resmen hayal kırıklığı ,hd yayınlar da açıldı n.geografiye bakıyorum inanın önceki sd yayından hiçbir farkı yok, lig tv ve fox u yarın değerlendirebilecegim. Arkadaşlar şoktayım, şu tv yi aldım alalı hd yayın özlemiyle tutuşurken.... hiç keyfim kalmadı valla ,bluray de böyleyse eğer hd işi koca bir yalan
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalhus

Resmen hayal kırıklığı ,hd yayınlar da açıldı n.geografiye bakıyorum inanın önceki sd yayından hiçbir farkı yok, lig tv ve fox u yarın değerlendirebilecegim. Arkadaşlar şoktayım, şu tv yi aldım alalı hd yayın özlemiyle tutuşurken.... hiç keyfim kalmadı valla ,bluray de böyleyse eğer hd işi koca bir yalan

Sevgili unalhus, bugüne kadar ben dahil SD yayının eski decoder kadar iyi olmadığını iddia edenler olduysa

da HD yayının iyi olmadığını söyleyen olmadı. Bence maçları ve Moviemax HD filmleri seyredince keyfin

yerine gelecek. Ayrıca Moviemax HD filmleri önceden programlayarak kaydetmeyi tekrar denedim ve yine

başarılı oldu, dolayısıyla önceden programlayarak HD film kayıt etme problemimiz de kalmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doc65 -- 12 Ocak 2008; 0:13:43 >
  • katiliyorum
    beklentilerimizi realist tutmamiz gerektigi gibi
    HD yayinin da hakkini vermemiz gerekiyor

Ancak DT'deki, hele de DT PLus kutusuyla seyrediyorsaniz
    SD yayin kalitesinin kotu olusu bir problem
    selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: doc65

quote:

Orjinalden alıntı: unalhus

Resmen hayal kırıklığı ,hd yayınlar da açıldı n.geografiye bakıyorum inanın önceki sd yayından hiçbir farkı yok, lig tv ve fox u yarın değerlendirebilecegim. Arkadaşlar şoktayım, şu tv yi aldım alalı hd yayın özlemiyle tutuşurken.... hiç keyfim kalmadı valla ,bluray de böyleyse eğer hd işi koca bir yalan

Sevgili unalhus, bugüne kadar ben dahil SD yayının eski decoder kadar iyi olmadığını iddia edenler olduysa

da HD yayının iyi olmadığını söyleyen olmadı. Bence maçları ve Moviemax HD filmleri seyredince keyfin

yerine gelecek. Ayrıca Moviemax HD filmleri önceden programlayarak kaydetmeyi tekrar denedim ve yine

başarılı oldu, dolayısıyla önceden programlayarak HD film kayıt etme problemimiz de kalmadı.

• dediğim gibi henüz n.geographic harici hd birşey izlemedim ama tv yi aldığımdaki görüntüler forumda var şu an ki hd yayını da görüntüleyebilirim evdekiler de dahil fark göremedik.Tüm kalbimle sizin söyledikleriniz gibi olsun diye dua ediyorum zira 650 ytl yi sadece kayıt yapabilmek için vermiş lacağım.Bu arada tv de 40m87bd
  • Bende merakla bekliyorum HD yayını..

@unalhus

Fark göremediysen ''kesinlikle'' bir noktada hata yapmışsınız demektir. Ben İstanbul Bimeks Teknoport'ta gördüm High Defination LigTV. Gerçekten fark edilmeyecek gibi değildi.. HDTV'de...
  • fark var elbette
    ancak bazen HD kamera ile cekilmemis goruntuleri de veriyorlar

BU NG'de oldugu gibi,
    ozellikle Lig TV'de cogu yayin SD

selamlar
  • Az önce digitürkten aradılar,ankete başlamışlar yeni bir,lcd veya plazma tv nız varmı,pvr desteklı receiver varmı,üyelıgınızı iyi bir kampanya olursa uzatırmısınız tarzı sorular soruyorlar.karsılıgında da 5000 puan verıyorlarmıs.bu puan ne işe yarar bılmıyorum ama.
  • 800 küsür ytl dekoder alt tarafı 4 kanal hd (lig,natgeo,moviemax,foxsports) deymez.Dünya kupasını bekleyim iyice ucuzlayacaktır.
  • bunddan sonrakı türkiye maçlarını hd mi vericekler acaba?
  • lig tv de maçlaqrı hd olarak vermiyorlar,ama digiturk plusta LigtvHD diye bir kanal var.O hd yayın yapıyor.

Bu arada digiturk plus daki decoder HD ready 720 p destekliyor,1080p değil.Aradım sordum.
  • yukardaki bilgilere göre digiturk plus receiverı max 1080i destekliyor diye biliyorum
  • quote:

HD Maliyet Hesabı:

Fiks Ödenecek: 899 YTL-(40 YTLxDT'e üye olduğunuz yıl sayısı)

Aylık Ödeme: Sahip oldugunuz Paket Ücreti + 9.90 YTL

Tabiki ödeme sartları, taksittir, yıllık abonelik vs değişebilir ama kaba hatlarıyla böyle. Enazından ben böyle anladım.

Sormak istediğim baska birşey var, pazartesi günü basvurdum, hala ses seda yok ortalama kaç günde geliyorlar anadolu yakası A Dijital mi ne öyle bir firma bakıyormuş.

ben aile paketi üyesiyim 30ytl + 5ytl ile ligtvli HD yayın paketine geçiş yapabilyomuyum yani.?
  • hem 720p, hem de 1080 i secenekleri var
    ikisini de destekliyor
    selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: karizma2

yukardaki bilgilere göre digiturk plus receiverı max 1080i destekliyor diye biliyorum
  • arkadaşlar bende dün digitürk plus yayına geçtim özellikle evimde lcd ekran televizyonun ne özellikleri oldugunu lcd televizyonun sadece duvarda asılan bir tablo olmadıgını ögrendim özellikle sd yayın yapan yayınlar bile gözle görülecek farklılıkkar var sesdeki yayın muhteşem hd yayınlar az olmakla beraber mükemmel önceki digitürk baglantısıyla digitürk plus arasında cok fark var sd yayınlarda hd yayınlar zten harika
  • slm
    ben ankaradayım
    ankarada bağlatan oldumu arkadaşlar
    beni aradılar 12.01.2008 tarihine randevu verdiler sonra aradılar cihazlar gelmedi 17.01.2008 tarihine ertelediler doğrumu bunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: midicie80

arkadaşlar bende dün digitürk plus yayına geçtim özellikle evimde lcd ekran televizyonun ne özellikleri oldugunu lcd televizyonun sadece duvarda asılan bir tablo olmadıgını ögrendim özellikle sd yayın yapan yayınlar bile gözle görülecek farklılıkkar var sesdeki yayın muhteşem hd yayınlar az olmakla beraber mükemmel önceki digitürk baglantısıyla digitürk plus arasında cok fark var sd yayınlarda hd yayınlar zten harika

arkadaşlar lütfen sd yayaın kalitesi hakkında bilgi verir misiniz
    daha önceki uydu alıcınız ile şu anki hdmi dan izlediğiniz sd yayın kalitesi aynımı
    daha mı kötü
    daha mı iyi
    saygılar
  • Arkadaşlar sizinle Moviemax HD kanaldan film kaydı ile ilgili keşfettiğim birşeyi paylaşmak istiyorum.

Moviemax HD'den kaydedilen filmleri daha sonra izlerken dil seçeneğini türkçe ve orjinal arasında

değiştirmek ya da altyazı ekleyip kaldırabilmek mümkün oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.