Şimdi Ara

Digitürk receiver görüntü kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Klasik siyah Philips DT receiver'ı kullanmaktayım. Bir arkadaşım dt receiver'ları arasında görüntü kalite farkı olduğundan bahsetti. Philips'ten şimdiye kadar memnunum, diğerlerinin kumandalarını bile beğenmiyorum ama görüntü kalitesi farkediyorsa değiştirmeye değebilir...

Yardımcı olacak varsa sevinirim...

• quote:

Orjinalden alıntı: sehai

Merhaba,

Klasik siyah Philips DT receiver'ı kullanmaktayım. Bir arkadaşım dt receiver'ları arasında görüntü kalite farkı olduğundan bahsetti. Philips'ten şimdiye kadar memnunum, diğerlerinin kumandalarını bile beğenmiyorum ama görüntü kalitesi farkediyorsa değiştirmeye değebilir...

Philips, Vestel ve Digiturk Plus receiveri kullanmış biri olarak bana göre en iyi görüntüyü Philips veriyor.

Bu yüzden ben olsam değiştirmeye kalkmazdım.
  • Katılıyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: agrimo

quote:

Orjinalden alıntı: sehai

Merhaba,

Philips, Vestel ve Digiturk Plus receiveri kullanmış biri olarak bana göre en iyi görüntüyü Philips veriyor.

Bu yüzden ben olsam değiştirmeye kalkmazdım.
  • Teşekkürler arkadaşlar, o zaman Philips'i elde tutmaya devam...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_25811862/mpage_1/key_//tm.htm#25811862
    Yulkarıda da vestel demişler, hadi bakalım hangisi şimdi??
  • Philips biraz ağır makina ama görüntü kalitesini çok beğeniyorum.. 10 yıdır kullanıyorum Maşallah hiç sorun çıkartmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

Philips biraz ağır makina ama görüntü kalitesini çok beğeniyorum.. 10 yıdır kullanıyorum Maşallah hiç sorun çıkartmadı.

Ben de 200-2004 arası Philips kullanmıştım hiç sorun çıkmamıştı. yeni eve taşınınca 5 sene sonra kamu kampanyasından yararlanıp tekrar digiturk bağlattım. Şansıma serviste yeni receivre kalmamış, Philips taktı. Haftaiçi yeniler gelecek arayın değiştiririz dedi. Bu zamana kadar yenilerin daha iyi olduğunu düşünüyordum ama galiba Philips kalacak.
  • Ben hem Philips'i hem de yeni cihazlardan olan DT-9002'yi aynı televizyonda denedim. Seçme imkanım olsaydı cihazı geri gönderir Philips'le devam ederdim. Philips'ten sonra dapıtılan DCR-OPTV alıcıyı da başka bir tv de denedim. Philips de ondan daha iyiydi.
  • philips in kalitesini zaten tutamaz onun görüntü mpg kartı gerçekten çok kaliteli bidevreye sahip
  • Philips'in daha kaliteli olduğu yününde inancım daha da arttı, Philipsle devam etmeye karar verdim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.