Şimdi Ara

Nextstar YE-5000 HD CX uydu alıcısı yüksek çözünürlüklerde görüntü vermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bir ay oldu alalı uydu alıcısını. içinden çıkan hdmi kablosu cızırtı yapıyor diye gittim yenisini aldım. ilk zamanlarda 1080p ile çok net bir görüntü elde etmiştim. zaman içinde görüntü arada gidip gelmeye başladı. siyah ekran geliyor sonra tekrar görüntü geliyordu. son günlerde 520p üzerindeki çözünürlüklerde kesinlikle görüntü vermiyor. bari 720pde verse diyeceğim oda yok. servisi aradım suçu televizyona attı. tvniz eski olduğundan uyumsuz dedi. televizyonu 3-4 sene önce aldım gayet güzel bir televizyon. SONY KDL-40NX500 lcd televizyonum var. yardımcı olabilecek bir bilge kişiye ihtiyacım var lütfen.. 520p düz yayından iyi ama gözüm kaliteye alıştı alışmış kudurmuştan beterdir yardım lütfen..

• İyisinden bir hdmi kablosu al dene bakayim o zaman nasil olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konnektörlerden birinde temassızlık olabilir.

HDMI konnektörünü ters kablo takarak mahveden insanlar var.

Bazıları oraya usb sokmaya çalışıp bile kırmayı başarıyor.

Bence temas sorunu var. EDID verisi gitmiyor belli ki.

Çok eski HDMI girişli televizyonlarda cihaz tanıtma diye bir olay vardı. Televizyon cihazı tanımıyordu, isim giriyordun, aygıt türü belirliyordun falan.
  • Tvde cihaz tanıtma diye birşey var ancak elle girip tanıtmak mümkün olmadı. Acaba hd yayınlarda sinyal gücü ve kalitesinin daha üst seviyelerdemi olması gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.