evimde kullandığım digitürk reciver'ı apartmanımızda kurulu bulunan türksat-hotbird merkezi sistemine bağladım.ancak sanırım digitürk menülerinde bulunan gelişmiş kurulum seçeneğinden (eutelsat/türksat/kullanıcı sekmeleri var) hangi ayarları yapmalıyım,bilen var mı ? Ayrıca Teknik olarak olarak yayın almam mümkün mü? Boşuna uğraşmayayım?
Teşekkürler şimdiden.
Hakan
Boşuna uğraşma. Yazılımı Digitürk için diye biliyorum ben. Ama dilersen Turksat ayarlarına getirip dene. Turksat aboneleri için de bir şeyler belki olabilir. Hotbirdü ise unut.
peki bu yazdıklarınız d smart için de geçerli mi?
bende dcr-9001 var. üyeliğim bitiyor. türksata çevirip kullanacağım. ayarları yapmaya başladım ama otomatik yüklemeyi bulamadım. o yüzden manuel olarak yüklemeye başladım.çok rahat çekiyor istediğin uyduyu. ama philips se ayarlayamazsın.
quote:
Orjinalden alıntı: idemo
D-Smart receiverları ile D-Smartın izin vermediği hiç bir kanalı izleyemezsin. D'ün sattığı makinelere yazılım ve emu desteği gelebilmekte örneğin Vestel CW3001 cihazı gibi. Ancak D-Smart ile böyle bir beklenti olmasın.
quote:
Orjinalden alıntı: engunaydin
quote:
D-Smart receiverları ile D-Smartın izin vermediği hiç bir kanalı izleyemezsin. D'ün sattığı makinelere yazılım ve emu desteği gelebilmekte örneğin Vestel CW3001 cihazı gibi. Ancak D-Smart ile böyle bir beklenti olmasın.
d-smartın izin verdiği kanallar kendi sıralamasına geliyor.. olmayan kanalları elle frekans girerek ekleyebiliyorsunuz. hiç bir kanalı izleyemezsin derken, izleniyor yani .. sedece kişi kendisi kurması gerekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: kankys
quote:
Orjinalden alıntı: engunaydin
quote:
d-smartın izin verdiği kanallar kendi sıralamasına geliyor.. olmayan kanalları elle frekans girerek ekleyebiliyorsunuz. hiç bir kanalı izleyemezsin derken, izleniyor yani .. sedece kişi kendisi kurması gerekiyor