Şimdi Ara

DİGİTÜRK RECIVER'I normal reciver gibi kullanabilir miyiz? mümkünse acil arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evimde kullandığım digitürk reciver'ı apartmanımızda kurulu bulunan türksat-hotbird merkezi sistemine bağladım.ancak sanırım digitürk menülerinde bulunan gelişmiş kurulum seçeneğinden (eutelsat/türksat/kullanıcı sekmeleri var) hangi ayarları yapmalıyım,bilen var mı ? Ayrıca Teknik olarak olarak yayın almam mümkün mü? Boşuna uğraşmayayım?

Teşekkürler şimdiden.

Hakan

• Boşuna uğraşma. Yazılımı Digitürk için diye biliyorum ben. Ama dilersen Turksat ayarlarına getirip dene. Turksat aboneleri için de bir şeyler belki olabilir. Hotbirdü ise unut.
  • peki bu yazdıklarınız d smart için de geçerli mi?
  • bende dcr-9001 var. üyeliğim bitiyor. türksata çevirip kullanacağım. ayarları yapmaya başladım ama otomatik yüklemeyi bulamadım. o yüzden manuel olarak yüklemeye başladım.çok rahat çekiyor istediğin uyduyu. ama philips se ayarlayamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: idemo

peki bu yazdıklarınız d smart için de geçerli mi?

D-Smart receiverları ile D-Smartın izin vermediği hiç bir kanalı izleyemezsin. D'ün sattığı makinelere yazılım ve emu desteği gelebilmekte örneğin Vestel CW3001 cihazı gibi. Ancak D-Smart ile böyle bir beklenti olmasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin

quote:

D-Smart receiverları ile D-Smartın izin vermediği hiç bir kanalı izleyemezsin. D'ün sattığı makinelere yazılım ve emu desteği gelebilmekte örneğin Vestel CW3001 cihazı gibi. Ancak D-Smart ile böyle bir beklenti olmasın.

d-smartın izin verdiği kanallar kendi sıralamasına geliyor.. olmayan kanalları elle frekans girerek ekleyebiliyorsunuz. hiç bir kanalı izleyemezsin derken, izleniyor yani .. sedece kişi kendisi kurması gerekiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: kankys

quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin

quote:

d-smartın izin verdiği kanallar kendi sıralamasına geliyor.. olmayan kanalları elle frekans girerek ekleyebiliyorsunuz. hiç bir kanalı izleyemezsin derken, izleniyor yani .. sedece kişi kendisi kurması gerekiyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.