Şimdi Ara

DIGITURK SAÇMALIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz yıl aldığım LG marka tv nin 1 yıl digitürk üyeliği kampanyası nedeniyle Ocak ayında Digitürk hd decoder evime kuruldu. öncesinde zaten lig tv paketli digitürk aboneliğim olduğunu, 1 yıl hediye abonelik yerine, mevcut paketimden hediye tutar kadar indirim yapılmasını talep ettim, kabul görmedi. daha sonra yine bu forumda öğrendim ki başka abonelere bu uygulama yapılmış. ben de ne de olsa lig tv var diye, hediye olan aboneliğimde de sinema ve dizi kanallarının olduğu paketi seçtim ve evimde iki dekoder ile digitürk izlemeye başladım.

az önce müşteri hizmetlerini arayıp yılbaşından sonra sona erecek olan hediye aboneliğimin 3 Ocak itibariyle iptalini talep ettiğimde, görevli arkadaş 19 Ocak'a kadar taahhüdüm olması sebebiyle iptal işleminin 3 şubatta yapılacağını ve 19 ocak - 3 şubat arasındaki dönemin faturalandırılacağını söyledi. hediye bir aboneliğin taahhüdü olabilir mi? para karşılığı aldığım bir hizmet değil ki sen bana 19 ocaktan önce iptal edersem yaptırım uyguluyorsun.

bu saçmalık hakkında yapabileceğim bir şey var mı acaba? yardımcı olursanız sevinirim.

• Aynı problemi ben de yaşadım.24 aralıkta bitmesi gereken üyeliğim için 03-aralık-03 ocak tarihle arasındaki izleme için 30 tl fatura kesmişler.Bu adilere daha önce fax çekmeme rağmen faturayı giydirmişler.neymiş her ayın 3'ünde faturalandırma yapıyorlarmış falan filan.Uğraşmak istemedim ödedim kurtuldu.En az 5 kere neden iptal ediyorsunuz efendim,aklınızdaki soru işaretleri nelerdir gibilerinden sorular.Ben de lig tv kullandığımı Fenerbahçeli olduğumu üyeliğimi yenilemem durumunda 12 ay taahhüt vermemim gelecek sene Fenerin küme düşmesinde elimde patlayacağını söyledim.Ne dese iyi DT müşterilerini mağdur etmez.Ben de hemen yapıştırdım yukarıda anlattığın\m durumu.Bozuldu tabi nasıl kapatacağını bilemedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baamteli

Aynı problemi ben de yaşadım.24 aralıkta bitmesi gereken üyeliğim için 03-aralık-03 ocak tarihle arasındaki izleme için 30 tl fatura kesmişler.Bu adilere daha önce fax çekmeme rağmen faturayı giydirmişler.neymiş her ayın 3'ünde faturalandırma yapıyorlarmış falan filan.Uğraşmak istemedim ödedim kurtuldu.En az 5 kere neden iptal ediyorsunuz efendim,aklınızdaki soru işaretleri nelerdir gibilerinden sorular.Ben de lig tv kullandığımı Fenerbahçeli olduğumu üyeliğimi yenilemem durumunda 12 ay taahhüt vermemim gelecek sene Fenerin küme düşmesinde elimde patlayacağını söyledim.Ne dese iyi DT müşterilerini mağdur etmez.Ben de hemen yapıştırdım yukarıda anlattığın\m durumu.Bozuldu tabi nasıl kapatacağını bilemedi.

teşekkür ederim baamteli.

bunların sağı solu belli olmaz. çıkıp 3 şubatta da "19 Ocak'ta iptal etmediğiniz için otomatik olarak üyeliğiniz 1 sene yenilendi" derler diye korkuyorum.

peki üyelik iptal etme süreci nasıl işliyor bilgi verir misin? dün müşteri hizmetleri "3 şubattan sonra yetkili servisinizle irtibata geçin" dedi. bilerek 3 şubattan sonra diyor ki, bu sefer de "3 şubata kadar aramadığınız için bir sonraki ay iptal edebiliriz" desinler.

arayıp servisi gelip almalarını mı söyleyeceğim yoksa ben mi dekoderi, kartı alıp onlara götüreceğim?

• quote:

Orijinalden alıntı: erigdoupos

quote:

Orijinalden alıntı: baamteli

Aynı problemi ben de yaşadım.24 aralıkta bitmesi gereken üyeliğim için 03-aralık-03 ocak tarihle arasındaki izleme için 30 tl fatura kesmişler.Bu adilere daha önce fax çekmeme rağmen faturayı giydirmişler.neymiş her ayın 3'ünde faturalandırma yapıyorlarmış falan filan.Uğraşmak istemedim ödedim kurtuldu.En az 5 kere neden iptal ediyorsunuz efendim,aklınızdaki soru işaretleri nelerdir gibilerinden sorular.Ben de lig tv kullandığımı Fenerbahçeli olduğumu üyeliğimi yenilemem durumunda 12 ay taahhüt vermemim gelecek sene Fenerin küme düşmesinde elimde patlayacağını söyledim.Ne dese iyi DT müşterilerini mağdur etmez.Ben de hemen yapıştırdım yukarıda anlattığın\m durumu.Bozuldu tabi nasıl kapatacağını bilemedi.

teşekkür ederim baamteli.

bunların sağı solu belli olmaz. çıkıp 3 şubatta da "19 Ocak'ta iptal etmediğiniz için otomatik olarak üyeliğiniz 1 sene yenilendi" derler diye korkuyorum.

peki üyelik iptal etme süreci nasıl işliyor bilgi verir misin? dün müşteri hizmetleri "3 şubattan sonra yetkili servisinizle irtibata geçin" dedi. bilerek 3 şubattan sonra diyor ki, bu sefer de "3 şubata kadar aramadığınız için bir sonraki ay iptal edebiliriz" desinler.

arayıp servisi gelip almalarını mı söyleyeceğim yoksa ben mi dekoderi, kartı alıp onlara götüreceğim?

Aynen sen ne yap ne et ayın 3'ün önce iptal ettir.Ben de aşağıda daha önce bir arkadaşın yazdığı gibi yaptım.

İPTAL KOŞULLARI:

1- fax geçeceksiniz: 0212 473 99 99 No'lu telefona.

- A4 kağıdının arka yüzüne, nüfus cüzdanınızın arkalı önlü fotokopisi.
    - A4 kağıdının Ön yüzüne üyelik no'su.
    - cep tel no'su.
    - İptal sebebi.
    - altına imzanız.

2- Önceki dönemlere ait ödenmemiş borcunuz yoksa iki-üç gün içinde cep telefonunuza mesaj gelecek, "Sn. ---------- iptal talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, yayınlarınız -------- tarihinde kapanacaktır. Mevcut üyelik haklarınız 2 ay saklı tutulacaktır" diye.
    3- Kullandığınız kutu sözleşmenizde size ait değilse mutlaka gidip en yakın bayii'ye iade edin. Şifreli kartınız varsa onuda muhakkak verin.
    4- O bayii'den muhakkak. Teslim kağıdı alın. Onların bir teslim tutanağı var. alan kişi formu doldurup altına imzasını atıyor. Size de imzalatıyor.

Bu yolun dışındakiler yalan. İlerde başınızın ağrımasını istemiyorsanız bunları yapın. forumlar iptal mağdurlarıyla dolu. Bunu yapmayanların bazılarına 3 senelik faturalar bile gelebiliyor. Hiç bir şey iddia edemiyorsunuz. Öyle yayınımı kapattılar ile olmuyor bu işler. O kadar kolay değil. Siz yine de eşşekleri sağlam kazığa bağlayın bence.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.