Şimdi Ara

Digiturk'u kapattırma blöfü..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
153
Cevap
1
Favori
12.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bir kaç yıldır digiturk hep kontrat sonlarında arar zamlı fiyat söylerdi. bende istemiyorum ozaman kapatın derdim ve sonunda eski fiyat ya da çok küçük bir farkla devam edin diye telefon gelirdi.

şu anda olay değişti mi yoksa bu durum devam ediyor mu? demek istediğim beni yine aradılar 39 liralık paketimi 65 liraya çıkartmak istediler. bende bu şekilde devam etmeyeceğimi söyledim onlarda tamam ozaman ayın üçünde yayınınızı donduruyoruz sizde faksınızı çekin dediler. faksı çektikten sonra daha cazip teklif alan oldu mu yoksa direkt kapatma işlemleri gerçekleşti mi? benim kararım kesin artık ya uygun bi fiyat verecekler ya da turksat uydu yayınına geçicem.

yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

• Iki taraf da bu sacmaliga son vermeli aslinda. Once digiturk adalet duygusunu hic eden bu farkli fiyat uygulamasini sona erdirmeli. Kampanya yapilabilir ,belirli indirimler de olur (engelli , kamu vs) ama her ne indirim olacaksa acikca herkese duyurularak yapilmali . Sahsa ozel indirim oldukca bu sacmalik surer.

Diger yandna tuketici de fiyat politikasina saygi duyup bu acindirma ,blof gibi uygulamalari sonlandirmali. Bir ara duyuyordum bir digiturk call center calisani arkadasimdan, bize yetki verdiler , arasira kendi limitimiz dahilinde indirim yapabiliyorduk diye konusuyordu , sormustum . dedigi suydu , mesela bir adam ariyor "inanin hanim efendi param yok , 12 lira bile veremiyorum ,sirf tv izlemek icin 5-6 lira olsa olur mu" diyor ..

Boyle baslamis o uygulama aslinda , kucuk rakamlardaki indirimlerle , sonra 130 liralik uyeligi 60 a izleyenler falann filan. Bir de bu uygulamayi tetikleyen 20 liraya lig tv koltuklari filan gibi ekstrem kampanyalar olmus. Haliyle sistemi tanimam ben arkadas , adam 20 liraya maclari izliyor ,bana vermiyorsaniz birakiyorum diyenler cokca cikmis.

Bunun ozeti su , digiturk bu sahsa ozel fiyat olayini artik uygulamayacak ,gecis surecinde mevcutlari magdur etmeyecek ama taahut ,fiyat garantisi gibi seyler bitince herkese ayni uygulamaya baslayacak ,vatandas da kendini acindirmayacak , bana ne kardesim senin paran yoksa , yoksa alma izleme ...

Iki tarafin da sorumlulugu var

• ciddi bir kurumda ahmet,e ayrı fiyat,hasan,a ayrı fiyat,huseyıe ayrı fiyat olur mu. bu ne ciddiyetsizlik.
  • Uygulama sadece digide değil Dsmartta aynı. Kafesteki kuş kaçmasın diye fiyat kırıyorlar. Digitürk kapatma için dün gece fax çektim yarım saat önce sms geldi, 03.03.2012 itibariyle yayınlarınız kapanacaktır diye. Geçen senede aynı olay oldu, eski üyeliğimi faxla sonlandırıp yeni üyelik yaptım 10 gün sonra aradılar üyeliğinizi açalım diye. Bende yeni üyelik aldım görmüyormusunuz dedim, evet gözüküyor ama eskisinide açalım diye salakça söylemde bulundular.

Bu senede, 03.02.2012 Tarihinde biten taahütüm için 23-25 ocak gibi aradım kayıt oluşturdum aranmak için 2 gün sonra aradılar 3 ay fatura ödeme, 9 ay güncel fiyattan öde dendi. ( 52,99 TL olan paketim 65 TL gibi olacaktı ) Bende düşüneyim beni 2 gün sonra arayın dedim. Bir daha aramadılar, sürekli kayıt oluşturdum ama arayan yok. 03.02.2012 De üyeliği dondurdum ki fatura çıkmasın diye, o günden bu güne en 10 - 15 kayıt oluşturmuşumdur aranmak için, Geri dönüşler 3-4 kere oldu ama, biz o birimden aramıyoruz sizi arayanlar kampanya birimi kayıt oluşturalım onlar arasınlar diyor ama nafile.

• Digiturk un hic savunulacak yani yok ,bu yuzde yuz kesin ama musterilerin de surekli fiyat kirma cabasi var. Tamam bu donemde bunun sucu digiturkte , insanlari alistirdilar , goz gore gore farkli fiyat vererek ama gene de insanlarimizdaki ucuzculuk meraki da fena.

Param yok pulum yok olaylari. Her insan her urunu alamaz ki , biraz da insanimizin bunu kabullenmesi gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Digiturk un hic savunulacak yani yok ,bu yuzde yuz kesin ama musterilerin de surekli fiyat kirma cabasi var. Tamam bu donemde bunun sucu digiturkte , insanlari alistirdilar , goz gore gore farkli fiyat vererek ama gene de insanlarimizdaki ucuzculuk meraki da fena.

Param yok pulum yok olaylari. Her insan her urunu alamaz ki , biraz da insanimizin bunu kabullenmesi gerekiyor.

sizin bu tepkiniz kime inanın anlayamıyorum. digiturk tabiki neticede luks olabilir bir çok insan için. zaten para ayıramayacak insan takar çatıya antenini mis gibi izler televizyonunu. ısrarla parası olmayan almasın, param yok diye kendini acındırmasın falan diyorsunuz.

ben kendi adıma milyon dolarlarım da olsa böyle bir pazarlık şansım varsa -ki bir kaç yıldır olduğu aşikar- bunu kullanmak isterim. netice de kimse parasını sokaktan süpürmüyor.

burda eğer tepkiniz direkt bana ise ben yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum nasıl ki kendi işimde de bir çok müşterim benle sonuna kadar pazarlık ediyorsa ben de müşterisi olduğum firmaları buna zorlarım ki bu da gayet doğal.

son olarak konu ile iligli ise sanırım artık digiturk bu pazarlık olaylarını sonlandırıyor gibi gözüküyor pek taviz vermiyorlar sanki bu da digiturkun sizin dediğiniz herkese eşit muamele yapmalı fikrinize yöneldiğini gösteriyor. bu durumda da kimsenin onlara birşey demesine fırsat bırakmayacaklar.

• Ben neden birinin sahsina elestiri getireyim , aklimin ucundan gecmez. Zaten iki mesajimin da ortak noktasi suclunun 100% digiturk oldugu. Kullanicilarin bu indirim ya da pazarlik talepleri de digiturk un bu adaletsiz uygulamasinin duyulmasinin ve algilanmasinin ardindan olusan bir refleks..

Tek elestirim herkesin herseye sahip olmasi sartmis gibi adamlarin 320 milyon dolar harcadiklari ihalenin kiymeti harbiyesini yok sayarak 20 lira olsun 30 lira olsun gibi deger bicmeler.

Digiturk saglam durup fiyati sabitlese ,ve arada da cazip kampanyalar yapsa firmanin sayginligi artar .. Ama oyle de insanlar var ki , neredeyse 15 liraya izlemesi hakmis gibi konusuyor sacma sapan. Bu urun elbette yatirimcisina geri donusu olmasi gereken bir sey , adam digiturk , lig tv , film dizi satacak ki para kazansin.

Dansoz fiyat politikasi uygulayip kendinden nefret ettirmesi zaten bilinen bir sey. Ama kurumsallik bunu kaldirmaz , fiyatta da pazarlik yapilmaz bu tip buyuk olcekli firmalarda , fiyat listesi vardir , alabilen alir , alamayan almaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TTNET VE DIGITURK KAMPANYASI?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Digiturk un hic savunulacak yani yok ,bu yuzde yuz kesin ama musterilerin de surekli fiyat kirma cabasi var. Tamam bu donemde bunun sucu digiturkte , insanlari alistirdilar , goz gore gore farkli fiyat vererek ama gene de insanlarimizdaki ucuzculuk meraki da fena.

39 tl den % 80 zam ile 65 tl ye çıkıyor. insanımız bunu kabullensin diyorsun. yuhhhhhhhh diyorum sana

• of baymayin ya . mesajin butunune odaklanin. adamin da odedigi para 3 e katlandi federasyona. mal onun istedigi fiyata satar , satamazsa batar. kabullenin demiyorum ,fazla geliyorsa almazsiniz bu kadar basit.

digiturk avukatligi yapacak degilim yukarida yazdiklarimi okursaniz 95% i digiturk elestirisi , ama insanimizin da bu ucuzculugu , her keyfi dogal hak gormesi mantiksizligi var

futbol izlemek artik dunya uzerinde bir endustriyel urun , bunu elestirebiliriz , ama bu gercegi degistiremeyiz . digiturk zaten bu anlayisla surekli zarar etmekte. beter olsunlar.
  • artık yeni taktik şu yönde fiyat indirimine gitmeden müşteriyi kaybetmemek adına 2 veya 3 ay fatura ödemesiz ay cazipliğini sunuyorlar. ama fiyattan inmiyorlar.
  • ama aslında digitürkde bir konuda halklı tüketicide 39,tl olan şeyı 69,tlye nie izlesin izleyeceği şey aynı +ligimizin kalitesi ne kadar ederki ucuk fiyatlar cekıyorlar digitürkde şöyle bir hattada var adam sadece ligtv izlemek istiyor ama adama zorla bilmem keyif paketi almanız lazım yok ulusal kanallara para alıyor v.s tüketicinin böyle pazarlık hakkı varsa kulanmalıdır
  • Dijitürk maçları evimize getiren bize hizmet eden bir firma yüzlerce insana iş sağlayan karamehmet in amiral gemilerinden bir tanesi vede rakipsiz değil sonuçta tabiki farklı fiyat tutumları benimde istemediğm bir durum ancak müşteri kaybetmeme adına yaptıkları uygulama.çözüm bulmaları gerekli.
  • digiturk un yapacagi su olmali. suanki teklifleri , ayni uyelikleri en ucuza izleyen insanlarinkine sabitlemeleri gerekiyor. daha sonra yavas yavas bunlara zam yapmalilar.

misal su an en ucuz lig tv gumus koltuk sanirsam ve 35 tl civari .. once herkese tek fiyat 35 liradan lig tv satip her sene 10-15 zam yapsinlar .. alan alsin ,alamayan biraksin ama adaletsiz olmasin

media markta gidip de 1 sene hd si icinde lig tv yi 400 TL ye satarsan , kimse aylik 65 lira odemek istemez.
  • Bana en son yapılan teklif 3 ay fatura ödemiyecem ( ilk 3 ay sadece HD ücreti fatura edilecek ayda 4 TL) sonrasında giriş+ 2 keyif paketi + şampiyonar paketi = 58,99 + HD bedeli 4 TL toplam 62,99 TL.

HD için niye üçret alıyorsunuz zaten HD izlemek istemeyen adam turksattan sadece ligtv alır 39 TL.ye izler, hem 59 TL verecem hemde HD bedelimi ödeyecem diye itiraz ettim, olmadı bana özel yapılan teklifte 3 ay fatura çıkmıyorsa aylık 4 TL den 12 TL olan HD bedelinide almayın üyeliğe devam edeyim dedim onuda kabul etmediler, bende kapattırdım.

HD izlemek isteyene 39 TL şampiyonlar paketi + 4 TL de HD bedeli de ö şekilde paket sat, üye sayın 2 katı olsun, zaten fazladan 20 TL aldığın HD üyeyden niye 4 TL fark ister anlamış değilim.

Hem digi hemde Dsmart üyeliği bulunan ben bile artık illegal yayın seyredecem, hazır paylaşımlı reciver ve internet bağlantım varken ayda 63 TL fatura ödemeyi kabul etmişken 12 TL parayı isteriz diye tutturuyorlar yaaaa, daha çok zarar ederler.

• kapattım kafam rahat.ara sıra radyodan ara sırada dışarda izliyorum değişiklikte oldu.tavsiye ederim.
  • 400 TL lik mediamarkt i fena kacirdik. Gerci gorduk uzun sure devam etti de daha baya taahhut vardi..

58-60 lar yerine duz hesap 9 ay 50 lira deseler tamam dicektim ama dusmediler kapattim . Enteresan olan ise ekipmanlari hali hazirda teslim etmis olmama ragmen teklif sunmalariydi
  • digitürk, birde intrnet paketi 10 tl olmalı ne bu kaktıgazi fiyatlar, ölsem almam.
  • benimde ayın 30unda bitiyor aradım dedim benim paketimin devamını ne kadara veriyorsunuz (giriş spor paketindeyim 40lira) sizin paketiniz artık yok o maçsız ligtv oldu dedi. sonra internet sitesindeki süper lig ve şampiyonlar paketinin fiyatlarını verdi. valla maçları izlemeye alıştığımdan şampiyonlar paketi +hd alıcam 63liraya. bir yerde adamlara mahkumuz illegal izleyecem diye neler çektiğimi çok iyi hatırlıyorum insanın sinirleri bozuluyor onlarla uğraşırken. ama 63lirada az değil hala karar veremedim :( iki yıllık taahütlü üyesiyim bir kere geciktirmeden yatırdım bir hediyesi yok adamların
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

benimde ayın 30unda bitiyor aradım dedim benim paketimin devamını ne kadara veriyorsunuz (giriş spor paketindeyim 40lira) sizin paketiniz artık yok o maçsız ligtv oldu dedi. sonra internet sitesindeki süper lig ve şampiyonlar paketinin fiyatlarını verdi. valla maçları izlemeye alıştığımdan şampiyonlar paketi +hd alıcam 63liraya. bir yerde adamlara mahkumuz illegal izleyecem diye neler çektiğimi çok iyi hatırlıyorum insanın sinirleri bozuluyor onlarla uğraşırken. ama 63lirada az değil hala karar veremedim :( iki yıllık taahütlü üyesiyim bir kere geciktirmeden yatırdım bir hediyesi yok adamların

Siz kapatma talebinizi iletince size önce 2 ay fatura ödemeyin HD ücretsiz Giriş + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketine 58,99 TL diyecekler. Kabul etmezseniz verilecek teklif 3 ay fatura ödemeyin sonrasında Giriş + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketine 58,99 TL diyecekler + 4 TL HD yayın bedeli diyecekler. İlk 3 ay sadece ayda 4 TL HD yayın bedelinin faturasını ödeyin derler. 2 ay fatura ödemezseniz HD hediye ama 3 ay fatura ödemezseniz HD ücretli.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: designr

benimde ayın 30unda bitiyor aradım dedim benim paketimin devamını ne kadara veriyorsunuz (giriş spor paketindeyim 40lira) sizin paketiniz artık yok o maçsız ligtv oldu dedi. sonra internet sitesindeki süper lig ve şampiyonlar paketinin fiyatlarını verdi. valla maçları izlemeye alıştığımdan şampiyonlar paketi +hd alıcam 63liraya. bir yerde adamlara mahkumuz illegal izleyecem diye neler çektiğimi çok iyi hatırlıyorum insanın sinirleri bozuluyor onlarla uğraşırken. ama 63lirada az değil hala karar veremedim :( iki yıllık taahütlü üyesiyim bir kere geciktirmeden yatırdım bir hediyesi yok adamların

Siz kapatma talebinizi iletince size önce 2 ay fatura ödemeyin HD ücretsiz Giriş + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketine 58,99 TL diyecekler. Kabul etmezseniz verilecek teklif 3 ay fatura ödemeyin sonrasında Giriş + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketine 58,99 TL diyecekler + 4 TL HD yayın bedeli diyecekler. İlk 3 ay sadece ayda 4 TL HD yayın bedelinin faturasını ödeyin derler. 2 ay fatura ödemezseniz HD hediye ama 3 ay fatura ödemezseniz HD ücretli.

peki kapatın dediğimde hemen mi teklif geliyor. şimdi kapatma talebini alıp 1nisanda kapanır sonrada açtırmasıydı bilmem nesiydi derken kabarık fatura ve açtırana kadar maç kaçırma falan olursa hoş olmaz. nasıl işliyor prosedür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi designr -- 4 Mart 2012; 23:28:29 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.