Şimdi Ara

Digiturk'u kapattırma blöfü.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
12.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben de kapatma faksı çektim. bir yıl ücretsiz hd ve bir ay bedava aldım.
  • Dün akşam kapatıldı mı diye kontrol edeyim dedim bi baktım açık. Hemen müşteri hizmetlerini aradım, mağdur olmayayım diye bir ay ulusal kanallar ücretsiz açık kalacakmış. Gözlerim yaşardı.
  • Evet arkadaşlar yeni bir bomba söyleyeyim size:

Geçen yıl 3 haziranda forum çamlık kampanyasından 1 yıllık spor paketi kazandım. üstüne 9,90 farkla tüm kanalları açtırdım. 5 TL fark verdim hd'yi de açtırdım. Bu aya kadar spormaxi kapatmaları dışında sorunsuz izlerken, bu ay dizi, çocuk ve anadolu kulüplerinin maçlarını yayına kapatmışlar. Bana hiçbir bildirimde yapılmadı ve dizi paketi hariç bu kanallar zaten bedava olan pakette vardı. Ama asıl bomba faturmaı öğrenince oldu, EVET tam tamına 98 TL!!! Hazirana kadar bedava izleyeceğim kanaları izleyememekle kalmayıp bir de fatura çıkarmışlar! Bence bu ay herkes faturasını kontrol etsin..

Şimdi gelelim yapılacaklara, Pazartesi tüketici mahkemesine gidiyorum, ardından savcılığa suç duyurusunda bulunup işin dolandırılacağa dayandığını anlatıp, suç duyurusunda bulunacağım. Ayrıca şu an izleyemediğim kanalların ücretini de tahsil etmek için ayrıca bir dava daha açacağım. Hakim birleştirsin artık davaları! Sizden ricam aynı durumda olanlar aynı mesajları tüm haber kanallarına, intenet sitelerine, forumlara, şikayet sitelrine yazsınlar. Ben bu yazıyı tüm sitelere aynene kopyalayacağım. Yeter artık ettikleri zararı müşterilerinden çıkarıp yeni üyelere her türlü kolaylığı yapan (diğerini iptal ettirip,3 kez yeni üyelik açtırdım) bu platforma gereken dersi vermek üzere ben gönüllüyüm. sizden de destek bekliyorum..

• ben 12 yıllık digitürk abonesiyim.playof muhabbetine 40 tl lik paketi 60 tl ye çıkartmak istediler bende komple iptal ettim.bunlar tam bir şerefsiz iptal ettirin kurtulun bence.
  • 60 TL iyiymiş benden 166 TL istedi uyanıklar, şimdide üyeliğimi iptal ettirmemek için 50 takla atıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aagir

arkadaşlar ben de kapatma faksı çektim. bir yıl ücretsiz hd ve bir ay bedava aldım.

Hangi pakettesiniz bilmiyorum ama biraz erken pes etmişsiniz :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Evet arkadaşlar yeni bir bomba söyleyeyim size:

Geçen yıl 3 haziranda forum çamlık kampanyasından 1 yıllık spor paketi kazandım. üstüne 9,90 farkla tüm kanalları açtırdım. 5 TL fark verdim hd'yi de açtırdım. Bu aya kadar spormaxi kapatmaları dışında sorunsuz izlerken, bu ay dizi, çocuk ve anadolu kulüplerinin maçlarını yayına kapatmışlar. Bana hiçbir bildirimde yapılmadı ve dizi paketi hariç bu kanallar zaten bedava olan pakette vardı. Ama asıl bomba faturmaı öğrenince oldu, EVET tam tamına 98 TL!!! Hazirana kadar bedava izleyeceğim kanaları izleyememekle kalmayıp bir de fatura çıkarmışlar! Bence bu ay herkes faturasını kontrol etsin..

Şimdi gelelim yapılacaklara, Pazartesi tüketici mahkemesine gidiyorum, ardından savcılığa suç duyurusunda bulunup işin dolandırılacağa dayandığını anlatıp, suç duyurusunda bulunacağım. Ayrıca şu an izleyemediğim kanalların ücretini de tahsil etmek için ayrıca bir dava daha açacağım. Hakim birleştirsin artık davaları! Sizden ricam aynı durumda olanlar aynı mesajları tüm haber kanallarına, intenet sitelerine, forumlara, şikayet sitelrine yazsınlar. Ben bu yazıyı tüm sitelere aynene kopyalayacağım. Yeter artık ettikleri zararı müşterilerinden çıkarıp yeni üyelere her türlü kolaylığı yapan (diğerini iptal ettirip,3 kez yeni üyelik açtırdım) bu platforma gereken dersi vermek üzere ben gönüllüyüm. sizden de destek bekliyorum..

Öncelikle geçmiş olsun, sonra kolay gelsin. Forumu bilmem ama kişisel olarak istediğiniz desteği vermeye hazırım

• quote:

Orijinalden alıntı: erdisen2000

ben 12 yıllık digitürk abonesiyim.playof muhabbetine 40 tl lik paketi 60 tl ye çıkartmak istediler bende komple iptal ettim.bunlar tam bir şerefsiz iptal ettirin kurtulun bence.

İptal edilince kurtulunmuyor, ben her sene eski aboneliği kapattırım yeni açıyorum yada öyle yapmak zorunda bırakılıyorum digi tarafından (yeni aboneye daha iyi fiyat veriyorlar) Yeni abonelik bile yaptırmış olsam eski abonelik için 2 ay arıyorlar eski üyeliğinizie aktif edelim diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: tamerin

Evet arkadaşlar yeni bir bomba söyleyeyim size:

Öncelikle geçmiş olsun, sonra kolay gelsin. Forumu bilmem ama kişisel olarak istediğiniz desteği vermeye hazırım

Sağolasın desteğin için. Senin gibi duyarlı insanların olduğunu bilmek güzel. Yardım konusunda bana PM atabilirsen sevinirim..Saygılar..

• Tabi PM atarım ama ne şekilde yardımcı olabilirim, ne istiyorsun yaz burdan herkez faydalansın, ekleme yapabilecek olanlar olur, daha iyi olur.
  • ŞU ANA KADAR HİÇ LİGTV YE ABONE OLMADIM. PLAY OFF İÇİN DÜŞÜNÜYORUM . EVİMDE TURKSAT TELEDUNYA VE HD UYDU ALICISI VAR . (PLAYOFF LAR İÇİN DÜŞÜNÜYORUM)

BENİM İÇİN EN UYGUN HALİ NEDİR NE TAVSİYE EDERSİNİZ ?

LİGTV ŞAMPİYONLAR VE YENİ SEZON GELİNCE DE İNGİLTERE LİGİNİ EKLETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. DİĞER BUTUN KANALLAR ZATEN TELEDUNYA DA MEVCUT..

-- KAÇ GÜNDE KURULUM YAPARLAR , HAFTASONU PLAYOFF MAÇLARINA YETİŞİR Mİ MESELA ÇARŞAMBA GÜNÜ ARAYIP SİPARİŞ VERDEM ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi westernblew -- 9 Nisan 2012; 14:35:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: westernblew

ŞU ANA KADAR HİÇ LİGTV YE ABONE OLMADIM. PLAY OFF İÇİN DÜŞÜNÜYORUM . EVİMDE TURKSAT TELEDUNYA VE HD UYDU ALICISI VAR . (PLAYOFF LAR İÇİN DÜŞÜNÜYORUM)

LİGTV ŞAMPİYONLAR VE YENİ SEZON GELİNCE DE İNGİLTERE LİGİNİ EKLETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. DİĞER BUTUN KANALLAR ZATEN TELEDUNYA DA MEVCUT..

-- KAÇ GÜNDE KURULUM YAPARLAR , HAFTASONU PLAYOFF MAÇLARINA YETİŞİR Mİ MESELA ÇARŞAMBA GÜNÜ ARAYIP SİPARİŞ VERDEM ?

Aynı gün kurulum yapıyorlar, şu an için en iyi kampanyaları 6 ay %50 indirim ( aylık 29,90 ) sonraki 12 ay 58,90 TL ödüyorsun. Kurulum ve aktivasyon ücretsiz ( Eutelsata bakan çanak kuracaklar) 8 ay HD+ kutu hediye ve son olarakta 6 ay spor extra paketi hediye ( İngiltere ligi Beko basketbol maçları)

Paket içeriğide Giriş paketi + 2 keyif paketi ( Belgesel, spor, çocuk, muzik veya haber kanallarından seçtiğin 2 tanesi ) + Şampiyonlar paketi ( şampiyon olmuş 5 takimın maçları FB, GS, BJK, TS, Bursa)

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

ŞU ANA KADAR HİÇ LİGTV YE ABONE OLMADIM. PLAY OFF İÇİN DÜŞÜNÜYORUM . EVİMDE TURKSAT TELEDUNYA VE HD UYDU ALICISI VAR . (PLAYOFF LAR İÇİN DÜŞÜNÜYORUM)

Aynı gün kurulum yapıyorlar, şu an için en iyi kampanyaları 6 ay %50 indirim ( aylık 29,90 ) sonraki 12 ay 58,90 TL ödüyorsun. Kurulum ve aktivasyon ücretsiz ( Eutelsata bakan çanak kuracaklar) 8 ay HD+ kutu hediye ve son olarakta 6 ay spor extra paketi hediye ( İngiltere ligi Beko basketbol maçları)

Paket içeriğide Giriş paketi + 2 keyif paketi ( Belgesel, spor, çocuk, muzik veya haber kanallarından seçtiğin 2 tanesi ) + Şampiyonlar paketi ( şampiyon olmuş 5 takimın maçları FB, GS, BJK, TS, Bursa)

çanak ve alıcı hediye mi ediliyor ? 18 ay taahütlü anladıgım kadarıyla

peki bu işin uzmanları olarak şöyle bi soru sorsam;

şimdi mi almak karlıdır yoksa play off lar bittikten sonra yazın daha güzel kampanyalar yapılıyor mu ? saturn ve mediamarkett kampanyalar yapıyorlarmıs diye duydum hangisi daha uygundur ?

• quote:

çanak ve alıcı hediye mi ediliyor ? 18 ay taahütlü anladıgım kadarıyla

peki bu işin uzmanları olarak şöyle bi soru sorsam;

şimdi mi almak karlıdır yoksa play off lar bittikten sonra yazın daha güzel kampanyalar yapılıyor mu ? saturn ve mediamarkett kampanyalar yapıyorlarmıs diye duydum hangisi daha uygundur ?

Çanak hediye oluyor, bazı servisler söküp alıyorlar ama normalde kimse çanakla ilgilenmiyor Uydu alıcı üyeliğiniz boyunca kullanımınıza sunuluyor, üyelik bitince geri iade edeceksiniz.
    Playoff'u seyredecekseniz şimdi almanız lazım, sonradan teknoloji marketlerden paket satın alırsanız, onu hesabınıza tanımlatıp aylık ödemelerinizi düşürebilirsiniz.

• Aman ha uzak durun, playoffları gidin kahvede yada barda izleyin, ne ödeyeceğinizi bari bilirsiniz. Benim gibi hediye kazanıp da sonradan 98 TL fatura keserler. Ayrıca 6 senelik üyeyim, bu başıma gelen ilk olay değil. Ayrıca yardım konusunda yazan arkadaş için şunu söyleyebilirim. 1. Hukuki olarak bildiklerinizi yada tüyoarınızı yazarsınız, 2. Sadece bana yapılmadığını ispatlamak için siz de aynı durumu yaşamışsanız, sizi örnek vererek elimi güçlendirebilirim. Saygılar.
  • benimde aile paketini kapatıp,ligtv uyesiyken sampiyon paketine gecirmişler 5 tl zam koymuslar.2 ay daha izleyip play off ları kapattırsammı karar veremedim.39,90 tl odeyecegim..sizce ne yapayım
  • Evet arkadaşlar beni eleştirenler bu ayki faturalarını bir incelesinler. Finaller için yaklaşık 75 TL fatura etmişler herkese. Twitter yıkılıyor ama hala bazıları hala digiturkü savunuyor. Adamalr ettikleri zararı bizden fitil fitil çıkarmaya çalışıyorlar..
  • Evet işte bir lig tv üyesinin TV'si:)

Digiturk'u kapattırma blöfü..
  • Digiturk mu yıl 2012 lig tv paralı mı thugspor , trgoals
  • merhaba arkadaşlar...

2010 yılı nisan ayında 39,90 dan bu kampanyaya üye olmuştum...

yeni sunulan teklifleri istemeyip aboneliğimi sonlandırdım... yaklaşık 3 aydır dondurmuştum yayınları...
    şimdi iptalden sonra ekipman iadesinde çanakta dahil olmak üzere herşeyi istiyorlar...
    sözleşmemi bulamadım ne yazdığına bakmak için...
    bu kampanyada yanlış hatırlamıyorsam çanak ve uydu alıcısı hediye idi...
    bu konuda bilgisi olan arkadaşım yardımcı olursa çok sevinirim..
    şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.