Şimdi Ara

Digiturk'u kapattırma blöfü.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
12.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waywedie

Gerçi ben blöf yapmamıştım, çok sinirlendirdiler kapatmak için dün faksı çektim bugün aradılar. Standart paket + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketi + hd için 49.50 TL fiyat verdiler. Spor extra içinde 4 TL istiyorlar.

İyi fiyat mı bilemedim.

Eğer size 2 veya 3 ay fatura ödemeyin dedilerse fiyat çok iyi, eğer 2-3 ay ücretsiz yayın teklif edilmediyse ekstra bir indirim yok.Belirttiğiniz paket 62,99 TL 4 TL.de HD fiyatı isteniyor, toplamda 67 TL.

Size fatura ödemeden 2-3 ay ücretsiz yayın vermedilerse 49,50 X 12 = 594 TL. Bana ve diğer abonelere sunulan pakette 3 ay fatura yok 9 ay 66,99 TL olarak hesaplarsak 66,99 x 9 = 602,91 TL.
  • Zaten hesapladım. Yeni üyeler için spor paketlerinde 6 ay %50 indirim var. Üzerine birde 6 ay ücretsiz spor ekstra paketi veriyorlar. Yarın arayacak çakallar bende reddeceğim. Bakalım reddemeyeceğim bir teklif yapabilecekler mi?
  • Spor paketlerindeki 6 aydan haberim yoktu, ay başında ilk 3 ay %50 indirim vardı. Bir bakayım 6 aylık %50 indirim ve 6 ay spor extra hediye kampanyasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

arkadaşlar bir kaç yıldır digiturk hep kontrat sonlarında arar zamlı fiyat söylerdi. bende istemiyorum ozaman kapatın derdim ve sonunda eski fiyat ya da çok küçük bir farkla devam edin diye telefon gelirdi.

şu anda olay değişti mi yoksa bu durum devam ediyor mu? demek istediğim beni yine aradılar 39 liralık paketimi 65 liraya çıkartmak istediler. bende bu şekilde devam etmeyeceğimi söyledim onlarda tamam ozaman ayın üçünde yayınınızı donduruyoruz sizde faksınızı çekin dediler. faksı çektikten sonra daha cazip teklif alan oldu mu yoksa direkt kapatma işlemleri gerçekleşti mi? benim kararım kesin artık ya uygun bi fiyat verecekler ya da turksat uydu yayınına geçicem.

yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

Digiturk eski çalışanıyım, ayrılalı 5 ay falan oldu daha doğrusu. Bir sorunuz olur ise çekinmeden mesaj atabilirsiniz. Birkaç kişinin imdadına koşmuştum, yardımcı olduğumdan dolayı memnunum. Bilgi güvenliği dahilinde size de yardımcı olurum. :)

• Kabül etmedim, 2 ay ücretsiz aylık 54 TL teklif ettiler onu de etmedim. O zaman kapatmayın, nisan ayında en düşük pakete düşürelim bir aylık sinema paketi verelim dediler onu da etmedim. Teledünyaya geçeceğimi öğrenince giriş paketi + keyif paketi + hd verelim 18 TL' den dediler. Bende sizin 29 TL' lik paketinizle aşağı yukarı aynı kanallar hemde HD paketiyle 12.50 TL olduğunu söyleyip onu da kabul etmedim.

En sonunda neden ayrılmak istediğimi ve benim için en önemli kanalı sordular. Bende haksız yere play off maçları için talep edilen 166 TL nedeniyle ayrılmak istediğimi ve Lig TV' nin benim için önemli olduğunu belirttim. Donduralım ya da devredin demediler muhtemelen kapanmadan çalışıp yeni bir teklifle daha gelecekler.

Bu adamların en uyuz olduğum yönü karşılarındakini salak yerine koymaları. Arayıp aman play off maçlarını izleyemeyeceksiniz mağdur olmayın size 12 ay taahhütlü paket verelim diyorlar. İki kere mağdur ettiniz beni öyle kolay kolay taahhüt alamazsınız. Ha yaparsınız cazip bir teklif o zaman değerlendiririz.

• Bu donemde play off arefesinde su doneme dek kimse liste fiyatlari ve klasik 3 ay fatura odemeyin filan teklifleri disinda teklif alamadi. Zaten sanirim bu konuda bir karar aldilar. Ben pek sanmiyorum tekrar lig tv ile ilgili dusuk fiyatli teklif islerine giriseceklerine.
  • Keyifleri bilir. O zaman kapatırır gider dışarda arkadaşlarla izlerim maçları. Play off' lar elbet bitecek o zaman görürüm onları.
  • arkadaşlar 7 yıllık üyeyim. Lig tv ve dizi kanalları yok diğer tüm kanallar var salon filmleri sınırsız. 55 tl nasıl sizce.
  • Indirimleri ile ilgili sorun cikanlar aslinda uzulmesin , cunku digiturk un fiyat olarak dusuk ya da yuksek ama adil ve esit bir politika izlemesi kendisi icin daha hayirli olacaktir. Bazi suana dek ucuza izleyebilenler icin (ben dahil) bu belki antipati yaratabilir ama faturalari ile ilgilenmiyor diye binlerce insanin 2-3 kat fazla para odemesi de zaten carpik bir sistemdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelimeyounu

quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

arkadaşlar bir kaç yıldır digiturk hep kontrat sonlarında arar zamlı fiyat söylerdi. bende istemiyorum ozaman kapatın derdim ve sonunda eski fiyat ya da çok küçük bir farkla devam edin diye telefon gelirdi.

şu anda olay değişti mi yoksa bu durum devam ediyor mu? demek istediğim beni yine aradılar 39 liralık paketimi 65 liraya çıkartmak istediler. bende bu şekilde devam etmeyeceğimi söyledim onlarda tamam ozaman ayın üçünde yayınınızı donduruyoruz sizde faksınızı çekin dediler. faksı çektikten sonra daha cazip teklif alan oldu mu yoksa direkt kapatma işlemleri gerçekleşti mi? benim kararım kesin artık ya uygun bi fiyat verecekler ya da turksat uydu yayınına geçicem.

yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

Digiturk eski çalışanıyım, ayrılalı 5 ay falan oldu daha doğrusu. Bir sorunuz olur ise çekinmeden mesaj atabilirsiniz. Birkaç kişinin imdadına koşmuştum, yardımcı olduğumdan dolayı memnunum. Bilgi güvenliği dahilinde size de yardımcı olurum. :)

hd yayın+ligtv izlemenin en ekonomik yasal yöntemi ne sizce..ben sezon başlamadan önce saturn ve media markt kampanyalarında daha uygun bir kampanya görmedim..saturnde falan her sene bu kampanyalar yapılıyormu??dt neden kendi benzer bir kampanya düzenlemiyor...play-off+gelecek sezon maçları dahil aylık 40 tlye gelen bir kampanya seyirciye uyar..benim çevremde bir sürü kişi var bu şekildeki kampanyadan hemen abone olacak...taahhüt verip abone olmakta yorumlara bakılırsa pek mantıklı değil...abone olmak kolay ıptal ettirmek zor....ligimizin durumu,insanımızın gelir durmuda göz önüne alınırsa dt pahalı...ben bıraz önce arayıp sordum hd yayın eutelsat üzerinden aylık 63 tl
    6 ay 32tl,12 ay 63 tl...yüzde 50 indirim kampanyası sözüm ona....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirayy -- 20 Mart 2012; 13:56:27 >

• Yeni teklifleri standart+ 2 adet keyif+ şampiyonlar paketi 12 ay taahhütlü, ilk 3 ay ödemesiz 58,90 TL. HD için 4 Spor Ekstra için 6 TL daha istiyorlar. HD için hala ekstra ücret istiyorlar. Bunu da kabul etmeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waywedie

Yeni teklifleri standart+ 2 adet keyif+ şampiyonlar paketi 12 ay taahhütlü, ilk 3 ay ödemesiz 58,90 TL. HD için 4 Spor Ekstra için 6 TL daha istiyorlar. HD için hala ekstra ücret istiyorlar. Bunu da kabul etmeyeceğim.

Bende o yzden kapattım. Hatta ilk 3 ay fatura ödemiyeceksiniz ama HD için 12 ay ücret ödemeniz lazım demişti ben tamam 9 ay HD ücreti 4 TL.yi ödeyim siz ilk 3 ayda bedava verdiğiniz yayınlarda HD.yide verin dedim kabul etmediler bende kapattım.
  • 2 aydır arıyorlar kapattım diye fiyat 65ten sonunda 39.90a düştü. şampiyonlar paketi + yerel kanallar turksat uzerinden dediler ve ilk 3 ay ödemesiz. Nasıl sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DivingDeep

2 aydır arıyorlar kapattım diye fiyat 65ten sonunda 39.90a düştü. şampiyonlar paketi + yerel kanallar turksat uzerinden dediler ve ilk 3 ay ödemesiz. Nasıl sizce?

Taahhüt süresini öğren 12 ay mı, 24 mü diye? Sonrası sana kalmış.
  • hocam eger dedigin gibi ilk 3 ay ödemesizse gayet iyi.

Ben daha geçen hafta aynı paketi 12 ay'lık 39.90'dan aldım. ilk 3 ay beleş falan degil.

9 ay x 39.90 'dan hesaplarsak yıl boyunca size aylık ortalama 30 TL'ye falan gelir.
    Daha ucuza LigTV izlemeniz cok zor bence.. kabul edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzykay -- 21 Mart 2012; 13:39:52 >
  • Arkadaşlar bende digitürk plus üyesiyim. (digitürk süper ligi aldığından beri üyesiyim. 8 - 10 yıllık yani) İki üç ay oldu bu lig tv 2 ve lig tv 3 ü kapattılar. Aradım neden kapattınız diye. Aboneliğiniz bu kanalları kapsamıyor dediler. Bunca zamandır neden izliyordum dedim. Promosyon olarak izletiyorduk biz size dediler. E ben spormax üyesiyim ve orda ingiltere ligi maçlarına aboneyim dedim. Açın o kanalı geri ben o kanalı izlemek istiyorum dedim. o kanal platformumuzdan ayrıldı dediler. Bu kanallar onun devamı değil yeni kanallardır dediler. Tamam açın o zaman dedim hayır 8 TL daha verirsen açarız dediler. Bi sürü bağrış çağrış telefonu yüzüne kapattım. kızın ne suçu varsa ama deşarj oldum :DD. Sonra ben bunları tüketici mahkemesine şikayet ettim. Bana gelen cevabi yazıda digitürk ün haklı olduğunu yaptınız sözleşmede kanal içeriğini değiştirme hakkına sahip olduklarına varar verilmiş. Digitürk avukatı onlara aynı şeyi söylemiş ve ikna etmiş onları. 3 Eylülde üyeliğim bitecek. Gidecem o günkü fiyatları alacam bayiden 3 de 2 fiyatına veya yarı fiyatına izlettirirseni devam edecem yoksa iptal edin diyeceğim. Sonrada bulabilirsem illegal yollardan izleyecem. Bulamazsan gider kafelerde izlerim haftada bir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim70 -- 21 Mart 2012; 19:00:26 >

• Son olarak 2 ay ödemesiz 59 TL' ye aktivasyon ücreti ödemeden bir yıl ücretsiz digitürk+ teklif ettiler. Neymiş görüntü kalitemi en üst seviyeye taşıyacaklarmış. Zamanında bana haber vermeden hd paketimi kapat şimdi tutuşunca digitürk+ teklif et. Neyse bugün üyeliğim sona eriyor ne halleri varsa görsünler.
  • Benim biten üyelik için bugün tekrar aradılar, 18 aylık taahütte
    ilk 6 ay : 39,50
    sonraki 12 ay : 58,90
    1 yıl HD+ hediye
    3 ay sinama paketi hediye
    Kurulum ve aktivasyon ücretsiz

Teklifi kabul ettim, gelip kurulumuda yaptılar, görüntü kalitesi olarak pek bişey beklemeyin HD+ kutudan.
  • İyi de bu sadece Digiturk'te yok ki D-Smart'da aynı...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.