Şimdi Ara

Digiturk'u kapattırma blöfü.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
12.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reset45

değerli arkadaşlarım juju ve danger eğer bir sakınca yok ise mesleklerinizi bağışlarmısınız?

Mesleğimizin konuyla alakası ne ?
  • Ben bizim icin bunun iyi olduguna katilmakla birlikte (cunku 2001 den beri uyeyim) malesef yayinci acisindan bunu kabul etmenin imkansiz oldugunu dusunuyorum ,kendisini koruyan kalkanin da bizim ellerimizle imzaladigimiz sozlesmeler oldugunu soyluyorum. Isteklerde fark yok , ama olabilirligi ortaya koyarken amaclanan noktaya ulasabilecegimizi dusunmedigimizden bunun sebeplerini ortaya koydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

değerli arkadaşlarım juju ve danger eğer bir sakınca yok ise mesleklerinizi bağışlarmısınız?

her ikiniz de alanında uzman insanlara benziyorsunuz Doktor mühendis bankacı kısacası okumuş iki insan gibi hatta nedeni insan diyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

arkadaşlar bir kaç yıldır digiturk hep kontrat sonlarında arar zamlı fiyat söylerdi. bende istemiyorum ozaman kapatın derdim ve sonunda eski fiyat ya da çok küçük bir farkla devam edin diye telefon gelirdi.

şu anda olay değişti mi yoksa bu durum devam ediyor mu? demek istediğim beni yine aradılar 39 liralık paketimi 65 liraya çıkartmak istediler. bende bu şekilde devam etmeyeceğimi söyledim onlarda tamam ozaman ayın üçünde yayınınızı donduruyoruz sizde faksınızı çekin dediler. faksı çektikten sonra daha cazip teklif alan oldu mu yoksa direkt kapatma işlemleri gerçekleşti mi? benim kararım kesin artık ya uygun bi fiyat verecekler ya da turksat uydu yayınına geçicem.

yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.

arkadaşım sene başında bende böle yapmıştı şubata kadar eski fiyattan devam eet fakat yine zam yapmak istediler bende iptal ettirdim bu sefer blöfümü yemediler ve kappattılar:

• quote:

Orijinalden alıntı: jujuuu

Ben bizim icin bunun iyi olduguna katilmakla birlikte (cunku 2001 den beri uyeyim) malesef yayinci acisindan bunu kabul etmenin imkansiz oldugunu dusunuyorum ,kendisini koruyan kalkanin da bizim ellerimizle imzaladigimiz sozlesmeler oldugunu soyluyorum. Isteklerde fark yok , ama olabilirligi ortaya koyarken amaclanan noktaya ulasabilecegimizi dusunmedigimizden bunun sebeplerini ortaya koydum

Olabilirlik olarak, tabiki olabilir. Bunu bir çok firma "sadakat" kartlarıyla yapıyor, harcama yaptıkca puan veya bonus birikiyor bunları indirim yada ücretsiz ürün alarak kulllanabiliyoruz. Zamanında digide bunu yaptı, + Puan sistemi varken üyelik yılına, fatura bedilene göre farklı katsayılarla puan kazanımı vardı ve bu puanlarla ister tematik kanallar ister hediyeler alınabiliyordu.

Hee şimdi biz burda bunları yazıyoruz diye yaparlarmı ? Hayır yapmazlar.

Benim size muhalafet olduğum konu, siz bana " Mal diginin istediğine 50 TL.den verir istediğine 40 TL.den. Siz 50 TL olarak sözleşme yaptıysanız 40 TL.ye izleyen olduğu zaman hiç bir hak talep edemezsiniz " demenizden. Benimde size cevabım, "Mal diginin Ali'ye pazarlıkla 50 TL. Veli'ye 45 TL Hasana yapılan pazarlık sonucu 60 TL.ye satar buna da siz hiç bir şey diyemezsiniz" dir. Sonuçta ikimizde sabit fiyat uygulaması istiyoruz, siz yapılan pazarlıklarda minimum seviye neresi ise herkez o fiyattan izlesin derken, ben yapılan kampanyala daha önce taahüt altında olan aboneye aleyhine degil, ayrımcılık olacaksa lehine olmalı diyorum.

Ben uslubunuzdan ve seviyeli bilgi paylaşımınızdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

her ikiniz de alanında uzman insanlara benziyorsunuz Doktor mühendis bankacı kısacası okumuş iki insan gibi hatta nedeni insan diyelim.

Dostum Doktor, mühendis veya bankacı olmak mühim değil, bunlar kartvizitte bir etiket olmaktan başka bir şey değil. Önemli olan insan olabilmek...
  • juju ve dangerous arkadaşlar...

içerik, üslup ve seviye açısından bizlere bu denli güzel bir tatışma ve paylaşım ortamı sağladığınız için sizlere çok teşekkür ederim.. eminim bu sayfayı takip eden bir çok arkadaş da benimle aynı fikirdedir...

çok teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

juju ve dangerous arkadaşlar...

içerik, üslup ve seviye açısından bizlere bu denli güzel bir tatışma ve paylaşım ortamı sağladığınız için sizlere çok teşekkür ederim.. eminim bu sayfayı takip eden bir çok arkadaş da benimle aynı fikirdedir...

çok teşekkürler..

Estagfurullah
  • Yan oda uyeliklerine ait uydu alicisini kapi disina bir yere kurmanin yasal anlamda problem doguracagi bir madde var mi sozlesmelerde ? Kullananlar icin soruyorum
  • Arkadaş nasıl bir ruh haline dönüştüm ya. Dsmart hd var gayette memnunum ama, lig tv izlemek istiyorum. Resmen digiturk almaktan korkuyorum acaba başıma ne gelecek diye. Hd görüntüsü iyi mi, lig tv yanında zorla bilmem şu paketi alacaksın, 1-2 sene sonra nasıl bir zam koyacaklar vs. Öff
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greenberet83

Arkadaş nasıl bir ruh haline dönüştüm ya. Dsmart hd var gayette memnunum ama, lig tv izlemek istiyorum. Resmen digiturk almaktan korkuyorum acaba başıma ne gelecek diye. Hd görüntüsü iyi mi, lig tv yanında zorla bilmem şu paketi alacaksın, 1-2 sene sonra nasıl bir zam koyacaklar vs. Öff

İkisinide kullanan biri olarak, maç benim için önemli değil diyorsan Dsmart derim. HD kalitesi olarak daha üstün, ulusal kanal olarak daha fazla HD kanal var.

Ligtv HD seyretmek için dediğiniz gibi giriş paketi ve en az 2 ek paket almanız lazım. SD Ligtv 39,90 iken HD 62,99 TL. ( şampiyonlar paketi )

LCD ve LED tvlerde çamur gibi SD maç yayını seyretmemek için aylık 23 TL fazla ücret ödemeyi kabul etseniz dahi Türkiye liglerindeki HD görüntüyle, İngiltere, italya veya ispanya liglerinden bir maç seyredince bizimki HD ise onlar 4K dersiniz, aradaki fark o kadar bariz.

HD çözünürlük : 1920 x 1080
    4K çözünürlük : 4096 X 3072

• quote:

quote:

Arkadaş nasıl bir ruh haline dönüştüm ya. Dsmart hd var gayette memnunum ama, lig tv izlemek istiyorum. Resmen digiturk almaktan korkuyorum acaba başıma ne gelecek diye. Hd görüntüsü iyi mi, lig tv yanında zorla bilmem şu paketi alacaksın, 1-2 sene sonra nasıl bir zam koyacaklar vs. Öff

İkisinide kullanan biri olarak, maç benim için önemli değil diyorsan Dsmart derim. HD kalitesi olarak daha üstün, ulusal kanal olarak daha fazla HD kanal var.

Ligtv HD seyretmek için dediğiniz gibi giriş paketi ve en az 2 ek paket almanız lazım. SD Ligtv 39,90 iken HD 62,99 TL. ( şampiyonlar paketi )

LCD ve LED tvlerde çamur gibi SD maç yayını seyretmemek için aylık 23 TL fazla ücret ödemeyi kabul etseniz dahi Türkiye liglerindeki HD görüntüyle, İngiltere, italya veya ispanya liglerinden bir maç seyredince bizimki HD ise onlar 4K dersiniz, aradaki fark o kadar bariz.

Yayin bitrate leri yuksek HD leri diger uydulardan gorseniz suanki digiturk HD ye icinizden SD muamelesi yaparsiniz kesin.

• quote:

quote:

quote:

Yayin bitrate leri yuksek HD leri diger uydulardan gorseniz suanki digiturk HD ye icinizden SD muamelesi yaparsiniz kesin.

Yapmadığımı söyleyen oldumu

• Bu herifler 12 senedir esas zokayi buradan yutturuyorlar izleyiciye zaten. Kirala eutelsattan ucuzcu fransiz dar bant genisligini . Bize wav formati yerine 1/10 luk mp3 u kitle goruntu manasinda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yapmadığımı söyleyen oldumu

D-smart hd kanalları da o kadar iyi değil. Al birini vur ötekine misali. Şimdi hocam hesap kitap yapıyorum size de bir danışayım.

D-smart full hd 40 lira
    2 mbit internet sınırsız ttnet 70 lira

şimdi ben dsmart internetle birlikte full paket 74 lira alsam. Ttnet öbür ay bitiyor devam etmeyecem.
    digiturk lig tv hd alsam 64 lira

hemen hemen aynı paraya hem lig tvhd hem de diğer odaya d-smart bağlamış oluyorum aynı zamanda 2 mbit sınırsız internet.
    Evde bir televizyon var hanımla kavga edip duruyoruz. Bu ay lcd alıp onu da digiturke bağlatmak istiyorum.

Bir öğretmen için biraz fazla olacak tek eğlencemizde bu var diye düşünüyorum. Yıllardır hayalim lig tv yi evimde izlemek. Ama digiturke bulaşmaya korkuyorum. Ne dersiniz.

• quote:

D-smart hd kanalları da o kadar iyi değil. Al birini vur ötekine misali. Şimdi hocam hesap kitap yapıyorum size de bir danışayım.

D-smart full hd 40 lira
    2 mbit internet sınırsız ttnet 70 lira

şimdi ben dsmart internetle birlikte full paket 74 lira alsam. Ttnet öbür ay bitiyor devam etmeyecem.
    digiturk lig tv hd alsam 64 lira

hemen hemen aynı paraya hem lig tvhd hem de diğer odaya d-smart bağlamış oluyorum aynı zamanda 2 mbit sınırsız internet.
    Evde bir televizyon var hanımla kavga edip duruyoruz. Bu ay lcd alıp onu da digiturke bağlatmak istiyorum.

Bir öğretmen için biraz fazla olacak tek eğlencemizde bu var diye düşünüyorum. Yıllardır hayalim lig tv yi evimde izlemek. Ama digiturke bulaşmaya korkuyorum. Ne dersiniz.

Kişisel fikrimi sorarsanız;

smile interneten memnun olanda var memnun olmayanda, kullanmadığım için fikir beyan edemicem. Hem Ligtv seyredeyim hemde maliyeti az olsun diyorsanız nasıl olsa yeni bir tv alıcam demişken maliyeti düşük olan HD ready Tv alırsanız sonrasında turksat üzerinden HD olmayan Ligtv için, 39,99 TL.ye şampiyonlar paketini ( FB,GS,,BJK,TS Bursa maçları) yada tüm maçları 47,99 TL.ye seyredersiniz.

Dsmart digi kıyaslamasında; Ulusal kanallarda HD olarak Dsmart önde KanalD ve Star Dsmart'ta TRTHD AtvHD ve AHaber HD iki platformdada var Show tv Digitürkte.

• Dangerous arkadaşa katılıyorum.

bende de benzer bir abonelik var.
    LigTv için Turksat uzerinden sampiyonlar paketi aldım (39.99 TL)
    Öbür odada da Dsmart Hd olarak eglence paketine de 22.99 Tl veriyorum

Toplamda 63 TL'ye yani gunde 2 TL'ye tüm Tv ihtiyacımı karışılıyorum.. Greenberet83'ün dediği gibi başka bir luksum de olmadığı için varsın bu kadar olsun..

Digiturk'ü sadece ligtv için istiyorsanız ve maçları HD izleme gibi bir talebiniz yoksa kesinlikle turksat uzerinden abone olmanızı tavsiye ederim.
    En azından durmadan yok o paketi alın yok bu paketi alın, paket yükseltin falan gibi taleplerle karşılaşmıyorsunuz. ayrıca bildiginiz gibi Eutelsat uzerinden ligtv izlemek için mutlaka en az 3-4 paket alma zorunlulugu var.
  • Yeni Tv. alacam demiş arkadaş, bu devirde HD olmayan cihaz alınmaz ama HD ready eski teknoloji olmasında çok daha makul fiyatlarla alınabilir ve SD performansı HD Tv.den daha iyi olacaktır.

Ekonomi ön planda olcağı için HD ready Tv. ve Turksat'tan ligtv aboneliği yanınada HD Tv. için HD smart ( internetli veya internetsiz)
  • mavimax hd kanallar + belgesel kanalları + muzik kanallaı+lig tv sezon sonuna kadar= 39.90 tl oduyorum.

lig tv istemedim bana film hd kanalları acın yeterli benim ıcın dedim.2010-2012 ocak 2 yıllık tahaahutlu digiturk abonesi oldugumdan lig tv yi sezon sonuna kadar bedava verdiler.

bu digiturk tamamen kişiye ozel paket yapıyor.

biraz bilöf yapın ilk basta mırım kırım sonra hemen telefon acıyorlar size soyle teklifimiz var diye.
  • Gerçi ben blöf yapmamıştım, çok sinirlendirdiler kapatmak için dün faksı çektim bugün aradılar. Standart paket + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketi + hd için 49.50 TL fiyat verdiler. Spor extra içinde 4 TL istiyorlar.

İyi fiyat mı bilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.