Şimdi Ara

Digiturk'u kapattırma blöfü.. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
153
Cevap
1
Favori
12.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: secooo
    Size 6 ay önce bu teklifi yapmışlar sanırım. Bu sezon daha farklı strateji uyguluyorlar. Ama ben sizin teklifi örnek göstererek direneceğim :) kabul etmezlerse cihazı ertesi gün teslim edeceğim. Zaten kafamda çoktan bitirmiştim digitürkü

Ben yenileme yaparkende aynı şeyler geçerliydi ve az çok dediklerinde haklıydılar standartı yakalamışlardı. Benim taahütüm bitti yenilemek için size sunulan paketi sundular kabul etmeyince üyeliğim sonlandı daha sonra ayın 20 - 25. gibi bu teklifle gelince kabul ettim.

Yani üyeliğimi sonlandırdım, blof yapmadığımı gördüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Ben yenileme yaparkende aynı şeyler geçerliydi ve az çok dediklerinde haklıydılar standartı yakalamışlardı. Benim taahütüm bitti yenilemek için size sunulan paketi sundular kabul etmeyince üyeliğim sonlandı daha sonra ayın 20 - 25. gibi bu teklifle gelince kabul ettim.

Yani üyeliğimi sonlandırdım, blof yapmadığımı gördüler

Benim taahhütüm bitti ve ben de bana sundukları teklifi kabul etmedim 3 ekimde kapattırdım. Bugün aradıklarında da aynı teklifle geldiler bu sefer 3 ay ödemesiz seçeneğini sundular. Düşünmek için zaman istedim,internettende araştırıp nasıl daha makul fiyata çekebilirim görmek istedim.
    Allah'tan sizin teklifi gördüm de örnek gösterebileceğim bir koz geçti elime. Kabul etmezlerse de zaten benim açımdan problem yok. Bu arada merak etmeyin isminizi söylemem

• quote:

Orijinalden alıntı: secooo
    Benim taahhütüm bitti ve ben de bana sundukları teklifi kabul etmedim 3 ekimde kapattırdım. Bugün aradıklarında da aynı teklifle geldiler bu sefer 3 ay ödemesiz seçeneğini sundular. Düşünmek için zaman istedim,internettende araştırıp nasıl daha makul fiyata çekebilirim görmek istedim.
    Allah'tan sizin teklifi gördüm de örnek gösterebileceğim bir koz geçti elime. Kabul etmezlerse de zaten benim açımdan problem yok. Bu arada merak etmeyin isminizi söylemem

Söyleyebilirsiniz benim onlardan korkum yok

Aynı şartlardayız, banada iptal sonrası bu teklifi sundular tek fark 18 ay olması yoksa 12 aylık paket kafa kafaya geliyor pek fark yok arıca 3 ay bedava ile 6 ay %50 aynı şey Tamammen laf kalabalığı yapıp abonenin kafasını karıştırıp onayı almaya bakıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

Orijinalden alıntı: waywedie

HD dahil mi bilmiyorum ama dahil olsa bile pahalı. Yıllık 500 TL' ye HD dahil satan teknomarketler var.

Eğer teknoloji marketlerdeki paketleri incelerseniz pekte bir avantajı yok laf oyunlarıyla daha pahalı hale bile geliyor. Mesala Lig tv dahil paket diyor inceliyorsunuz 1 ay hediye, yada taraftar paketi veriyor 3 büyüklerden birini izliyorsunuz, şampiyonlar paketi alacam derseniz daha pahalıya patlıyor.

Tıpkı reklamlarda lig tv 29.90 veya 39.90 TL diye dediği gibi kandırmacadan öteye değil. Hee bazen saturn yada electro world de hediye çekli kampanya oluyor, standart fiyat ama hediye çekini totalden düşersen hesaplı oluyor ama onuda genelde sezon başında yapıyorlar.

Ben Bimeks' ten 489 TL' ye almıştım. 1 yıl giriş+ 2 adet keyif paketi + şampiyonlar paketi+ HD. Hepsi bir yıllık ve kurulum aktivasyonda dahil. Kampanyaları takip etmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: waywedie
    Ben Bimeks' ten 489 TL' ye almıştım. 1 yıl giriş+ 2 adet keyif paketi + şampiyonlar paketi+ HD. Hepsi bir yıllık ve kurulum aktivasyonda dahil. Kampanyaları takip etmek lazım.

Bu sezonmu aldınız ?
  • Evet temmuz sonunda Bimeks kampnyasından aldım. Hatta ilk başta 450 TL idi, 400 TL' ye bile alanlar olmuş. Marmara Forum başlığı var orada bugün Bimeks' te 499 TL 10 ay taksit diyor. Araştırın isterseniz.
  • 549 TL şu anda. Bayilerinde de peşin ödemede bir miktar indirim oluyor ama işin içinde digi olduğu için peşin ödemeli işlem yapmak istemiyorum 8 - 9 senede 1 kere Ereyon.com dan şifre aldım ona peşin ödedim. Bir de vestelden uydu alıcılı ligtv almıştım onu peşin ödedim. Onun haricinde hep faturalı devam ediyorum.

Fiyat şu anda aylık 45 TL.ye geliyor. Çağrı merkezide yaklaşık aynı fiyatı istemiş 66X9 = 594 TL. peşin ödeme farkını hesaba katarsan kafa kafaya ve çağrı merkezi HD+ veya 3 yada 6 aylık spor extra paketide teklif edince daha hesaplıya gelir.

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?uid=122599#specs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dangeraus -- 15 Ekim 2012; 17:37:06 >

• digitürkte iptal faksı çekip üyeligininiz ay sonu kapanacaktır diye mesaj gelen arkadaşıma az önce digitürkten mesaj geldi taahhutunuz indirimli fiyattan uzatılıcaktır diye diginin yeni oyunumu bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

digitürkte iptal faksı çekip üyeligininiz ay sonu kapanacaktır diye mesaj gelen arkadaşıma az önce digitürkten mesaj geldi taahhutunuz indirimli fiyattan uzatılıcaktır diye diginin yeni oyunumu bu

Bana en son taahüt bitiminde uyeliğiniz bitiyor indirimli fiyattan yararlanmak için arayın diye SMS atmışlardı, arkadaşınıza da aynı mesajmı geldi yoksa üyelik dondurma mesajından sonra "üyeliğiniz uzatıldı" mesajı geldi

Üyelik uzatıldı olması mantıksız ve imkansız, elinde çektiği fax ve gelen cevap olduktan sonra islak imzalı veya ses kayıtlı yeni üyelik taahütü olmadığı sürece digi yeni abonelik yapamaz yapsada TSHH ne şikayet edip para ödemez.

• benim sorularım olacaktı cevap verirseniz çok iyi öncelikle digitürk müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum sürekli meşgul benim paketde bu 3 kanal var ligtv ligtv2 ligtv3 şimdi 3dtv aldım biliyorsunuz ki haftada bir maç 3d maç veriyorlar ben nasıl izleyecem 3boyutlu hangi pakete geçmem lazım ben sadece maçları izlemek istiyorum film filan istemiyorum şuanda 67tl ödüyorum sadece bu 3 kanala şimdi ben aynı fiyata 3d izlemek istiyorum digitürke nasıl ulaşırım onler bizi arasa digitürk bizi aradığında ne diyelimde aynı fiyata 3d izleyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

benim sorularım olacaktı cevap verirseniz çok iyi öncelikle digitürk müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum sürekli meşgul benim paketde bu 3 kanal var ligtv ligtv2 ligtv3 şimdi 3dtv aldım biliyorsunuz ki haftada bir maç 3d maç veriyorlar ben nasıl izleyecem 3boyutlu hangi pakete geçmem lazım ben sadece maçları izlemek istiyorum film filan istemiyorum şuanda 67tl ödüyorum sadece bu 3 kanala şimdi ben aynı fiyata 3d izlemek istiyorum digitürke nasıl ulaşırım onler bizi arasa digitürk bizi aradığında ne diyelimde aynı fiyata 3d izleyelim

Sİzin bir şey yapmanıza gerek yok, ligTv üyesi olduğunuz için 399 nolu kanalda yayınlanacak maçları izlersiniz. Hatta şu anda 399 nolu kanalda yayınlanmakta olan programlarıda izlersiniz

• bana üyelik iptalinden 2 ay geçmiş cihaz teslimi için tel beklerken yapılan ve kabul ettiği teklif standart sanırım: 1 yıl digitruk plus +hd giriş 2 keyif şampiyonlar paketi +6 ay spor extra 3 ay ücretsiz 9 ay 61.99 (aylık 46 ya geliyor)
  • Her ay 15 TL ödüyorum her hangi bir pakete üye değilim 5 yıldır aboneyim. Bugün kapattırmak için aradım fax çekmem gerekiyormuş birde 35 lira ücret ödemem gerekiyormuş çünkü spor paketine üyeymişim telefonuma mesaj gelmiş bende kabul etmişim. Halbuki hiç bi pakete üye değilim.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.