Şimdi Ara

Digiturk'u kapattırma blöfü.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
12.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Adorer

iptal faksı çektim biraz önce mesaj geldi telefonuma yayınlarınız 03.11.2012.tarihinde kapanacaktır mevcut üyelik haklarınız 2 ay saklı kalacaktır diye bu 2 ay üyelik hakları saklı kalacaktır ne demek oluyor 2 ay sonra açılacakmı yayınlarım

2 ay içerisinde iptalden vazgeçerseniz,devam edebiliyorsunuz.2 ayın sonunda bilgileriniz tamamen siliniyor.Bana bu şekilde söylenmişti.Ayrıca kutunuzu ve kartınızı teslim etmeniz gerekiyor mu öğrenin eğer öğrenmediyseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sokarca_

quote:

iptal faksı çektim biraz önce mesaj geldi telefonuma yayınlarınız 03.11.2012.tarihinde kapanacaktır mevcut üyelik haklarınız 2 ay saklı kalacaktır diye bu 2 ay üyelik hakları saklı kalacaktır ne demek oluyor 2 ay sonra açılacakmı yayınlarım

2 ay içerisinde iptalden vazgeçerseniz,devam edebiliyorsunuz.2 ayın sonunda bilgileriniz tamamen siliniyor.Bana bu şekilde söylenmişti.Ayrıca kutunuzu ve kartınızı teslim etmeniz gerekiyor mu öğrenin eğer öğrenmediyseniz.

bu üyeligimi kapatıp bimeks kampanyasından yeni üyelik alacagım uydu alıcıyı teslim etmicem o yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bu üyeligimi kapatıp bimeks kampanyasından yeni üyelik alacagım uydu alıcıyı teslim etmicem o yüzden

Yeni üyelikte yeni ekipman verilir, siz isterseniz önce bimeksle konuşun sonrada elinizdeki ekipmanı teslim edin. Teslim etmediğiniz ekipmandan dolayı ceza ödemek zorunda kalmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

quote:

quote:

Yeni üyelikte yeni ekipman verilir, siz isterseniz önce bimeksle konuşun sonrada elinizdeki ekipmanı teslim edin. Teslim etmediğiniz ekipmandan dolayı ceza ödemek zorunda kalmayın.

evet haklısın dedigin gibi yapiyim

• quote:

+1

bugün aramışlar duymadım. Taahhütsüz aylık 5 takımlı hd için bana 71 tl fiyat verdiler. 45-50 Tl arası ok derlerse devam, yoksa kapatacağım. Daha fazla edeceğini düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beholder

quote:

+1

bugün aramışlar duymadım. Taahhütsüz aylık 5 takımlı hd için bana 71 tl fiyat verdiler. 45-50 Tl arası ok derlerse devam, yoksa kapatacağım. Daha fazla edeceğini düşünmüyorum.

71 tl'nin içinde hangi paketler mevcut 2 keyif sporextra hd yayın bedelimi

• Aylık taahhütlü 62 TL + HD için 4 TL istediler, iptal faksı çektim, SMS onayı geldi. 03/11/2012 de kapanacak benim de.

• quote:

quote:

quote:

+1

71 tl'nin içinde hangi paketler mevcut 2 keyif sporextra hd yayın bedelimi

bilmiyorum. Enterese etmiyor zaten, haftada bir bjk maçına bakar bitince uydu kablosunu dremaboxa takan biri olarak hiç bir fikrim yok.

• Taciz telefonları başlamıştır :)

79'dan 71'e oradan 64'e indiler. Hedef 45 TL.

Adama 46 lira bile vermem işinize gelirse dedim, uzatmadı kapadı. Muhtemelen kabul etmeyecekler ama saditçe bir zevk veriyor bana fiyat kırmak.
  • quote:

Taciz telefonları başlamıştır :)

Adama 46 lira bile vermem işinize gelirse dedim, uzatmadı kapadı. Muhtemelen kabul etmeyecekler ama saditçe bir zevk veriyor bana fiyat kırmak.

Ucretsiz HD ve HD+ yanında spor ekstra verirler fiyatta 62,99 olur 3 ay fatura ödemeyin derler, olmadı 6 ay %50 indirim verirler fakat 45 TL fiyat vereceklerini sanmam
  • quote:

quote:

Taciz telefonları başlamıştır :)

Ucretsiz HD ve HD+ yanında spor ekstra verirler fiyatta 62,99 olur 3 ay fatura ödemeyin derler, olmadı 6 ay %50 indirim verirler fakat 45 TL fiyat vereceklerini sanmam

vermesinler. Valla hiç umurumda değil, bir şekilde yine izlerim o maçları ben
  • Teknımarketlerdeki kampanyaları takip et o zaman. Onlarda kampanyalar o fiyat civarında dolaşıyor.
  • Bugün aradılar. Şuan kullandığım paketi 3 ay ödemesiz 66 lira olarak teklif sundular. Şampiyonlar paketi ve iki adet keyif paketi. Düşünmek için süre istedim yarın 5 te arayacaklar. Sizce nasıl fiyat?
  • HD dahil mi bilmiyorum ama dahil olsa bile pahalı. Yıllık 500 TL' ye HD dahil satan teknomarketler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waywedie

HD dahil mi bilmiyorum ama dahil olsa bile pahalı. Yıllık 500 TL' ye HD dahil satan teknomarketler var.

Evet dahil hocam. Bence de fazla,fakat yeni bir standart getirip herkese aynı ücret getirmişlermidir diye sormuştum ama bahsi geçen firmanın Digitürk olduğunu unuttum bir anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: secooo

Bugün aradılar. Şuan kullandığım paketi 3 ay ödemesiz 66 lira olarak teklif sundular. Şampiyonlar paketi ve iki adet keyif paketi. Düşünmek için süre istedim yarın 5 te arayacaklar. Sizce nasıl fiyat?

En son paket yenilemi 18 aylık yaptım. 1 yıl (HD+) hediye + 3 ay sinema kanallları hediye + HD + şampiyonlar paketi + 2 keyif paketi ücret olarakta 6 ay %50 indirim 12 ay 62,99 TL.

Biraz daha direnin belirttiğim paket ve fiyata yakın teklif alırsınız.

Bende size söylenen pakete razıydım ama 3 ay fatura ödenmeyen dönemde sadece HD bedelini ödeyeceksiniz dediler ( 4 TL.idi sanırsam yani ilk 3 ay sadece 4 TL fatura çıkacak) Bende madem 3 ay bedava ise o HD bedelinide almayın dedim kabul etmediler. Bende tekliflerini kabul etmedim sonra yukarda saydığım teklifle gelince kıramadım kerataları, Onlar spor ekstra veriyordu ben sinema paketi ile değiştirttim.

• quote:

En son paket yenilemi 18 aylık yaptım. 1 yıl (HD+) hediye + 3 ay sinema kanallları hediye + HD + şampiyonlar paketi + 2 keyif paketi ücret olarakta 6 ay %50 indirim 12 ay 62,99 TL.

Biraz daha direnin belirttiğim paket ve fiyata yakın teklif alırsınız.

Bende size söylenen pakete razıydım ama 3 ay fatura ödenmeyen dönemde sadece HD bedelini ödeyeceksiniz dediler ( 4 TL.idi sanırsam yani ilk 3 ay sadece 4 TL fatura çıkacak) Bende madem 3 ay bedava ise o HD bedelinide almayın dedim kabul etmediler. Bende tekliflerini kabul etmedim sonra yukarda saydığım teklifle gelince kıramadım kerataları, Onlar spor ekstra veriyordu ben sinema paketi ile değiştirttim.

Siz baya iyi teklif almışsınız. Anladığım, 18 ay 62,99 Tl ödeyeceksiniz bunun da 6 ayı %50 indirimli öylemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: waywedie

HD dahil mi bilmiyorum ama dahil olsa bile pahalı. Yıllık 500 TL' ye HD dahil satan teknomarketler var.

Eğer teknoloji marketlerdeki paketleri incelerseniz pekte bir avantajı yok laf oyunlarıyla daha pahalı hale bile geliyor. Mesala Lig tv dahil paket diyor inceliyorsunuz 1 ay hediye, yada taraftar paketi veriyor 3 büyüklerden birini izliyorsunuz, şampiyonlar paketi alacam derseniz daha pahalıya patlıyor.

Tıpkı reklamlarda lig tv 29.90 veya 39.90 TL diye dediği gibi kandırmacadan öteye değil. Hee bazen saturn yada electro world de hediye çekli kampanya oluyor, standart fiyat ama hediye çekini totalden düşersen hesaplı oluyor ama onuda genelde sezon başında yapıyorlar.
  • quote:

Siz baya iyi teklif almışsınız. Anladığım, 18 ay 62,99 Tl ödeyeceksiniz bunun da 6 ayı %50 indirimli öylemi?

Aynen anladığın gibi ilk 6 ay 39,49 ödedim bu ay 58,99 geldi faturam.
  • quote:

quote:

Aynen anladığın gibi ilk 6 ay 39,49 ödedim bu ay 58,99 geldi faturam.

Size 6 ay önce bu teklifi yapmışlar sanırım. Bu sezon daha farklı strateji uyguluyorlar. Ama ben sizin teklifi örnek göstererek direneceğim :) kabul etmezlerse cihazı ertesi gün teslim edeceğim. Zaten kafamda çoktan bitirmiştim digitürkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secooo -- 15 Ekim 2012; 13:59:49 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.