Şimdi Ara

Digiturk'u kapattırma blöfü.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
12.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: waywedie

Gerçi ben blöf yapmamıştım, çok sinirlendirdiler kapatmak için dün faksı çektim bugün aradılar. Standart paket + 2 keyif paketi + şampiyonlar paketi + hd için 49.50 TL fiyat verdiler. Spor extra içinde 4 TL istiyorlar.

İyi fiyat mı bilemedim.

bunu yıllık tahaahüt fiyatı ile mi verdiler.
    Az önce bende kapatmak için aradım 61TL istediler, mediamarkttan alsam 41tl ye geliyor dedim bu fiyat hiç bir yerde yok dediler :)
    Şİmdi bende faks çektim kapatın diye bakalım ne olucak.
  • Bir yıllık taahhüt için verdiler ama o zaman şike süreci devam ediyordu. Şimdi vermezler. Ben iptal ettikten sonra temmuzda 480 TL' ye Bimeks' in paketini aldım, fatura taahhüt vesaire uğraşmıyorum.
  • ben de şu an giriş paket + lig tv (tüm maçlar) + 2 tane keyif paket + digiturk plus'ı 61 tl'ye izliyorum. 3 ekim de taahhütüm doluyor. fiyat ne kadar olur acaba? ona göre pazarlık yapacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anvil

ben de şu an giriş paket + lig tv (tüm maçlar) + 2 tane keyif paket + digiturk plus'ı 61 tl'ye izliyorum. 3 ekim de taahhütüm doluyor. fiyat ne kadar olur acaba? ona göre pazarlık yapacam.

Vallahi 67-70TL rahat bulur buarada 3ay koparmaya çalış hediyeni al
  • quote:

Orijinalden alıntı: savcı03

quote:

ben de şu an giriş paket + lig tv (tüm maçlar) + 2 tane keyif paket + digiturk plus'ı 61 tl'ye izliyorum. 3 ekim de taahhütüm doluyor. fiyat ne kadar olur acaba? ona göre pazarlık yapacam.

77 tl olacakmış devam edersem. ilk 3 ay ücretsiz filan verirlerse devam edilir. bakalım dilekçeyi faks çekeyim önce.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: savcı03

quote:

77 tl olacakmış devam edersem. ilk 3 ay ücretsiz filan verirlerse devam edilir. bakalım dilekçeyi faks çekeyim önce.

Benden nacizane bir tavsiye 5maça düşür ve 70TL yaptır yeter neden dersen cuma ve p.tesi yayınlanan örnek;
    Bolu-antalya maçı yani anadolu maçı Şifresiz zaten izliyorsun 5şampiyon+2de öyle denk geliyor 7maç canlı geri 2maç
    için 77TL-80TL VERİLMEZ ONUN YERİNE 70VER ÜSTÜNE SPOR EXTRA AL 12TL 5TL GELMİŞ OLUR SANA
    Hem bu yıl Ziraat türkiye kupasıda onlarda ne yapcan 9maçı...

• Bugun aradilar. 5 maca dusurdum mac sayisini. 62 tl fiyat verdiler. Ilk ay fatura yok. Bu sekilde anlastim. 2 keyif paket ve plus dahil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bugun aradilar. 5 maca dusurdum mac sayisini. 62 tl fiyat verdiler. Ilk ay fatura yok. Bu sekilde anlastim. 2 keyif paket ve plus dahil.

62 x 11 = 682 tl... 500 liraya mediamarktta aynı paket satılıyor zaten?? hata yapmışsın..
  • Plus mi mediamarkttaki? 120 tl plus ucreti, 30 tl aktivasyon. 650 tlye geliyo zaten. Kapat-ac sikintisi da cabasi.

• bana yapılan son teklif şu an uyeliğim iptal 2 ay haklarım korunuyormuş halde giriş + 2 keyif+ lig tv şampiyomlar +1 yıl ücretsiz hd 3 ay ucretsiz sonrasında 61 tl. ben spor extra da koyarsanız olur dedim olmaz dediler o zaman gule gule dedim. yorumunuz?
  • Artık fiyat ayrımcılığı kalmamalı
  • ben HD kutu hediye olmak üzere şampıyonlar paketi 2 keyif paket + spor extra + çocuk kanallari açık 64 TL ödüyorum ( HD kutu hediye olmasa 68 olacaktı ) sözleşmem ekimde bitiyor aradigimda 72 tl fiyat çıkardılar iptal edicem dedim 3 ekimde aramamı söylediler ne kopartabilirim bunlardan..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

ben HD kutu hediye olmak üzere şampıyonlar paketi 2 keyif paket + spor extra + çocuk kanallari açık 64 TL ödüyorum ( HD kutu hediye olmasa 68 olacaktı ) sözleşmem ekimde bitiyor aradigimda 72 tl fiyat çıkardılar iptal edicem dedim 3 ekimde aramamı söylediler ne kopartabilirim bunlardan..?

3 Ekimde aradığınızda onlar sizden bir fatura ödemesi daha koparmış olacaklar .. Siz şimdiden yazı fakslayın iptali için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connectpeople -- 25 Eylül 2012; 22:08:54 >
  • ben şampiyonlar paketi + hdyi 50den istedim vermediler.
    "taraftar paketi olsun" dedim; "o zaman 6 ay hd verelim" dediler; "12 ay verin, kalan taahhütümü de sıfırlayın" dedim kabul etmediler.
    iptal faxı çektim, bimeksten yeni üyelik başlatacaktım.
    arayıp taraftar + 12ay hd + 2ay hd taahhütü sıfırlamayı kabul ettiler, bende devam ediyorum.
  • Şampiyonlar paketi+belgesel paketi+sporsever paketi+1 yıl ücretsiz Digitürk Plus + 6 ay Sporextra hediye + 1 sene Hd hediye ve 3 ay ödeme yok 18 ay taahhüt.Ayrıca taahhüt içerisinde 2 aya kadar dondurma hakkı.62 TL.
    Nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voloyda -- 5 Ekim 2012; 0:35:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: voloyda

Şampiyonlar paketi+belgesel paketi+sporsever paketi+1 yıl ücretsiz Digitürk Plus + 6 ay Sporextra hediye + 1 sene Hd hediye ve 3 ay ödeme yok 18 ay taahhüt.Ayrıca taahhüt içerisinde 2 aya kadar dondurma hakkı.62 TL.
    Nasıl?

çok iyi..anlaşılan ligler ilerledikçe dijiturkte fiyatlarını kırmış..
  • bence amaç mümkün olduğunca az para vermek olmalı.
  • iptal faksı çektim biraz önce mesaj geldi telefonuma yayınlarınız 03.11.2012.tarihinde kapanacaktır mevcut üyelik haklarınız 2 ay saklı kalacaktır diye bu 2 ay üyelik hakları saklı kalacaktır ne demek oluyor 2 ay sonra açılacakmı yayınlarım
  • O otomatik gelen cevap. 2 ay süre ile üyeliğini donduruyorlar vazgeçersin diye. 1-2 gün içinde arayıp tacize başlarlar.
  • digiturk kullanan herkese bu paylasimlari yapin ki sahtekarligin ve vurdum duymazligin onune gecin. 12 yillik digiturk uyesiyim. Paketleri degistirip fiyatimi yukselttiler haber vermeden. itiraz ettim kampanya bitti dediler yahu haber vermeniz ve benden onay almaniz lazim dedim sozlesmemde oyle bir sey yok dedim hukuka git dediler. Kayitlarimi dinletin dedim olmaz dediler. Kutu taahhutunde 1 yillik aldim yil bitti aramadim iptal icin 1 yil daha otomatik uzadi dediler. Taahhutumde yok dedim normal fiyata donebilirsiniz ancak dedim 1 yil uzatamazsiniz dedim dava edin dediler. Bende digiturku iptal ettirdim mesaj geldi. Bu kadar insani biktiran bir superonline var birde bu digiturk. D smart ta basladi bu islere.. Almayacaksin batsinlar hepsi. Bak bir daha yapiyorlar mi?... Eger uzatirlarsa taahhut sozlesme diye hakem heyetine verecegim... Verdim 2 firmayi aninda kabul gordu... Herkes versin zor degil bir dilekce yazip gidip veriyorsun...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.