Şimdi Ara

digitürk tek çanak ile 2 ayrı kullanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim digitürk çanak antenimden binadaki başka bir daire de faydalanabilir mi ? tesadüf eseri binamıza 1 yıl önce taşınan kiracıdan 1 yıldır bizim çanağı kullandığını öğrendim. ve bunu digitürk servisinin gelip kurulum yaptığını söyledi . üztelik benim iznim ve bilgim yok. haftada 2-3 gün özellikle bazı kanalları izleyemiyordum bu durumdan ötürü digitürkü aradığımda servis gelmesi geektiğini 450 tl ücreti olduğunu bildirdiler . bende sorun benden kaynaklı olmadığı için ücrete itiraz ettim servis çağırmadım bu böyle 2-3 ay kadar gitti defalarca şikayet kaydı oluşturdum . çözemediler. şimdi bu forumda buna benzer sıkıntıların olduğu konuları inceledim . acaba bu durum benim çanaktan izinsiz yapılan kullanımdan kaynaklı olabilir mi ? digitürk gibi kurumsal bir firmanın sağladığı hizmetin kurulumunu vatandaş kendisi yada herhangi bir televizyon tamircisi yapabilirmi?

• Tek çıkışlı lnb'yi çift çıkışlı lnb'ye çevirirlerse aynı çanağı 2 ayrı uydu alıcısı sorunsuz şekilde kullanabilir, takılan lnb dandik ise aynı anda yapılan kullanımlarda sinyal kırılmaları ve kesilmeleri olabilir.

• çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.