Şimdi Ara

Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2701. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54.023
Cevap
671
Favori
3.069.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26982699270027012702
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam iyi akşamlar
    Ailede sizde kamu kamusen üyelik %25
    Ailede sizde %40 rapor üzeri %35 indirim.
    Böyle durum varsa ailede bireyin üzerine yeni üyelik olabilir.Fatura üyelik gerekiyor.
    199 paket ise digiturk üyesi olan spor yıldızı yıldız dolu vs paketlere iptal talebi vererek iptale istinaden sunulan teklif.Kamu ve engelli ile daha uyguna geliyor.
    Ayrica dostlar kampanyasi var.Yeni üyelikte faturalı onayı mesajı kurulum olmadan eski üye faturalı referans oldumu.Yeni üyeye cuzzi vergi çıkar.Eski üyeye fatura çıkmaz.Yilda 5 hakkın var.Yeni üye seni referans oldumu tam tersi olur.
    291 dostlar ile 277 tl.
    Nays ile fatura ödeme %5 ayda 13.85 tl hediye.
    277-13.85=263.15
    Kabaca hesapladım.Dostlar ile daha da düşer.
    Diger konu ise sağlam satıcı ve sağlam alt yapı gerekiyor.Bazi internet iss maç zamanında daraltma ya gidiyor.En son kullandığım sağlam yer vardı.Uydu yayını ile 3-5 geri orjınal 4k ve ticari yayın.Feed yayını test etme şansım oldu.Uydudan 3-4 saniye önde raw yayını ise uydudan 1-2 saniye geri.Kullandigin yerle konuş sistemden kullandığın internete göre ayar yapsın.
    Anroid google tv izliyorsan yada anroid box bağlantın kablolu olsun.Ekran resmindeki dns tavsiye ederim.
    Google tv anroid tv chreyyplay tavsiye ederim.
    Mac sırasında evde internet kullanımı mininumu indirirsin.panele göre evde youtube instgram Facebook vs video izlemede yayınlarda sıkıntı olur. Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1071V-DRMS -- 14 Aralık 2024; 21:46:55 >

• 1071V-DRMS 1 kullanıcısına yanıt

Diğer dediklerinizi biliyorum birisi ticari panel diğeri de 5 diyim sen anla

Eğer 5 kullandıysan raw yayınla uydu arasında kalite bariz mi malum feedler bitti artık

• Osman1209 O kullanıcısına yanıt
    Feedler devam ediyor.Ayni anda çift maç olunca birisi feed yayın oluyor Her feed yayında aynı değil kimisi 10-15 saniye geriden kimi 4-3 saniye önde feed olarak diamont tavsiye ederim.
    Raw yayınlar panele göre kalitesi değişir.Her panelin sustuğu kalite iyi değil.Diamont encoder yolu ile 1080 4k verebiliyorlar.

Diamont dediği diamant kanalları olan panel değil mi ayrıca benim dediğim süper lig için feed gelmiyor artık diğer ligleri pek takip etmiyorum

Aklımda diamont kalmış.Anadolu takımları maçlarında oluyor.Enson bodrumspor maçında feed yayın vardı.
    Türkiye de birseyi dillendirilsen.Adamlar onu bile engelliyor.

Şuan kullandığımı diyorsun sen o bir kere çıktı çıkmıyor artık uydu yayını veriyorlar en kötü 2-3 donuyor bir maçta sende uydu varsa geçmemi tavsiye eder misin gerek var mı

Kullanan arkadaşlar fikir olarak devamlı konuştuğum var.Ordan haberci oluyoruz.Senin takılma sorunu panel yada net ile alakalı yada kullandığın uygulamaya bağlı maç sırasında internet yoğunluğundan dolayı gibirnet kullanıyorum onda kısıtlama yok sağlam firmalar sistem kullandığın nete ayar yapıyor.Baglanti kablolu yada modemi resetle öyle dene bir daha
    1.Net
    2.Panel
    3.Kullandigin uygulama
    4.Canli maç sırasında internet yoğunluğu
    Warp dene derim.Panel sorun yapıyorsa.Warp 1.1.1.1 tavsiye ederim.
    Eskiden kullandığım da dns olarak ekran resmi paylaştığım çok işime yariyordu.Her panel aynısı olacak diye birsey yok.

Dediklerin hepsi yapılı zaten bazen hiç donmuyor bazen 1-2 geçmişten uzun yıl kullandım ben uyduya geçmeye gerek var m diye soruyorum yani digiye

Hocam yanlış anlamada uyduya geçmek için illa birilerinden akıl almaya gerek yokki geçmek istiyorsan geçersin.
    Üyelik belli fiyatı belli ona göre karar verirsin.
    Osman çok boş yapıyorsun. Zaten bomboş birisin. Git ne alıyorsan al burayı meşgul etme.
  • furandor kullanıcısına yanıt

1 yıl boyunca süperlig açık 199 a değil mi?

yoksa sadece bu sezon sonuna kadar mı açık

• kemastılı43 K kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi geceler
    Sezon sonuna kadar süper lig hediye.Yazin uygun kampanyalar oluyor iptal talebi ile hediye almak.Yada uygun teklif olursa farklı pakete geçmek.

1 yıl boyunca süper lig 199 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: blue legend

02 Aralık’ta biten taahhüt için 29 Kasım tarihinde iptal talebinde bulundum, 30 Kasım’da aradılar verilen teklifleri kabul etmeyeceğimi 199 TL olan paketi istediğimi söyledim ve hemen olumlu cevap verdiler. Yine aynı taahhüt tarihli babamın üyeliği için talep açtım, babamı 4-5 kez aramalarına rağmen o fiyatlı tarifenin bittiğini ve 323 TL den yardımcı olabileceklerini söylediler fakat reddettik. 06 Aralık tarihinde yapılan son aramada kabul ettiler ve iki üyeliğimizde 199 TL üzerinden devam ediyor.

arkadaşım dikkat ettiğiniz mi bilmiyorum ama sporun yıldızını haziran ayına kadar hediye ediyorlar sonrasında kullanamıyorsun

beni de buradan bir arkadaş uyardı , online işlemlerde paketime baktım ki ne göreyim sporun yıldızı haziran ayına kadar yani 6 ay, sonrasında avrupanın yıldızı olarak 2026 ocak a kadar devam ediyor.

199 tl lik iptalden dönenlere muhtemelen bunları verdiler, 199 lık teklif için görüşürken laf kalabalığına gelmiş dikkat etmemişim

sizlerde farkettiğiniz mi

• furandor kullanıcısına yanıt

online işlemlerde paketlerim kısmına ve bitiş sürelerine bakar mısın?

ben de 199 tl ye alınca sevindim ama bir arkadaş uyardı ve haklıymış sadece sezon sonuna kadarmış

yarın tekrar iptal talebinde bulunacağım

• kyle007 kullanıcısına yanıt

dikkat ettiğiniz mi bilmiyorum ama sporun yıldızını haziran ayına kadar hediye ediyorlar sonrasında kullanamıyorsun

beni de buradan bir arkadaş uyardı , online işlemlerde paketime baktım ki ne göreyim sporun yıldızı haziran ayına kadar yani 6 ay, sonrasında avrupanın yıldızı olarak 2026 ocak a kadar devam ediyor.

199 tl lik iptalden dönenlere muhtemelen bunları verdiler, 199 lık teklif için görüşürken laf kalabalığına gelmiş dikkat etmemişim

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

199 da süperlig sporun yıldızı 6 aylık , 1 yıl 199 tl değil bende öyle

Evet hocam bunun farkında olarak işlemleri yaptım.
  • Az önce iptal birimini aradım, 2 ocak tarihine kadar yayınların açık kalmasını ve üyeiikten ayrılmak istediğimi söyledim. O şekilde olmadığını , 7 gün içinde iptalin sağlanacağını söylediler. Ben de o zaman haftasonuna doğru ararım dedim, kapattım.
  • 2 ocak da sozlesme biticek e devlet uzerinden iptal talebi vericem suan gelen teklifler nasil sadece giris paketi kullaniyorum
  • 
Sayfa: önceki 26982699270027012702
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.