Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2701. sayfa)
-
-
Diğer dediklerinizi biliyorum birisi ticari panel diğeri de 5 diyim sen anla
Eğer 5 kullandıysan raw yayınla uydu arasında kalite bariz mi malum feedler bitti artık
-
Feedler devam ediyor.Ayni anda çift maç olunca birisi feed yayın oluyor Her feed yayında aynı değil kimisi 10-15 saniye geriden kimi 4-3 saniye önde feed olarak diamont tavsiye ederim.
Raw yayınlar panele göre kalitesi değişir.Her panelin sustuğu kalite iyi değil.Diamont encoder yolu ile 1080 4k verebiliyorlar. -
Diamont dediği diamant kanalları olan panel değil mi ayrıca benim dediğim süper lig için feed gelmiyor artık diğer ligleri pek takip etmiyorum
-
Aklımda diamont kalmış.Anadolu takımları maçlarında oluyor.Enson bodrumspor maçında feed yayın vardı.
Türkiye de birseyi dillendirilsen.Adamlar onu bile engelliyor. -
Şuan kullandığımı diyorsun sen o bir kere çıktı çıkmıyor artık uydu yayını veriyorlar en kötü 2-3 donuyor bir maçta sende uydu varsa geçmemi tavsiye eder misin gerek var mı
-
Kullanan arkadaşlar fikir olarak devamlı konuştuğum var.Ordan haberci oluyoruz.Senin takılma sorunu panel yada net ile alakalı yada kullandığın uygulamaya bağlı maç sırasında internet yoğunluğundan dolayı gibirnet kullanıyorum onda kısıtlama yok sağlam firmalar sistem kullandığın nete ayar yapıyor.Baglanti kablolu yada modemi resetle öyle dene bir daha
1.Net
2.Panel
3.Kullandigin uygulama
4.Canli maç sırasında internet yoğunluğu
Warp dene derim.Panel sorun yapıyorsa.Warp 1.1.1.1 tavsiye ederim.
Eskiden kullandığım da dns olarak ekran resmi paylaştığım çok işime yariyordu.Her panel aynısı olacak diye birsey yok. -
Dediklerin hepsi yapılı zaten bazen hiç donmuyor bazen 1-2 geçmişten uzun yıl kullandım ben uyduya geçmeye gerek var m diye soruyorum yani digiye
-
Hocam yanlış anlamada uyduya geçmek için illa birilerinden akıl almaya gerek yokki geçmek istiyorsan geçersin.
Üyelik belli fiyatı belli ona göre karar verirsin. -
Osman çok boş yapıyorsun. Zaten bomboş birisin. Git ne alıyorsan al burayı meşgul etme. -
1 yıl boyunca süperlig açık 199 a değil mi?
yoksa sadece bu sezon sonuna kadar mı açık
-
Hocam iyi geceler
Sezon sonuna kadar süper lig hediye.Yazin uygun kampanyalar oluyor iptal talebi ile hediye almak.Yada uygun teklif olursa farklı pakete geçmek. -
1 yıl boyunca süper lig 199 TL
-
quote:
Orijinalden alıntı: blue legend
02 Aralık’ta biten taahhüt için 29 Kasım tarihinde iptal talebinde bulundum, 30 Kasım’da aradılar verilen teklifleri kabul etmeyeceğimi 199 TL olan paketi istediğimi söyledim ve hemen olumlu cevap verdiler. Yine aynı taahhüt tarihli babamın üyeliği için talep açtım, babamı 4-5 kez aramalarına rağmen o fiyatlı tarifenin bittiğini ve 323 TL den yardımcı olabileceklerini söylediler fakat reddettik. 06 Aralık tarihinde yapılan son aramada kabul ettiler ve iki üyeliğimizde 199 TL üzerinden devam ediyor.arkadaşım dikkat ettiğiniz mi bilmiyorum ama sporun yıldızını haziran ayına kadar hediye ediyorlar sonrasında kullanamıyorsun
beni de buradan bir arkadaş uyardı , online işlemlerde paketime baktım ki ne göreyim sporun yıldızı haziran ayına kadar yani 6 ay, sonrasında avrupanın yıldızı olarak 2026 ocak a kadar devam ediyor.
199 tl lik iptalden dönenlere muhtemelen bunları verdiler, 199 lık teklif için görüşürken laf kalabalığına gelmiş dikkat etmemişim
sizlerde farkettiğiniz mi
-
online işlemlerde paketlerim kısmına ve bitiş sürelerine bakar mısın?
ben de 199 tl ye alınca sevindim ama bir arkadaş uyardı ve haklıymış sadece sezon sonuna kadarmış
yarın tekrar iptal talebinde bulunacağım
-
dikkat ettiğiniz mi bilmiyorum ama sporun yıldızını haziran ayına kadar hediye ediyorlar sonrasında kullanamıyorsun
beni de buradan bir arkadaş uyardı , online işlemlerde paketime baktım ki ne göreyim sporun yıldızı haziran ayına kadar yani 6 ay, sonrasında avrupanın yıldızı olarak 2026 ocak a kadar devam ediyor.
199 tl lik iptalden dönenlere muhtemelen bunları verdiler, 199 lık teklif için görüşürken laf kalabalığına gelmiş dikkat etmemişim
-
199 da süperlig sporun yıldızı 6 aylık , 1 yıl 199 tl değil bende öyle
-
Evet hocam bunun farkında olarak işlemleri yaptım. -
Az önce iptal birimini aradım, 2 ocak tarihine kadar yayınların açık kalmasını ve üyeiikten ayrılmak istediğimi söyledim. O şekilde olmadığını , 7 gün içinde iptalin sağlanacağını söylediler. Ben de o zaman haftasonuna doğru ararım dedim, kapattım. -
2 ocak da sozlesme biticek e devlet uzerinden iptal talebi vericem suan gelen teklifler nasil sadece giris paketi kullaniyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X