Öyle olunca ne oluyor? Bilmediğim için soruyorum. Bana bugün Shell'den mesaj geldi. Sporun Yıldızı paketini 299 TL'ye diyordu. Acaba sene boyu mu vereceğim bu tutarı bilmiyorum. Bir de bu pakette sadece maçlar mi oluyor? Başka bir yanı yok mu? Ne dersiniz acaba? Hiç üyeliğim vs olmadığından soruyorum böyle...... |
Digitürk Teklifleri, Hangi Paketi? Kaç TL'ye İzliyoruz? (2698. sayfa)
-
-
Bein connect 4 ekran smarttv,web,cep,tablet üzerinden izlenir internet gerekir.10-30 sn arası gecikme olur yayında
Uydu üyeliğinde internet gerekmez gecikme olmadan izlersin. Kutu verirler
-
Peki sizce hangisi iyi olur?
Yani hangisinin avantaj veya dezavantajı vardır..?
Çünkü daha önceden hiç böyle şeylere girmedim. Bu yüzden detaylı soruyorum.
-
Paketinizi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Bu sizin yasal hakkınız.
İptal talebinizi online işlemlerden verin. Online işlemlerde Üyelik > Kişisel Bilgilerim bölümüne gelin. Açılan sayfanın altlarına doğru sağ tarafta Fesih Başvurusu butonu var.
-
Arkadaşlar şu an Digitürk alsam fiyatlar nedir? Kampanya falan var mı?
-
Daha daha uygulamasından kazandığım 1 aylık Tod Süper dolu paketinde maçları cep telefonundan izlediğim halde Smart tv de yetkiniz bulunmamaktadır yazıyor, maç izleyemiyorum sorun neden kaynaklanabilir -
Aylık 350 bütün paket ist iyi mi sizce?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sereal -- 6 Aralık 2024; 21:12:50 > -
Çünkü o paket TV den izlemeyi kapsamıyor.
-
Benim yarın bitiyordu geçen hafta iptal verdim bugün aradılar 199 TL teklif ettiler kabul ettim.
İlk 620 sonra 399 son olarak 199 TL ye ok dedim .sporun yıldızı paketi -
02 Aralık’ta biten taahhüt için 29 Kasım tarihinde iptal talebinde bulundum, 30 Kasım’da aradılar verilen teklifleri kabul etmeyeceğimi 199 TL olan paketi istediğimi söyledim ve hemen olumlu cevap verdiler. Yine aynı taahhüt tarihli babamın üyeliği için talep açtım, babamı 4-5 kez aramalarına rağmen o fiyatlı tarifenin bittiğini ve 323 TL den yardımcı olabileceklerini söylediler fakat reddettik. 06 Aralık tarihinde yapılan son aramada kabul ettiler ve iki üyeliğimizde 199 TL üzerinden devam ediyor. -
Digitürk+İnternet kullanıp iptal talebiyle geri aranan oldu mu, onlara ne sunuyorlar avantajlı acaba? -
sporun yıldızı için şu an ortalama teklifler nasıldır ?
aile + sezon sonuna kadar hediye olan süper ligi sormuyorum, direkt sporun yıldızı için bilgisi olan var mı
-
Sadece bilgi olsun diye yazıyorum. Sözleşmemin bitmesine 3 ay var.
Dün akşam ilk telefon geldi. Klasik yersen şekli yaptılar.
Çok eski ve değerli bir üyemizsiniz, sizi kaybetmek istemeyiz. O yüzden çok cazip bir fırsat sunacağız.
12 * 399 TL Sporun yıldızı
Dedimki kaç lira ödüyorum şu anda görüyor musunuz?
Baktı ekrana Evet gördüm dedi 199 TL
İki katı para istiyorsun birde çok cazip mi diyorsun dedim.
Kem küm dedi kapattı. :)
-
Ben de yıllardır internet artı sporun yıldızı kullanıyorum. Fiyatım baya uygun.
Bakalım Şubat'ta doluyor taahhüt. Geçen aradılar 850 tl gibi birşey önerdiler.
400 küsür ödüyorum şu anda. -
Yeni üyelik için fena fırsat değil, aylık 290₺ ye geliyor. www.n11.comDigiturk Sporun Yıldızı Paketi 12 Aylık Uydu Kurulumlu Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/digiturk-sporun-yildizi-paketi-12-aylik-uydu-kurulumlu-3464885?magaza=digiturk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 9 Aralık 2024; 18:49:30 >
-
Kanalların çoğu yok hava o kadar rüzgarlı değil anten sağlam. 2 gündür böyle nasıl çözebiliriz bilen var mıdır. Normalde 234 kanal var tv olarak. Şuan 149 kanalda kalıyor
-
Hocam selam, Haziranda sezon bitince süper lig maçlarınız da gidecek ama sizin taahhüt gördüğüm kadarıyla yıl sonuna kadar. Haziran sonrası nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?
-
Sporun Yıldızı paketine 12 aylık 749 TL teklif verdiler. Taahhüt Mart ayında doluyordu, yeni yılda yüksek zam tehdidi ile ancak bu fiyatı verebildiler. Çok mu fazla? -
Mevcut fahiş ücretle devam eden üyeliği cayma bedeli ödeyerek sonlandırıp, sonra bunu alsak oluyor mu? -
İptal talebi verip 199₺den yenileyebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X